Лига Европа(официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа(официална тема)
Това, че български футбол е малко закъсал е ясно на всички. Имам предид да не се избързва със заключенията толкова бързо. Нека видим какво ще стане в групите пък после ще коментираме. Аз не говоря само за цска, ами и за Левски - просто отборите ни не са от класата на Виляреал, Лацио, Рома, Фулъм и компания, но се надявам и 2та отбора да минат групите..

DukeUnv написа:Абе вие едва ли не почнахте да подценявате Базел и Фулъм. Аз не мога да разбера какво им е на тия два отбора, че почнахте вече с гордост да разправяте колко ще им е трудно да ви бият - вие не сте някакъв супре,мега добър отбор, както и Левски. Това, че бихте Динамо, които бяха физически убити и не можеха да вържат 2 паса по време на мачас вас от натоварената им програма не значи, че можете да биете всеки отбор.
"Базел играе в евротурнирите от сезон 1999/2000 до сега без прекъсване. През 2001/2002 достига финал на Интертото, който губи от Астън Вила. През 2002/2003 играе в групите на Шампионската лига, а през 2005/2006 - четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА." - Какво им е злето на тоя отбор? Те имат повече участие в Европа тия години от вас.
Може би Фулъм можете да биете в София, защото в сайтовете пише, че не Л.Е не е приоритет на техния отбор.
П.С: НЕ ПИША ТОВА ЗА ДА СЕ ЗАЯЖДАМ!!! Просто пиша моето мнение
За английските отбори съм обяснил отпред в темата!
ЗА Базел и миналата година май играха в групите на ШЛ-никой не ги подценява-НО СА НАПЪЛНО ПРЕОДОЛИМИ-друг е въпроса дали ще го направим.И е много по-добре БАзел отколкото Лацио,нали?

- delqnski47
- Контакти:
Абе обръщам се към тия дето подценяват Базел и Фулъм:
Хора,айде вече да паднете от небето,а!Бихме вторите в Русия от миналата година бихме ги КРАЙ!Сега не е много коректно нашия отбор който е влизал само 2 пъти в групите на ЛЕ за последните 10 години(сега ще видим при второто влизане какво ще направим) да ''подценява''
Кои сме ние та да ''подценяваме'' бе
Отиваме,играеме и БИЕМЕ,но никво ''подценяване''
Хора,айде вече да паднете от небето,а!Бихме вторите в Русия от миналата година бихме ги КРАЙ!Сега не е много коректно нашия отбор който е влизал само 2 пъти в групите на ЛЕ за последните 10 години(сега ще видим при второто влизане какво ще направим) да ''подценява''

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз искам да попитам дали само първите 2 отбора се класират напред или ... ?
защото в момента са 12 групи ,ако сметнем ,че се класират по 2 то отборите стават 24 и натам просто не ми е ясно как ще се разпределят ,че да станат 16 ,8 ,4 и 2 ?
защото в момента са 12 групи ,ако сметнем ,че се класират по 2 то отборите стават 24 и натам просто не ми е ясно как ще се разпределят ,че да станат 16 ,8 ,4 и 2 ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:Аз искам да попитам дали само първите 2 отбора се класират напред или ... ?
Само първите два-да!
Ами забравяш осемте отбора които ще дойдат от ШЛ, + 24 които ще излязат от групите стават 32!-

delqnski47 написа:Абе обръщам се към тия дето подценяват Базел и Фулъм:
Хора,айде вече да паднете от небето,а!Бихме вторите в Русия от миналата година бихме ги КРАЙ!Сега не е много коректно нашия отбор който е влизал само 2 пъти в групите на ЛЕ за последните 10 години(сега ще видим при второто влизане какво ще направим) да ''подценява''![]()
![]()
![]()
Кои сме ние та да ''подценяваме'' бе
![]()
Абе ние феновете няма никакво значение-кой подценяваме и кой надценяваме-важно е сред футболистите да няма такива емоции!
Надценяването също е много опасно-видя се първия мач срещу Динамо-нашите бяха наляли гипса-а нямаше защо и всичко можеше да се реши още тука,ако не се ябха уплашили толкова!

