Ливърпул - Арсенал (02.09.2012г., 15:30ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bg_fan
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал (02.09.2012г., 15:30ч.)

Мнениеот bg_fan » 02 сеп 2012 17:46

ehh написа:
bg_fan написа:Пълна трагедия сме!!!Няма хъс,няма желание,няма класа има само един тих Анфийлд

Даже не чух този път в продължението на мача да се пее You'll never walk alone :?

Не е трагедия,че си паднал от Арсенал,Юнайтед или Сити...трагедия,че са ти вкарали 7 гола в 3 мача...трагедия,че нямаш желание за игра,а най-голямата трагедия е,че Феновете (главно ф) почват да губят вяра в отбора...Крайно време е тия палячовци на терена да разберат,че те не са Ливърпул...Ние сме Ливърпул...Аз,ти и всички други,които ги боли за тоя отбор...и е престъпление да играеш на Анфийлд по този начин...няма оправдание за това!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 сеп 2012 18:03

Тия "палячовци" много добре знаят, къде играят. Тънкият момент е, че може би това са им възможностите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

bg_fan
Контакти:

Мнениеот bg_fan » 02 сеп 2012 18:06

ehh написа:Тия "палячовци" много добре знаят, къде играят. Тънкият момент е, че може би това са им възможностите.

Аз много добре разбирам разликата между възможности и желание ;)

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 02 сеп 2012 18:07

Арсенал беше по-класният отбор в този мач и действаше като по-опитния. Касорла е отличен играч, Венгер е оцелил десятката с него. Подолски и Жиру са също качествени футболисти, въпреки че вторият все още не се е адаптирал. Добро впечатление ми направи Маноне. Арсенал този сезон го виждам на 4-то място. За повече едва ли ще им стигнат силите.
Реалната цел за Ливърпул е 5-6 място и е абсурд да се говори за топ 4. Най-добрият играч беше Стърлинг, това момче го чака бляскаво бъдеще. Шелви се включи много добре и направи повече от Джерард и Шахин взети заедно. Личеше си липсата на дух и желание за игра, странно за мен вяла игра. Основният проблем е в предни позиции, където само със Суарес не знам как ще я карате. Това с Керъл беше огромна глупост. Борини не е за Англия, този играч просто е идеален за Серия А, но ще му бъде адски трудно да се наложи във ВЛ. А освен това не ми се струва удачна идеята да играе като крило.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 сеп 2012 18:37

не ме плаши загубата,всеки отбор губи мачове...уплаши ме това,че нямахме никаква игра-слаби,безидейни и ялови...вече и нищо не можем да променим на трансферния пазар.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 сеп 2012 19:19

За този стил на игра, трябват изпълнители. Джерард го довършиха контузиите и изглежда като играч, неспособен вече да обърне даден мач. Със страхливи футболисти няма да стане. Трети пореден мач не виждам нищо от Борини, но той не е за крилото де. Шахин беше много спечен, само настрани я раздаваше.
Този отбор трябва изцяло да се подмени, всички са захабени и сме беззъби. Вижте какво прави един Шелви. Ако всички играха днес като него с такава злоба и агресия, щяхме да им стъжним живота на Арсенал. Шелви оттук нататък трябва да е титуляр, има страшна тупалка, техника и най-важното, той е адски АГРЕСИВЕН играч. Ако бяхме показали спортната злоба, която показахме срещу Сити, публиката щеше да се наелектризира и тогава щеше да ни тръгне играта...когато има СТРАСТ!!! Виждам вече един ялов Ливърпул, който има само двама играчи - Джо Алън и Рахийм Стърлинг. Крайно разочарован съм от идола ми Стиви, както и от зъбатия номер 7.
Ако не бием и Съндърланд, очаквам Брендън да не довърши сезона, но който и да дойде, с тия играчи не вярвам да стори нещо. Дано Рафа да чакали в засада и той да поеме отбора и зимата да се вземе нещо, иначе ще сме във втората половина на таблицата...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 02 сеп 2012 19:25

Никога не съм виждал отбора (без Суарес и Джо Алън)да играе с такова нежелание. Само трети мач от първенството и вече да са така "отегчени".....
Не знам какво им е говорил треньора преди този мач, ама дано да си промени речта за следващия и момчетата да си повярват малко повече, защото иначе ще ядем още много шамари.
Рейна за пореден път няма да го коментирам!!!

COME ON MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 сеп 2012 20:20

Не можах да гледам мача, така че не мога да коментирам, видях само видеото във Гонг....бих могъл коментирал втория гол, но не искам, щото знаете какво ще кажа :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 сеп 2012 21:23

Пълна трагедия беше играта на Пуул в този мач. Мисля че всяка година все по-слаби стават Ливърпуул.
Единственото нещо което правеха добре последните 2 години беше пресата, сега и това вече не могат !!!
Като им чух програмата си мисля че съвсем скоро може да имате нов мениджър защото може да се закотвите
в зоната на изпадащите и в следващитя 2/3 мача. Май гости на Съндърланд и домакини на Юнайтед !!!
3 мача - една точка и 7 инкасирани гола !!!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 сеп 2012 22:21

Не мога да разбера ,защо когато някои каже , играем слабо ,все се намира някои ,които го кара да сменя отбора :) ..
Давайте го по-ведро ! Ясно е ,че този сезон ще сме боксова круша ..

Върни се в “Ливърпул”