BETCHUALENG написа:На Петев му трябва 1 "помощник" тип Камило Плачи хх
Хем той ще си е тренер и ще надъхва народа, хем Помощника ще му шушне правилните съвети и отбора няма да трепери.
Има си супер помощник - Георги Дерменджиев.
BETCHUALENG написа:Ще падна от смях, ако заради кофти използване на играчите Лудогорец продължи да се дъни, просто ще падна.
Интересно ми е как един играч се използва кофти и как се използва (да речем) яко. Много от играчите на Лудогорец се възродиха, откакто са в Лудогорец. Някои дори вече ги бяха отписали, а сега са фактор в първенството.
BETCHUALENG написа:Единствения отбор, в който пари не липсват, организация не липсва, абе всичко си има.
Е, не е единствен. Няколко са отборите с добро ниво на финансиране, а много пъти е ставало дума, че Лудогорец е дори с по-малък бюджет от грандовете, ако не се броят вложенията в стадион и база. Странно как за някои Лудогорец е селско отборче, а за други "всичко си има" и е "единствен отбор".
BETCHUALENG написа:но не е ли редно в по-лесните мачове да влизат по 2-3ма от покупките младежки национали на тая и оная държава.
Мисля, че в момента има само двама младежки национала в отбора на Лудогорец и единият е български национал. Той влиза от време на време като резерва.Чужденецът влизаше през изминалия полусезон.
Аз мисля, че това е въпрос, който касае стратегията на треньора.
BETCHUALENG написа:Примерно след първите 2 гола да се търси трети, които да позволи ако ще Петев и трима нови да пусне без опасения.
След двата гола в коментирания мач, Лудогорец се опитваха да вкарат трети (имаха няколко добри положения, има ги и на видеото), а новото попълнение Безяк загряваше в готовност да влезе. След като не успяха да вкарат, Петев не го пусна да влезе, което според мен е правилно.
BETCHUALENG написа:А колкото до 3те поредни загуби - някой да помни колко пропуска направи Лудогорец за 45 минути срещу Славия в София? Ако на 5 положения вкарваш половин, така ще е. Ако вкарваш от 3 - 2.. друго си е, 2-3 гола на полувремето, спокойна игра второто и иди ги гони.
Много положения изпуснаха. Затова и се търсеше активно класен нападател. Но някои отбори и тези положения нямат. И ми си струва, че това пак произтича от избора на стил, който да се наложи в отбора. Може би донякъде едното е за сметка на другото.
BETCHUALENG написа:Левски е къде къде по-слаб но точно по този начин успява да докопа нужните точки. И да пусне гол.. търси нов да си реши мача. И си го решава засега. Току виж ме черпят май месец, ама ще поживеем и ще видим.
Ще ви видим колко сте слаби или силни като се срещнат двата отбора. Рано е да се каже. Искам да видя още няколко ваши гостувания, а и поне малко от играта на отбора ви. Цял мач не бих гледал, но понякога хвърлям по едно око и на други отбори за 10-15 минути, а сега това е невъзможно.
Много е подвеждащо с това информационно затъмнение.