cska_90 написа:Joni_ написа:Аз искам да попитам дали само първите 2 отбора се класират напред или ... ?
Само първите два-да!
Ами забравяш осемте отбора които ще дойдат от ШЛ, + 24 които ще излязат от групите стават 32!-
Благодаря за подсещането !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Лига Европа (официална тема)

- mistreated
- Контакти:
Re: Лига Европа (официална тема)
vasilev2 написа::arrow: С интерес очаквам груповата фаза на Лига Европа. Не трябва да забравяме, че от високо се пада лесно и болезненоОсобено когато извисяването е плод на шанс и стечение на обстоятелствата. Същата еуфория имаше в ЦСКА преди 4 години и всички очакваха едва ли не да спечелят Купата на УЕФА... А какво се получи? Подценяваният отбор на Левски достигна до непосилния за друг български отбор 1/4 финал, само на 2 мача от Финала
И тогава след загубата от Публикум медиите поставиха сините в ъгъла, но те се представиха многократно по-силно и от ЦСКА, и от Литекс
Сега ще се случи същото. Има една поговорка: "много хубаво не е на хубаво" - скоро ще разберете защо...
Само Левски!
Сега съм убеден, че няма как да се случи същото и ще се аргументирам. Нека си припомним как Левски тогава прескочи групите. Невероятен късмет в първия мач с Динамо, гол в последните секунди на мача, като няколко минути преди това румънците изпуснаха 2 невероятни положения. Победа над Марсилия, след като французите си бяха осигурили продължаването след двете победи преди това. Загуби в Москва и Холандия. ЦСКА загуби от Хамбургер, Славия Прага и Монако и победи Викинг. Естествено загубата от Славия ни лиши от продължаване напред, но мачът беше много открит и можеше да завърши по различен начин. Както и да е, мисълта ми е друга. При онази схема още след вторите мачове можеше да се каже, че един отбор се е класирал ако има 2 победи. Тази година нещата са съвсем различни и не виждам как Левски може да продължи ако загуби първите си 2 мача, което е твърде вероятно. ЦСКА имат едно голямо предимство в програмата и то е, че играят чак в последния кръг като домакини с Рома. Италианците са явният фаворит в групата, но ако победят в първите 3 мача, това ще е много удобно за червените, които биха имали възможността с 2 домакински победи над Фулъм и Базел и едно хиксче в последния мач срещу играещите за нищо Рома да продължат напред
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Лига Европа
mistreated написа:Сега съм убеден, че няма как да се случи същото и ще се аргументирам. Нека си припомним как Левски тогава прескочи групите. Невероятен късмет в първия мач с Динамо, гол в последните секунди на мача, като няколко минути преди това румънците изпуснаха 2 невероятни положения. Победа над Марсилия, след като французите си бяха осигурили продължаването след двете победи преди това. Загуби в Москва и Холандия. ЦСКА загуби от Хамбургер, Славия Прага и Монако и победи Викинг. Естествено загубата от Славия ни лиши от продължаване напред, но мачът беше много открит и можеше да завърши по различен начин. Както и да е, мисълта ми е друга. При онази схема още след вторите мачове можеше да се каже, че един отбор се е класирал ако има 2 победи. Тази година нещата са съвсем различни и не виждам как Левски може да продължи ако загуби първите си 2 мача, което е твърде вероятно. ЦСКА имат едно голямо предимство в програмата и то е, че играят чак в последния кръг като домакини с Рома. Италианците са явният фаворит в групата, но ако победят в първите 3 мача, това ще е много удобно за червените, които биха имали възможността с 2 домакински победи над Фулъм и Базел и едно хиксче в последния мач срещу играещите за нищо Рома да продължат напред