Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

avon18

Re: Бербатов ще играе срещу Италия!

Мнениеот avon18 » 31 авг 2012 17:33

Червени_шампиони написа:
kreedz написа:Не мога да повярвам,че има хора,които плюят Бербатов............. :x

Турци..и те са хора, макар и обрязани. :)

има и българи с рязана пишка аз съм виждал викахме им турци ама май е щото са си биели малко чекиии като малки , не знам дано не ми се налага да я режа мойта
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 авг 2012 18:13

Митко пейката е нашата гордост. :)

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 31 авг 2012 19:01

Пенев кога и къде го гледа че реши и повиквателна да му прати даже.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 авг 2012 21:22

Давай Митко,ти си човека на пейката. :)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Тема за Димитър Бербатов в Националния отбор

Мнениеот mormona » 02 сеп 2012 13:55

И ваща информация е една.. да си ебе. От МАРТ месец.
СЕга е Септември. Има ли инфо дали ще играе срещу Италия бе? Нали имаше повиквателна , какво стана ? :roll: :|
Искам да играе за България не да слуша оная вещица жена му... Не и се идва тука и краи.
Начи от жена на име ЕЛЕНА да се пази човек като от огън. И от македонска жена. Е тия 2 породи могат да ти вгорчат живота :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 02 сеп 2012 17:54

Димитър Бербатов пристигна днес в България. В петък, когато бе последния ден от трансферния прозорец, той премина от Манчестър Юнайтед във Фулъм и още в събота дебютира за новия си клуб при загубата с 0:3 от Уест Хям в лондонското дерби.

Бербатов ще даде пресконференция утре (понеделник) от 12:00 часа в София, на която се очаква да оповести решението си дали ще се завърне в националния отбор на България.

Бербатов и мениджъра му Емил Данчев кацнаха на летище София около 14:00 часа и излязоха през ВИП-а. Нападателят бе посрещнат от добрия си приятел Тодор Кючуков и се качи в неговата кола, след което си тръгнаха.
Емил Данчев пък се качи в личния си Мерцедес и по най-бързия начин също се изниза бързо от летището.

Ако Бербо не идва, за да тренира и играе, за какво се връща?
Само Левски!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 03 сеп 2012 00:56

Не ни трябва футболист, който е командван от жена си!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 03 сеп 2012 14:38

Педераски истори... да си седи в Англия хубаво. Ама да ми говори пак глупости за това , че няма смисъл да играе за България... Ебаси простотията...
Не Народ а Мърша е казъл поетът ! :cry: :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 03 сеп 2012 17:16

На мен лично ми писна от на Барби простотиите. Ако не иска да играе - няма. Насила хубост не става! То пък цяла седмица все Бербатов, та Бербатов. Хора, та той до момента не е решавал мачове на националния отбор. И без това му слагаха персонален пазач, и той не можеше да отлепи. Толкова по темата. Ако ще!
П.П. Чорбарче съм, да не почнете да ме храните на клубен принцип.

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 03 сеп 2012 23:06

SobieskiVanilla написа:На мен лично ми писна от на Барби простотиите. Ако не иска да играе - няма. Насила хубост не става! То пък цяла седмица все Бербатов, та Бербатов. Хора, та той до момента не е решавал мачове на националния отбор. И без това му слагаха персонален пазач, и той не можеше да отлепи. Толкова по темата. Ако ще!
П.П. Чорбарче съм, да не почнете да ме храните на клубен принцип.

Ей такива "разбирачи" най-обичам. Това са хора, които са си измислили някаква "истина" и си я повтарят цял живот, барем се сбъдне, а истината е съвсем друга.
Когато Бербатов играеше за националният отбор, бележеше когато може, а и когато му позволяваше противникът.

А нека видим какво стана с националният отбор когато се отказа Берба

3 март 2010 Варшава Контрола Полша 0:2 (0:1)
19 май 2010 Брюксел Контрола Белгия 1:2 (1:0) Попов 31'
24 май 2010 Йоханесбург Контрола Южна Африка 1:1 (1:1) Божинов 31'
11 август 2010 Санкт Петербург Контрола Русия 0:1 (0:1)
до тука 4 контроли в които противника ни е вкарал 6 гола, а ние сме върнали два
няма нужда, всеки сам може да си намери статистиката в wikipedia, в смисъл не контролите са важни, но все пак ...

Оооп, дойде време на официалните срещи, дали ще успеем да вкараме гол в официална среща за годината???

3 септември 2010 Лондон Квалификация ЕП 2012 Англия 0:4 (0:1)
7 септември 2010 София Квалификация ЕП 2012 Черна гора 0:1 (0:1)
8 октомври 2010 Кардиф Квалификация ЕП 2012 Уелс 1:0 (0:0) Попов 48'

и датата е 8 октомври уважаеми зрители. Българският национален отбор отбелязва първият си гол в мач срещу Уелс, малко преди да свърши 2010, когато изненадваме домакините с гол на Ивелин Попов. По-рано Българският отбор загуби домакинство срещу ..... непретенциозният отбор на Черна гора. Този път в отсъствието на голямата си звезда Бербатов, който една година по-рано направи разликата между България и Черна Гора с красив гол на 9-тката на Манчестър Юнайтед, когато българите се справиха с 4:1 на същият стадион срещу същият противник. Уви! Тогава голямата звезда от САЩ 94, голото теме или плешивият както му казват на някой места, им каза, че това не е важен мач и че Черна гора лично той би ги бил сам силно напушен и надрусан дори, и всички му повярваха и почнаха да пеят в негова чест "О-о-о-сана" и да плюят по Бербатов, че не вкарвал на Бразилия и на Аржентина, ами само на Черна Гора, Босна и Херцеговина, Грузия, Малта и Албания.
Както и да е, важното е че когато той отсъства, националният ни отбор играе по-спокойно. Лечков не плюе по националите и те играят играта която си могат без никакви притеснения. Всъщност той вече и не дава интервюта. Решил е че да ни казва че националите са зле, вече не е новина, нали НЕГО го няма вече в отбора. Лечков от друга страна и той е спокоен, отборът стигна дъното и завърши с голова разлика 3-13, нещо което по времето на Бербатов в националният не би се случило никога. Поне срещу отборите в които Лечков в най-слабите и ялови години би ги бил и сам като би отбелязал два пъти повече голове от самият бербатов и би станал голмайстор на България за всички времена, точно във времето в което националният ни отбор е най-слаб за последните 100 години. точно тогава той би станал най-резултатният българин, т.к. най-слабият национален отбор за всички времена би правил НАЙ-МНОООГО атаки срещу противника и би отбелязал НАЙ-МНОООГО голове. Разбираш ли? Де да можеше и Лечков да играе срещу слаби противници, но уви. Когато той играеше в квалификациите винаги се падаха по-силни отбори и на, трудно му беше на сливналията, все важни мачове и трудни играеше, та малко му се отдаваше да отбележи.
и така, 8-ми октомври 2010, една година след отказването на Бербатов, националният отбор отбеляза един гол в официален мач, да ни е честито новото отказване на Бербатов от Националният отбор на България
Бъдете горди със себе си, уважаеми сънародници!

Върни се в “Национален отбор”