Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2012 19:18

Янис Зику написа:Зе Соарес вкарва за Металург.

Тук пише друго.http://football.ua/games_online/28316/online.html Освен това всички прегръщаха Мораес след мача, а режисьорът 3-4 минути следеше само него. ;) Явно не е толкова слаб отбора, в който играе...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 01 сеп 2012 19:32

Мораес продължава да показва на разни измислени и набедени нападатели как се правят нещата пред вратата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2012 19:52

Beck's написа:Мораес продължава да показва на разни измислени и набедени нападатели как се правят нещата пред вратата!

Вие сте болни, и то сериозно!Мораес за кой отбор играе в момента?Чия публика радва с голове и игра?Дали феновете на МЮ се радват на головете на Роналдо за Реал?А тези на Милан сигурно се радваха на Кака в Реал?

Що за животно е българският фен, който се радва на чужденец, играл година за отбора му, който се представя добре в друг отбор?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2012 19:58

Кашчей написа:
Beck's написа:Мораес продължава да показва на разни измислени и набедени нападатели как се правят нещата пред вратата!

Вие сте болни, и то сериозно!Мораес за кой отбор играе в момента?Чия публика радва с голове и игра?Дали феновете на МЮ се радват на головете на Роналдо за Реал?А тези на Милан сигурно се радваха на Кака в Реал?

Що за животно е българският фен, който се радва на чужденец, играл година за отбора му, който се представя добре в друг отбор?!?

Е, магаре не е. ;) Теб в къв инкубатор са те люпили, та нищо не те радва? :lol: Жуниор е повече цесекар от всеки един преди и след него! :)
Последна промяна от dreben23 на 01 сеп 2012 19:59, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 01 сеп 2012 19:59

Кашчей написа:

Леле мале ама вие сериозно сте ЯКО ДВУЛИЧНИ, Дембеле като направи трансфера, то бяха закани , че ще пори, къса, разпорва мрежи в Германия, едва ли не до половин година след трансфера си , ще е в топ отбор! Не му тръгна играта и стана така, че не ви боли за него, не ви еня за никой друг освен Гонзич и тн.
Явно аз съм животното , което се радва на чужденец и честно казано ми харесва да се радвам на Мораес, както се радвам на Меси, Роналдо , Фалкао !
Това са някакви ама яко изкривени мисли, че като не е българин , едва ли не тябва да го забравя, да му тура една клетва и да го зачеркна . Честно казано , няма как да се радвам на някакви пайнери, попета, зетове, джизъси,малки перуки, арсенала и тн.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2012 20:55

Beck's написа:
Кашчей написа:

Леле мале ама вие сериозно сте ЯКО ДВУЛИЧНИ, Дембеле като направи трансфера, то бяха закани , че ще пори, къса, разпорва мрежи в Германия, едва ли не до половин година след трансфера си , ще е в топ отбор! Не му тръгна играта и стана така, че не ви боли за него, не ви еня за никой друг освен Гонзич и тн.
Явно аз съм животното , което се радва на чужденец и честно казано ми харесва да се радвам на Мораес, както се радвам на Меси, Роналдо , Фалкао !
Това са някакви ама яко изкривени мисли, че като не е българин , едва ли не тябва да го забравя, да му тура една клетва и да го зачеркна . Честно казано , няма как да се радвам на някакви пайнери, попета, зетове, джизъси,малки перуки, арсенала и тн.

Ние сме кои?
Освен това, аз не написах феновете на ЦСКА, а българските фенове, защото това е всеобща слабост-да се радваме на чужди играчи, които не играят вече за нас, но са минали през отбора.Те дори не са българи, не са рожби на школата на отбора.Това не пречи на "фена" да се радва, че някой си бил вкарал гол с чужда фланелка, пред чужда публика.Феновете на Арсенал дали ще се кефят на головете на Ван Перси за МЮ?Той игра при тях повече от един сезон.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2012 21:24

dreben23 написа:
Кашчей написа:

Е, магаре не е. ;) Теб в къв инкубатор са те люпили, та нищо не те радва? :lol: Жуниор е повече цесекар от всеки един преди и след него! :)

Докъде я докарахте-един бразилец да е повече цесекар от Пенев, Денев,Ракаров, Янев, Колев и Жеков.Дори и от Стойчо 8-) За Паро, Якимов, Цецо Атанасов няма да говоря.

Смешници сте с тая тема и с това преклонение пред бразилец, играл един сезон в отбора ви, а още в първия мач за Металург целуващ емблемата им!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2012 21:31

Кашчей написа:
dreben23 написа:
Кашчей написа:

Докъде я докарахте-един бразилец да е повече цесекар от Пенев, Денев,Ракаров, Янев, Колев и Жеков.Дори и от Стойчо 8-) За Паро, Якимов, Цецо Атанасов няма да говоря.

Смешници сте с тая тема и с това преклонение пред бразилец, играл един сезон в отбора ви, а още в първия мач за Металург целуващ емблемата им!

Ще доживеем ли поне веднъж да имаш положително мнение за каквото и да е нещо, свързано с ЦСКА? Все тая за какво. Ок, айде да не се пречупиш чак толкова, ама поне да е неутрално мнението? Дори от статистическа гледна точка и според теория за вероятностите би трябвало поне веднъж да се случи нещо такова! Как пък винаги, задължително и неизменно всичко свързано с ЦСКА е нередно, незаконно, тъпо, криво! Включително и ориентацията на крана спрямо 24-ия меридиан!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 01 сеп 2012 21:53

Смешник си ти Кошче-й, как реши , че си толкова голям, че да ми даваш наклон дали да се радвам или не ? Кой си ти извинявай?
Аз мога да отговарям за себе си и ти казвам , че се радвам адски много за това момче и съм си казал мнението, че ще му следя кариерата. Чак ми споменаваш Пенев и тн. , тяхното време мина и когато е трябвало съм им се радвал. Васконти ти го каза, как все нещо те дразни и пишеш ЛАЙНА само .......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2012 22:58

vaskonti написа:
Кашчей написа:
dreben23 написа:Е, магаре не е. ;) Теб в къв инкубатор са те люпили, та нищо не те радва? :lol: Жуниор е повече цесекар от всеки един преди и след него! :)

Ще доживеем ли поне веднъж да имаш положително мнение за каквото и да е нещо, свързано с ЦСКА? Все тая за какво. Ок, айде да не се пречупиш чак толкова, ама поне да е неутрално мнението? Дори от статистическа гледна точка и според теория за вероятностите би трябвало поне веднъж да се случи нещо такова! Как пък винаги, задължително и неизменно всичко свързано с ЦСКА е нередно, незаконно, тъпо, криво! Включително и ориентацията на крана спрямо 24-ия меридиан!

Какво положително е станало в ЦСКА в последните 10 години, Васконти?Би ли ми дал някакъв пример!
Ръководство ли имате, като хората?Поведение на публиката ли имате, стадион ли имате....Треньорът ви вечно плаче за нещо...Феновете вечно плачат за нещо и търсят вината само вън от отбора...какво да ме радва в ЦСКА, Васконти?
И да, държа на думите си, че българският фен е особен вид животно:той може да плюе по всеки играч на отбора, ако само в един мач не се е представил според очакванията на фена, но също така може да величае като собствен играч накой, който просто е минал за няколко месеца през отбора.. дори да му следи кариерата в чужбина, да го нарича "нашето момче"...на мен ми е смешно това и си го казвам.На вас ви е смешно моето мнение и също си го казвате.. значи сме си разменили мненията и всеки е щастлив!А вие колко сте щастливи, че вашето момче целува емблемата на украински отбор.. като един истински армеец ?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”