Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 14:31

acmilan написа:
MuroCSKA написа:
kempesmario написа:Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисали :) Ти като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари :) Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки ;)

Ще ти отговора като Супе Любо на пресконференция: "Така, сега слушай ме". :) Как реши, че Титан нямат пари и не си плащат за иргачите. Ако помниш Делев не игра с Дери именно заради непреведени пари??? А в събота вечерта бях на едно събитие с дясната ръка на нашия шеф и си коментирахме някои неща за ЦСКА и мога да ти кажа, че не е като да нямаме пари. Въпросното момче е Левскар ;) Така че, по-малко злоба и си гледайте във вашето канче, че да не остане празно в края на сезона :)

Дясната ръка на Димитър Борисов е левскар?

Така ми каза той. Занимава се с финанси във фирмата му. И отговаря за футбола. Може да ме е преметнал, което не ми се вярва :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 14:33

acmilan написа:
MuroCSKA написа:
kempesmario написа:Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисали :) Ти като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари :) Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки ;)

Ще ти отговора като Супе Любо на пресконференция: "Така, сега слушай ме". :) Как реши, че Титан нямат пари и не си плащат за иргачите. Ако помниш Делев не игра с Дери именно заради непреведени пари??? А в събота вечерта бях на едно събитие с дясната ръка на нашия шеф и си коментирахме някои неща за ЦСКА и мога да ти кажа, че не е като да нямаме пари. Въпросното момче е Левскар ;) Така че, по-малко злоба и си гледайте във вашето канче, че да не остане празно в края на сезона :)

Дясната ръка на Димитър Борисов е левскар?

Така ми каза той. Занимава се с финанси във фирмата му. И отговаря за футбола. Може да ме е преметнал, което не ми се вярва :)[/quote]
Няма лошо,щом се справя добре с работата си :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 14:34

Нека не изместваме темта. ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 авг 2009 14:35

Ква дясна ръка ве събудете се малко!И ква политика имат Цска? Пак ще дойдат истинските мачове и ще си проличи кой,къде е.Да няма пак като миналата година РЕВ! :lol: :lol: :lol: Поклон пред "еврогранда" ЦФКА :lol: Единственият български отбор класирал се някога за групи на ЛЕ :mrgreen: Няма други като тях :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 31 авг 2009 14:36

За мене е безмислена. В крайна сметка не ги крадем. Просто сключваме договори който са от полза най -вече за нас.
Последна промяна от stannn на 31 авг 2009 14:47, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 авг 2009 14:46

Аз бих попитал автора на темата ако ние бяхме направили въпросните трансфери дали щеше да мърмори по този начин??? Взели ги - живи и здрави! Явно взаимоотношенията им с клубовете са добри. Кой ни е виновен на нас, че ни слагат високи цени на играчите? Ха познай кой?
Омръзнали ми е вече да повтарям, че от 7-8 години, ако не и повече трансферната политика на Левски както при купуване така и при продаване на играчи е тотално объркана. Затова и не можем да продадем играч като хората, затова и не можем да купим... най-пресния пример от преди няколко часа... искат го Веско Минев в Кьолн ама Гонзо не го пуска, защото нямал достоен заместник... ами Гонзо ако иска аз да ходя да намеря заместник на Минев? И така този играч друг шанс да излезе да поиграе в чужбина може и да няма! Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 31 авг 2009 14:49

delpi написа:Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...

Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2009 14:49

acmilan написа:
Blue_AvalanchE написа:
acmilan написа:Съгласен съм с автора,че няма кой да зададе тези въпроси към шефовете на изброените клубове.В България властва ресорната журналистика,чрез която феновете отговарят за любимия си отбор и всичко,свързано с него.Тази порочна практика не се е разпростряла само в Канал 3.И колкото и да не одобрявам някои позиции на Сашо Диков,освен него или някой от неговия екип,няма кой да зададе тези въпроси.Червените журналисти вдигнаха до небесата Любо Пенев и отбора му за успеха в Москва,а пропуснаха леко кристалната дузпа за Динамо.Да припомням ли как ГА,Мариян Макариев,Иван Ченчев и Явор Пиргов изкарват похода на Левски в УЕФА плод на слаби противници,късмет и съдийски аванти,а сега пропускат тази дузпа,която щеше да промени резултата в мача?Все се говори за сините журналисти,как изкарвали Левски най-великия отбор на света,а аз съм забелязал само критика от тяхна страна и то от много време насам,докато червените само величаят и преувеличават до небесата,нещо,което се отразява негативно и на самите футболисти на ЦСКА.Давам и два примера:след предното влизане в групите на УЕФА червените ресорни журналисти създадоха свръхочаквания към отбора,че едва ли не ще вземе УЕФА,вторият е миналото първенство,в което величаеха тима на Пенев и той се сгромоляса в дербитата.Дано не стане същото и сега в групите на Лига Европа,като българин ценя успехите и на двата гранда,зад които стои името на България.Проблемите в Левски идват от ръководството,а на ЦСКА от свръх надутите очаквания и величаене от ресорните журналисти.Не се имам за супер специалист,но изказвам наведнъж мнението си по някои въпроси,за които много хора дори не се и замислят.

Един от тези журналисти и коментатори е Ивайло Ангелов - той коментира Динамо Москва - ЦСКА София. Когато повториха положението на дузпата, той веднага каза "Ще си замълча". Ще мълчиш я, няма да си признаваш пред хората. Да те знаят що за стока си.

Най-тъпото при Ивайло Ангелов е,че не си признава клубната принадлежност и нещо повече,лъже за нея.И той,както и изброените от мен журналисти,трябва да разберат,че с тези си коментари не помагат,а напротив,дори пречат на любимия си отбор.

Питайте Мъри Стоилов - той най - добре знае кво е да те носят на ръце добрите журналисти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 31 авг 2009 14:51

Всеки може да си картотекира футболисти както намери за добре, стига да са съгласно правилата. Щом има картотека значи има съгласието и на другия клуб. Не мога да разбера за какво изобщо ги водите тия спорове!?
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 авг 2009 14:52

когато се извърши някакъв трансфер се обявява в медиите параметри,срокове,цени и т.н.Защо е нужно това-заради данъци,ддс и тем подобни,когато това не се направи наистина има нещо гнило.цска официално не изнесе инэо за нито един от своите трансфери-повярвайте не ме и интересува,но има закони,ЗАКОНИ НАЛИ ТАКА г-н Б.Б.ТОВА Е ВСИЧКО и прав колегата да пита и за леков и за събев и за оня македонеца от пирин и за христолов и за мездра АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”