Не взимаме играчи на тази позиция може би просто, защото имаме млади играчи за там. Вижте Ромеу, вижте Маккекран. Нали всички искаме постепенно да бъдат налагани и да играят титуляри за в бъдеще. Е няма как да стане това като взимаме някоя звезда. Сега се натрупахме с офанзивни халфове, но там нямахме млади играчи с изключение на Какута и Пиазон. Докато Ромеу си е класа и според мен е готов да играе титуляр още този сезон. Като прибавим Мейрелеш, който си е просто супер опция, нещата стават идеални. Да не забравяме, че и Оскар може да играе там.
ПП: Дори си мисля, че заминаването на Есиен беше добър ход на фона на това, че сега Ромеу ще има много повече шансове, а това момче е страшно добро.
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Няма край този спор ... аз казах всичко, което мисля... предполагам някои хора виждат слабостите в центъра, мудната игра на Микел и изпълнената с все повече браг игра на Лампард... А и не помня да съм казвал да продаваме него или Микел ... дадохме Есиен под наем, трябваше да продадем Мейрелеш и на тяхно място да купим новите Лампард и Есиен , пък Микел и Франки щяха да си имат тяхната роля ф отбора, но няма да се крепи отбора на тях както е сега ... защото нито сегашният Франки наподобява стария, нито пък Микел наподобява Есиен от добрите му години ... тогава Челси печелеше с класа и тази класа си личеше, без да приличаме на Барселона или който и да е друг отбор от ЮГ ... но класата си личеше и всички се страхуваха от Челси
Дано да дойде пак това време ...
Относно Ромеу и Макекран - не смятам, че са готови за титуляри ... Свирчо налагаше Ромеу и какво стана ? Фиаско ... трябва ни класа ако искам да сме Чесли, но класата не идва с купуване на играчи на килограм, особено на недоказани 20 годишни пикльовци от бразилското първенство за по 30 милиона... Съ Алекс беше прав като каза, че футбола е станал безумен спорт, щом се дават такива милиони за 20 годишни играчи от бразилското първенство ( Моура, Оскар ... ) За тези пари можеше + 10 тте милиона за Марин, можеше да вземем двама страхотни халфа за центъра и с оглед играчите на другите постове, с които разполагаме, Челси щеще да бъде уникална машина - като онази машина, в чийто център играеха Лампард (онзи Лампард) , Балак , Есиен (онзи Есиен ) ...
Относно Ромеу и Макекран - не смятам, че са готови за титуляри ... Свирчо налагаше Ромеу и какво стана ? Фиаско ... трябва ни класа ако искам да сме Чесли, но класата не идва с купуване на играчи на килограм, особено на недоказани 20 годишни пикльовци от бразилското първенство за по 30 милиона... Съ Алекс беше прав като каза, че футбола е станал безумен спорт, щом се дават такива милиони за 20 годишни играчи от бразилското първенство ( Моура, Оскар ... ) За тези пари можеше + 10 тте милиона за Марин, можеше да вземем двама страхотни халфа за центъра и с оглед играчите на другите постове, с които разполагаме, Челси щеще да бъде уникална машина - като онази машина, в чийто център играеха Лампард (онзи Лампард) , Балак , Есиен (онзи Есиен ) ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Да , но изхождаме от позицията на това, че Челси има доста флангови играчи, а и момчето това сравняваше!
Значи по фланговете ще купуваме на кило, а на тежък пост какъвто е играчът пред защитата ни се свиди!
Лампард в редица моменти(мачове) е гениален, но той има нужда и от заместник, достатъчно качествен, такъв като него!
За момента май Мейрелеш не дава знаци да е такъв!
А за Ромеу и аз се чудя, защо е потопен от доста време!
За момента смятам, че Модрич е по-кретивен футболист от Лампард!
В доста мачове щеше да е в полза на Челси, но естествено не за онези милиони които му искаха!
Разликата е, че Франк обича Челси и играе със сърце за него, докато Модрич е просто наемник!
Значи по фланговете ще купуваме на кило, а на тежък пост какъвто е играчът пред защитата ни се свиди!
Лампард в редица моменти(мачове) е гениален, но той има нужда и от заместник, достатъчно качествен, такъв като него!
За момента май Мейрелеш не дава знаци да е такъв!
А за Ромеу и аз се чудя, защо е потопен от доста време!
За момента смятам, че Модрич е по-кретивен футболист от Лампард!
В доста мачове щеше да е в полза на Челси, но естествено не за онези милиони които му искаха!
Разликата е, че Франк обича Челси и играе със сърце за него, докато Модрич е просто наемник!
Последна промяна от Angel CFC на 03 сеп 2012 16:56, променено общо 1 път.
Как ще вземем футболист, който е от класата на Лампард и ще му кажем, че се менка с него. Нито този футболист, нито Лампард ще се навият. Важен е колективът, а не отделен футболист. Дори да стават грешки, колектива ще ги надмогва!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Ти мислиш ли, че Ромеу е виновен за фиаското на АВБ? Именно испанецът беше един от малкото светли лъчи тогава.
Всеки си казва мнението и се заражда спор, когато те се различават. Не виждам нищо лошо в една такава дискусия. В нея всеки си казва мнението, а моето е, че Челси има достатъчно силни играчи за тази позиция, за да привлича нови. Не виждам защо търсиш "новия" Есиен някъде другаде. Имаме Микел, имаме Ромеу. Все играчи, пред които има толкова футбол. Впрочем имаме Маккекран, който не може постоянно да даваме под наем. Все някога ще трябва да се превърне в основна част от този отбор. И когато се завърне от поредния наем, как ще се бори с евентуална нова звезда?
