Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот hatemu » 02 сеп 2012 14:56

Стига да вкарва и аз нямам против оуен

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 сеп 2012 14:58

mitko9311 написа:
wolf написа:Вече съм убеден, че съм единствения ЗА оуен в тоя форум :mrgreen:

И ти си прав :Д... Аз не го искам и не вярвам да дойде въобще, а Дрогба да питам не играеше ли в Китай за Шанхай Шанхуа ако съм ги написал правилно как така свободен агент :Д

Единия акционер плащал всичко докато другите се мардосвали. И тоя единия иска да зареже всичко след като не е рентабилно. От което следва че Дрогба и Анелка стават свободни агенти.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 сеп 2012 14:59

Я виж ти, не съм бил сам :shock: :shock:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 02 сеп 2012 15:06

Винаги съм харесвал Оуен и никога не съм го наричал "Юда". Мисля, че няма финал, в който Оуен не е реализирал когато е бил с червената фланелка. Истинска голова машина - бърз, клиничен, страхотен завършващ удар, на практика "човек-отбор" (както е Стиви) и куп други суперлативи.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 сеп 2012 15:28

Оуен отдавна е свършил с футбола.Самия факт,че не може да си намери отбор цяло лято говори за това.
Остава и тази простотия да се направи.Тогава Брено и ФСГ биха били хептен за убиване.Не стига,че провалиха сезона.. ами и това.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 сеп 2012 16:30

styopa написа:Оуен отдавна е свършил с футбола.Самия факт,че не може да си намери отбор цяло лято говори за това.
Остава и тази простотия да се направи.Тогава Брено и ФСГ биха били хептен за убиване.Не стига,че провалиха сезона.. ами и това.

Аха... Брено ти е виновен.. добре щом казваш. Дрогба и той не го искаше друг отбор освен Шенхуа, Дел Пиеро също, може би и те са свършили с футбола? Как да го кажа по-ясно, предпочитам 33 годишен нападател с огромен опит и отлично позициониране пред 18 годишен блед юноша който тепърва ще изгрява. Факта, че оуен все още има страхотно позициониране ще му спести част от липсата на скорост. И само за протокола - имаме НУЛА нападатели в момента. Така как е?

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 02 сеп 2012 16:50

wolf написа:Я виж ти, не съм бил сам :shock: :shock:

Не си вече сам защото ентусиазираните фенове на БР нещо се депресираха.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 сеп 2012 17:04

wolf написа:
styopa написа:Оуен отдавна е свършил с футбола.Самия факт,че не може да си намери отбор цяло лято говори за това.

Аха... Брено ти е виновен.. добре щом казваш. Дрогба и той не го искаше друг отбор освен Шенхуа, Дел Пиеро също, може би и те са свършили с футбола? Как да го кажа по-ясно, предпочитам 33 годишен нападател с огромен опит и отлично позициониране пред 18 годишен блед юноша който тепърва ще изгрява. Факта, че оуен все още има страхотно позициониране ще му спести част от липсата на скорост. И само за протокола - имаме НУЛА нападатели в момента. Така как е?

Ами само виж статистиката на Оуен в последните 7 сезона.101/31.Последния сезон има само един кьорав мач.В последните седем сезона само веднъж стига 10 гола.
Къде отиде Дрогба... Дел Пиеро... ми е учудващо?
Просто човека е свършил с футбола.Това е.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 сеп 2012 17:07

Преди нападател ни трябва вратар и то спешно, тоя плешивия некадърник не трябва терен да помирисва повече!

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 02 сеп 2012 17:27

wolf написа:Преди нападател ни трябва вратар и то спешно, тоя плешивия некадърник не трябва терен да помирисва повече!

А преди вратар ти трябва треньор, който да се сети какви играчи да вземе за отбора.

Върни се в “Ливърпул”