Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

blue,lagoon

Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012

Мнениеот blue,lagoon » 01 сеп 2012 20:49

Май пак ще падат Херовчетата. Твърдо летят към Б група ,та да си играят дербита с Нафтата. Абе казвам му аз на кръчмарчето,ама той не вдява :lol: !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2012 22:55

Слаб,много слаб Черноморец. По-слаби не помня да сме били. Дано с двамата нови и след като се възстановят Николов,Трифонов и Д.Младенов да живнем. Видя се,че Дани раздвижи отбора. Венко и Пламен не искам да коментирам.
П.П. Че бяхме слаби,бяхме. Обаче,ако четете коментара на Гонг ще решите,че сме се разминали с разгром. Защо не пише нищо за странните засади при две излизания на Боли с/у вратаря?? Защо не пише,че Локо рядко минаваха центъра второто полувреме ??? Не се оправдавам. Бяхме слаби,можеше да загубим. Но това,което пише в коментара е лъжа.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 сеп 2012 23:10

Коментар за мача :
Стоян Колев + 10 смешки в синьо бяло - Локо Пловдив 1:1
Разбор на срещата :
Тази година изпадат 4 отбора .

nasko75

Мнениеот nasko75 » 01 сеп 2012 23:12

Аз не очаквам кой знае каква класа от Руменчо Трифонов и Дани Младеинов, а Ники си го знаем
първите двама ако имаха класа, едва ли щяха да ги пуснат ей така да си тръгнат от левски и цесека, които с нищо не са по-силни от нас
Трябват ни офанзивни качествени играчи, това е истината
специално за Венко и Пламен димов, те са си от Бургас и като такива, трябва да бъдат част от отбора каквото и да става. Балтанката например не ни трябваше...
Гледах само мача с ЦСКА и там Венко и Уатара ми харесаха
аз лично бих пуснал едно момче от юношите в халфа...Мишо Орачев

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2012 23:18

nasko75 написа:Аз не очаквам кой знае каква класа от Руменчо Трифонов и Дани Младеинов, а Ники си го знаем
първите двама ако имаха класа, едва ли щяха да ги пуснат ей така да си тръгнат от левски и цесека, които с нищо не са по-силни от нас
Трябват ни офанзивни качествени играчи, това е истината
специално за Венко и Пламен димов, те са си от Бургас и като такива, трябва да бъдат част от отбора каквото и да става. Балтанката например не ни трябваше...
Гледах само мача с ЦСКА и там Венко и Уатара ми харесаха

Насе,не говорим за класа. Ясно е,че втори Аатиф нямаме. Говорим поне за възможност да центрират и да се борят за топката. Някои днес и това не правиха.
За Венко и Пламен,не знам.... Ако Херо се разрови може би ще намери други,по-кадърни бургазлии. ;)
[offtopic]На Миро подписа кърти. :mrgreen: Що ли епитетите са в синьо??? :roll:[/offtopic]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 сеп 2012 23:30

nasko75

Той премина в "Левски", ако не се лъжа.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 01 сеп 2012 23:33

От първи кръг до тук - посредственост. Отбор без лидери, без лице. Тежко ми е да го пиша, но на това заприлича Черноморец. Не бива оправданието да е напускането на един или друг, след като в клуба има млади играчи с качества. Срамота е точно те да пестят усилия ... и то не в един мач!!!
Ще дам накратко оценки за представянето на играчите, но след подобна продукция е трудно да се даде каквато и да е оценка. Този мач не подхожда на професионални футболисти

Колев - 7
Беше поставен под страхотно напрежение с подобна двойка централни защитници. На няколко пъти се наложи да се намесва решително при центрирания. Направи и едно виртуозно спасяване. Такъв вратар не заслужава подобна разпасана защита пред него.

Фо-Поре - 7
Един от малкото, които могат да си тръгнат с високо вдигната глава след тази комедия. Беше най-стабилният защитник и се включваше добре в атака. Не беше достатъчно остър, но и това не му е основната задача.

