Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 01 сеп 2012 00:02

hristo1306 написа:
subzero написа:Аз имам инфо за срещата. Ама ши мълча кЪт шаран. :twisted:

Дано да е добро за Бургаския футбол. Голям шум вдигнахте - не ви прави чест !

Не ни прави чест за кое ?? Верно.че бяхте свикнали да мълчим. Е,няма вече. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 сеп 2012 04:28

hristo1306 написа:
subzero написа:Аз имам инфо за срещата. Ама ши мълча кЪт шаран. :twisted:

Дано да е добро за Бургаския футбол. Голям шум вдигнахте - не ви прави чест !

Ицо, нещо не разбрах? Кое не прави чест? Че са изгорени знамена, транспаранта в подкрепа на Херо(за болестта му, която уж цял Бургас го подкрепяше), тъпана, откраднат мегафона, че за малко да бъде подпален целият стадион? Нещо не те разбирам?! Защо не дойде с мене на срещата с нападнатото момче и с представителя на "Нефтохимик"! Ти май си само "задмониторен" герой! Дай Боже утре да съм на мача (ако нямам хора) ще те видя на стадиона, много въпроси ще ти задам! Готви се да ми отговориш!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 сеп 2012 05:17

Момчета, обидно ми е, че ще се оправдавам пред вас, но ще го направя! Бартоломея не е с БАН заради някакви си думи, а си има определена причина, която той е знае и просто много "мъжкарски" не я каза! Предупредих го за японския ник, не ме чу! Владо ме разбра на 2-та секунда (въпреки, че преди това му беше адвокат)! Повярвайте ми, модераторите не сме ви враг, просто повече гледаме правилата на форума! С някои хора от "зелените" дълго време няма да може да си общувате! Това не е защото сме приятели, а просто защото в този форум трябва да се спазват правилата! ПРАВИЛАТА! Никой от вас не минава с колата си на червено нали?!...........И нека всеки се занимава с неговата си работа! В смисъл, че аз не съм модератор от вчера! От почти 3-4 години съм, до вчера ме уважавахте, а сега изведнъж и проблем! Хайде стига! Щом съм решил, имало е защо! Апропо, subzero, ще остане във форума само след 2 лични съобщения!!! Трябва комуникация, а не обиди!!! Нали така, Данчо?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 сеп 2012 09:49

Обещах снощи да не пиша скоро тук, ама това ми хареса, добро утро!
Синя луна, синя зона, син екран…Не се огорчавайте ако чувствате, че затъпявате. Да затъпява може само умен човек, управляван от глупаци.
Л.Дилов - син
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 сеп 2012 11:57

Bourgas написа:Обещах снощи да не пиша скоро тук, ама това ми хареса, добро утро!
Синя луна, синя зона, син екран…Не се огорчавайте ако чувствате, че затъпявате. Да затъпява може само умен човек, управляван от глупаци.
Л.Дилов - син

Хм, на мен такова обещание не си ми давал :?
На кой обеща бе Тоше?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 сеп 2012 13:03

Bourgas написа:Обещах снощи да не пиша скоро тук, ама това ми хареса, добро утро!
Л.Дилов - син

След вчерашните разправии и санкции във форума, а още повече след вчерашната среща, и аз нямам никакво желание да пиша.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 сеп 2012 13:41

Извинявам се на Картаго за предното си писание, но явно неправилно ме е разбрал. Аз не го упреквам за това, че се старае да изпълнява стриктно работата си като модератор. Стана ми криво от това, че вследствие на разправиите във форума някои хора бяха "със спрени права", а други сами решиха да си ги спрат, а за мен и едните, и другите са от тези, които дават "цвета и мириса" на този форум и без тях той губи своята привлекателност. И все пак благодаря на Петьо, след като ми се обади и поговорихме, обеща и възстанови правата на Гълъба. Честито Дидо, вече си между нас и се старай в бъдеще да не прекрачваш правилата на форума.
Последна промяна от k.dimitrov на 01 сеп 2012 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 сеп 2012 16:13

Към колко ще се ходи към Водолейчето :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 сеп 2012 17:13

Най-нетърпеливите към 18:00, аз към 19:00ч.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2012 23:15

Нещо,което ми направи впечатление днес на мача.... Бригадата бяха 20 човека,10 от тях дойдоха при нас второто полувреме. Така в един момент отбора остана с подкрепа от 10-ина човека,тъй като ние не бяхме особено активни днес. Ко става пичове ??? Проблеми помежду ви ли пак ?? Другите пък бойкотирали.... Кои сте вие,че бойкотирате ?? Всъщност някой знае ли,че бойкотирате ?? Ако сте от агитката на ЦСКА или Левски вероятно някъде ще пише,че бойкотирате. Обаче вие сте фенове на Черноморец и на никой не му пука за това дали бойкотирате.Отбора обаче остава без подкрепа във важен момент. Та за какъв бойкот говорим при фракции с по 10 човека. Кой ви направи нещо,че се обидихте толкова ??? Къде бяхте,когато Балъков си тръгна и момчетата от Олд Скула правиха магии да върнат хората на стадиона ?? Къде бяхте,когато момчетата от Бригадата събираха последните си пари за хореография ??? Където сте и сега-никъде... Отбора има нужда от всички нас-ултраси,семкаджии и всякви. А вие,вие си бойкотирайте!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”