Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Официално: Утре ще е срещата между "Титан" и "ЦСКА Възраждан

Мнениеот Червени_шампиони » 03 сеп 2012 00:25

Хахаха взимаш 800 лева заплата и се оплакваш.. :lol: А знаеш ли, че в по бедните региони, примерно в северозападна България хората работят за по 300 лева на месец, в най-добрия случай 400-450 лв.? Гледай да не се напрягаш много, че от злоба ще се изприщиш целия.

Не ми ги пиши тия любовни послания тука, ела ми го кажи в очите това, но се съмнявам, че ще имаш смелостта. Ти от вас не си излизал, чудя се знаеш ли в кой град живееш поне?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2012 00:34

Червени_шампиони написа:Хахаха взимаш 800 лева заплата и се оплакваш.. :lol: А знаеш ли, че в по бедните региони, примерно в северозападна България хората работят за по 300 лева на месец, в най-добрия случай 400-450 лв.? Гледай да не се напрягаш много, че от злоба ще се изприщиш целия.

Не ми ги пиши тия любовни послания тука, ела ми го кажи в очите това, но се съмнявам, че ще имаш смелостта. Ти от вас не си излизал, чудя се знаеш ли в кой град живееш поне?

Поредният интернет бияч!
Аз знам къде живея и със сигурност не съм цесекар или левскар от Пловдив, Враца, Търново, Варна, Бургас.

Смешншци са тези, които не подкрепят отбор от града си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 сеп 2012 00:40

Освен да ти кажа, като идваш в София (големото село) да ми драснеш едно съобщение, друго няма какво да добавя. Тръгнал съм да се занимавам тука със някакъв, дето е като кофа без дъно - сипваш, то си изпада отдолу. Айде.. :arrow:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2012 00:49

Червени_шампиони написа:Освен да ти кажа, като идваш в София (големото село) да ми драснеш едно съобщение, друго няма какво да добавя. Тръгнал съм да се занимавам тука със някакъв, дето е като кофа без дъно - сипваш, то си изпада отдолу. Айде.. :arrow:

Гоуем граждАнин си ти-нема втори като теб.Влакът за София от гарата в Обеля ли го хващаш :twisted:

Като идвам в София бих драснал на Васконти и на Синьо сърце.С тях може да се говори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 03 сеп 2012 09:25

Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:Освен да ти кажа, като идваш в София (големото село) да ми драснеш едно съобщение, друго няма какво да добавя. Тръгнал съм да се занимавам тука със някакъв, дето е като кофа без дъно - сипваш, то си изпада отдолу. Айде.. :arrow:

Гоуем граждАнин си ти-нема втори като теб.Влакът за София от гарата в Обеля ли го хващаш :twisted:

Като идвам в София бих драснал на Васконти и на Синьо сърце.С тях може да се говори.

С тях може да се говори, но с тебе НЕ ! Ти гледаш да си опозиция на абсолютно всичко, което е казано за ЦСКА, без значение от темата....Имаш странна гледна точка над нещата и тя е винаги и изцяло насочена в опозиция на всеки един коментар по адрес на ЦСКА! Аз ако имам в офиса такова чудо, като тебе, 400Е ще види при много строго определени условия, може част от парите да ти се плащат да помпаш клавиатурата до откат и да постваш във форума ....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 сеп 2012 10:56

Днес от Възраждане ще обяват, че парите ще им стигат само за покриване на заплатата на Младенов!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 сеп 2012 13:40

гарфилд написа:
W84me написа:Бойко Борисов не може да поставя условия на никоя чужда компания, още по-малко на "ГАЗПРОМ", тук руснаците поставят условията, ние изпълняваме.

[offtopic]Бат Бойко е велик,богоподобен и може всичко.[/offtopic] :mrgreen:

[offtopic]В голяма грешка си ... Бойко е ТАТКОТО на боговете :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 сеп 2012 14:54

Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са склонни да продадат всичките си акции и да напуснат ЦСКА. Това стана ясно след днешната среща с депутата Емил Димитров, който е един от основните двигатели на Инициативния комитет за спасението на ЦСКА. По-рано днес се състоя сбирка между Димитър Борисов, Иво Иванов, Емил Димитров и Красимир Георгиев, на която четиримата обсъждаха за пореден път вариантите за прехвърлянето на властта. До няколко дни инициативният комитет чака официална оферта от страна на "Титан", относно продажбата на контролния пакет акции на клуба.

Дано вече тази сага да приключи

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 03 сеп 2012 16:27

bobonikolov написа:
Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са склонни да продадат всичките си акции и да напуснат ЦСКА. Това стана ясно след днешната среща с депутата Емил Димитров, който е един от основните двигатели на Инициативния комитет за спасението на ЦСКА. По-рано днес се състоя сбирка между Димитър Борисов, Иво Иванов, Емил Димитров и Красимир Георгиев, на която четиримата обсъждаха за пореден път вариантите за прехвърлянето на властта. До няколко дни инициативният комитет чака официална оферта от страна на "Титан", относно продажбата на контролния пакет акции на клуба.

Дано вече тази сага да приключи

Сагата май , тепърва започва. Боклукчиите не са обявили още цената , а те със сигурност са по "вземането" , защото доказаха , че с "даването" са скарани.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

"Титан" поиска 14 милиона за акциите си - сделка ще има

Мнениеот Червени_шампиони » 04 сеп 2012 23:51

Преговорите за смяната на собствеността в ЦСКА са на път да приключат съвсем скоро. Sportal.bg научи, че босовете на клуба от "Титан" са поискали 14 милиона лева, за да се разделят с акциите си в клуба и тази сума е била приета от инициативния комитет "ЦСКА-Възраждане". Двете страни са постигнали принципна договорка за продажбата на акциите, като 80% е сигурно, че ще се стигне до сделка. Това ще стане в близките дни.

Димитър Борисов и Иво Иванов са се съгласили да получат тези 14 милиона на разсрочено плащане. В тази сума влизат и дълговете на "червените", които също ще бъдат изплатени на няколко вноски. Причината за това е да не се натоварват финансово новите собственици, които не могат да извадят цялата сума накуп в момента. Очаква се утре или двугиден кандидатсобствениците да кажат официално "да" на това предложение. Към този момент обаче шефовете от "Титан" са постигнали принципна договорка за продажбата с хората, които ще дават парите. Освен това дълговете от над 40 милиона на "армейците" към "Титан" се опрощават.

Така информацията, която вчера единствен Sportal.bg публикува, че исканата от "Титан" сума ще бъде в рамките на 12-15 милиона лева, се сбъдна.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”