Терзиев - 6
Харесва ми желанието, с което играе. Има страхотен потенциал, но трябва да поработи още над играта за висока топка. Има какво още да се желае. Определено показва израстване всеки ден.

Димов - 3
Комични отигравания, нестабилен при високи топки, слабо пласиране ... безобразно слаб. Гледал съм му и по-добри мачове, но за съжаление неофициални.

Филипов - 4
Ако се намери алтернатива на неговия пост, задължително трябва да заиграе в друг отбор. Симпатично момче е и му се играе по принцип, но трябва да го показва точно в такива мачове. Съчетание на желание с некадърност, пласиране - нула - муха без глава, няколко включвания напред и после бавно придвижване назад. Има огромни пропуски в тактическата подготовка. Това не е футболист за А група. Всичко по-интересно за Локомотив ставаше в неговата зона.

Паланков - 5
Изключително глупав футболист. Доказа го за пореден мач. Рисков играч със слабо "четене" на играта, никаква креативност, никаква мисъл. Показа желание, комбинирано с посредственост.

Цонков - 6
Според мен има пропуски във физическата подготовка. След жълтия картон стана статист при контрите на Локомотив. При неговата форма и наличието на халф като Паланков, очакваме с нетърпение дебюта на Таварес. Нещата не изглеждат добре. Все пак хвърли доста сили да покрива слабичката ни централна зона на защитата.

Гаел - 4
Няма такъв халф, който да бяга от единоборства. Изключително разочароващ. Вярно е, че това не е неговият мач (тъй като имаше доста борба в средата на терена), но не може да не вземеш нито едно единоборство и да не излъжеш нито един противников състезател за повече от полувреме. Все пак знам, че неговите мачове ще бъдат срещу отбори със сгъстена защита, когато ще получава подкрепа от другите халфове. Прекалено е плах за втори нападател и това не е мнение само от този мач.

Христов - 3
Това момче игра ли изобщо? Даде му се много и е абсолютен длъжник. Ако не иска да играе в Черноморец, не мисля, че някой ще го спира. Безобразен!

Уатара - 4
Много слаб играч. Последният му добър мач беше контрола. Симулира много често, в единоборствата е кръгла нула. Има само скорост и абсолютно нищо друго.

Боли - 7
Показа голямо желание, вкара и гол. Момчето има голям потенциал, но е тип играч, който много се влияе от това как върви играта на целия отбор. Ако му потръгне и играе с настроение, е неудържим. Миналата година срещу този отбор му отмениха редовен гол, но сега си го върна. Беше много слаб в предния мач, но в този ми хареса.

Младенов - 6
Добро включване. На моменти подхождаше доста надменно над някои ситуации, но си е добра находка. Това ще бъде основен играч, ако е здрав.

Йорданов - 4
Плах и мързелив. Имаше задача да застане на върха на атаката, а Боли беше върнат зад него и момчето не мръдна от върха на атаката дори и при продължителни атаки на Локомотив.

Като цяло не ми харесва това, което виждам и ми е обидно да гледам подобни продукции. Жалко!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 сеп 2012 23:35

90 минути игра, 30 чисти голови положения пред вратата на Локо, страхотен, техничен футбол от страна на Акулите, извънземни извеждащи пасове от дълбочина..... ееееее, наситихме се на футбол! Ай две седмици почивка, че не се издържа на толкова емоции!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 сеп 2012 23:46

Капитане, само си хабиш писалката! Заслужава ли си?!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 02 сеп 2012 00:40

hristo1306 написа:аз лично бих пуснал едно момче от юношите в халфа...Мишо Орачев

nasko75

Той премина в "Левски", ако не се лъжа.

Жестоко се лъжеш :) Мишо Орачев днес вкара един гол за старшата за Купа БФС :)
момчето игра в секретната контрола със сп 11918 Варна и то доста прилично, както и още 4 от юношите

Върни се в “Черноморец”