Всеки си казва мнението и се заражда спор, когато те се различават. Не виждам нищо лошо в една такава дискусия. В нея всеки си казва мнението, а моето е, че Челси има достатъчно силни играчи за тази позиция, за да привлича нови. Не виждам защо търсиш "новия" Есиен някъде другаде. Имаме Микел, имаме Ромеу. Все играчи, пред които има толкова футбол. Впрочем имаме Маккекран, който не може постоянно да даваме под наем. Все някога ще трябва да се превърне в основна част от този отбор. И когато се завърне от поредния наем, как ще се бори с евентуална нова звезда?
Еми те влизат в среда на естествена конкуренция...какво има да му казват!
Той ще е наясно, че ще спори с него и Микел за място в 11-те!
Нищо не ясно няма! Единствената неприятност е Франк да се разсърди, както при Боаш!
Аз не смятам Мейрелеш за алтернатива на Лампард и за това смятах, че нов играч на този пост не би било лошо решение!
ПП Wincky идеята е , че за едни похарчени 110 милиона не намерихме за нужно да вземем играч, за тежък пост, какъвто е човекът пред защитата!
ПП Сардукаре, какво значи Лампард да се навие...

Той ще е наясно, че ще спори с него и Микел за място в 11-те!
Нищо не ясно няма! Единствената неприятност е Франк да се разсърди, както при Боаш!
Аз не смятам Мейрелеш за алтернатива на Лампард и за това смятах, че нов играч на този пост не би било лошо решение!
ПП Wincky идеята е , че за едни похарчени 110 милиона не намерихме за нужно да вземем играч, за тежък пост, какъвто е човекът пред защитата!
ПП Сардукаре, какво значи Лампард да се навие...
Последна промяна от Angel CFC на 03 сеп 2012 17:08, променено общо 1 път.
Angel CFC написа:За момента май Мейрелеш не дава знаци да е такъв!
Срещу Нюкасъл изнесе невероятен мач. Определено е много полезен за отбора.
Angel CFC написа:Разликата е, че Франк обича Челси и играе със сърце за него, докато Модрич е просто наемник!
Точно така! А не е ли по-добре да има повече такива играчи като Франки? Които да знаят какво е Челси и да са закърмени с тази идея от малки. Заради това Джош трябва да се налага в състава, а не да му бъде спиран пътя от звезди като Модрич.
Не знам защо, но силно играещите при АВБ се сринаха след това
Дани е ужасен. Ромеу беше безобразен с/у Ливърпул за шампионата
Мисля, че се дължи на това, че сякаш сега подкрепата към тях е по-слаба. Свирчо явно работи с голям замах и за бъдещето. Според мен Тотнъм, ако го оставят ще им направи отбор, но трябва 1, а дори и 2 години да са на загуба...
Не съм гледал много мачове на Оскар, но поне в сайтовете, които следях Бразилия той може да действа в средата на терена...В момента го пускат по напред за да свикне. Оскар е страхотен и ще се докаже!
ПП Извинявам се на всеки, който се чувства обиден. Понякога реагирам много крайно и емоционално, за футболисти като Лампард. Видно е, че ЧЕЛСИ изпитва трудности в центъра в някой срещи, но това не се дължи главно заради качествата на футболистите, които действат там. Неприемливо е да се сочи само един-двама. Босингва беше смятам за най-слабия футболист в историята, а с него в състава спечелихме всичко възможно
Грешки се допускат, но не е страшно, когато се поправят. Губиш и печелиш като колектив. Много малко са грешките, които може да кажем, че са чисто индивидуални. Оскар, Марин, Моузес, Мата и Азар си приличат по едно нещо: могат да действат на няколко позиции. Според мен след като Оскар се приспособи в Англия ще влезе в центъра. Както казват журналята "ще вземе диригентската палка". Ако не е той ще бъде Мата, но бразилецът ми изглежда по подвижен. А и последно: дали 4-3-3, 4-2-3-1 или каквато и да е схема важно е ЧЕЛСИ да печели, а футболистите да се раздават 
Не съм гледал много мачове на Оскар, но поне в сайтовете, които следях Бразилия той може да действа в средата на терена...В момента го пускат по напред за да свикне. Оскар е страхотен и ще се докаже!
ПП Извинявам се на всеки, който се чувства обиден. Понякога реагирам много крайно и емоционално, за футболисти като Лампард. Видно е, че ЧЕЛСИ изпитва трудности в центъра в някой срещи, но това не се дължи главно заради качествата на футболистите, които действат там. Неприемливо е да се сочи само един-двама. Босингва беше смятам за най-слабия футболист в историята, а с него в състава спечелихме всичко възможно
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
Като се замислиш, на всяка позиция разполагаме с по двама футболисти. Това за мен е напълно достатъчно, като се има предвид, че играчите ни могат да играят на най-различни позиции.
Пред защитата е Микел/Ромеу и Лампард/Мейрелеш. В предни позиции нещата не са по-различни. Да предположим, че Азар, Мата и Марин са титуляри. То тогава резерви са Рамиреш, Оскар и Моузес.
Пред защитата е Микел/Ромеу и Лампард/Мейрелеш. В предни позиции нещата не са по-различни. Да предположим, че Азар, Мата и Марин са титуляри. То тогава резерви са Рамиреш, Оскар и Моузес.
Определено приятна дискусия... именно в спора се ражда истината ! Дано истината се Роди някъде в главата на РДМ и Челси да върви само и единствено нагоре, защото именно това е нещото, което всеки един от нас иска без значение от личното му мнение 
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!