acmilan написа:MuroCSKA написа:kempesmario написа:Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисалиТи като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари
Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки
Ще ти отговора като Супе Любо на пресконференция: "Така, сега слушай ме".Как реши, че Титан нямат пари и не си плащат за иргачите. Ако помниш Делев не игра с Дери именно заради непреведени пари??? А в събота вечерта бях на едно събитие с дясната ръка на нашия шеф и си коментирахме някои неща за ЦСКА и мога да ти кажа, че не е като да нямаме пари. Въпросното момче е Левскар
Така че, по-малко злоба и си гледайте във вашето канче, че да не остане празно в края на сезона
Дясната ръка на Димитър Борисов е левскар?
Така ми каза той. Занимава се с финанси във фирмата му. И отговаря за футбола. Може да ме е преметнал, което не ми се вярва