МАРТИН ПЕТРОВ ОСВОБОДЕН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: МАРТИН ПЕТРОВ ОСВОБОДЕН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ
Да прав е колегата и аз четох, удължават с ден трансферния джам. А иначе дано Марто отиде в Тотнъм. Ленън и Марто по крилата и Кийн и Дефо напред - място в топ 6. Евертън са ми антипатични но и те са краен вариант. В крайна сметка ще ми олекне че се маха от Сити защото тия не ги понасям, но заради наште колкото и минимално да бе участието им бях малко или много за тях.

- Един град-един отбор
- Контакти:
Евертън започна катастрофално първенството и мисля, че точно Евертън и Тотнъм ще разменят местата си от миналото първенство ... Тотнъм ще влезе в ТОП 6, а Евертън ще е във втората половина на таблицата. Тотнъм тази година ще са по-класния тим ... дано да отиде в Тотнъм !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Силно се надявам да е в Тотнъм.Пък и сега Лука Модрич е контузен има счупена костица на крака и не се знае до кога ще е извън състава и ще им трябва на Тотнъм един като Марто 

Трансферния прозорец в Англия затваря утре в 7 часа българско време, а не тази вечер. Аз се надявам Марто да отиде вТотнъм (макар че съм от Арсенал), защото на тях им липсва типично ляво крило и ще им пасне отлично.
Един град-един отбор написа:Евертън започна катастрофално първенството и мисля, че точно Евертън и Тотнъм ще разменят местата си от миналото първенство ... Тотнъм ще влезе в ТОП 6, а Евертън ще е във втората половина на таблицата. Тотнъм тази година ще са по-класния тим ... дано да отиде в Тотнъм !
Не забравяй,че тепърва трябва в отбора да се върнат Микел Артета,Фил Ягиелка и Виктор Аничебе.Не отписвай Евертън толкова набързо.
Nil satis nisi optimum

аз пък са надявам тотнъм тая година да са шампиони
Converse написа:ivo23 написа:zlatan написа:споко всичко е окей,а марто аз вече го броя за играч на тотнъм.
Що пък точно Тотнъм?Ами ако отиде в Евертън?
Дано е Тотнъм!
Момчета,ами къде забравихте Сток Сити,накрая те ще го вземат май,досега те дават най-много,абе където и да отиде да се маха от Ман.Сити,Марто не е играч за скамейката

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Апък тия Ман Сити какво искат от него.Според мен миналия сезон им беше най-добрия играч до контузията му.На Камп Ноу с негов гол биха просто си играе супер за отбора какво не са доволни от него незнам
!

Tom Kruz написа:Апък тия Ман Сити какво искат от него.Според мен миналия сезон им беше най-добрия играч до контузията му.На Камп Ноу с негов гол биха просто си играе супер за отбора какво не са доволни от него незнам!
Е как какво?Ще чакат Адебайор да бие с едно на мъка и тва е

Nil satis nisi optimum

Мда, честито на момчето