Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 14:00

Blue_AvalanchE написа:
acmilan написа:Съгласен съм с автора,че няма кой да зададе тези въпроси към шефовете на изброените клубове.В България властва ресорната журналистика,чрез която феновете отговарят за любимия си отбор и всичко,свързано с него.Тази порочна практика не се е разпростряла само в Канал 3.И колкото и да не одобрявам някои позиции на Сашо Диков,освен него или някой от неговия екип,няма кой да зададе тези въпроси.Червените журналисти вдигнаха до небесата Любо Пенев и отбора му за успеха в Москва,а пропуснаха леко кристалната дузпа за Динамо.Да припомням ли как ГА,Мариян Макариев,Иван Ченчев и Явор Пиргов изкарват похода на Левски в УЕФА плод на слаби противници,късмет и съдийски аванти,а сега пропускат тази дузпа,която щеше да промени резултата в мача?Все се говори за сините журналисти,как изкарвали Левски най-великия отбор на света,а аз съм забелязал само критика от тяхна страна и то от много време насам,докато червените само величаят и преувеличават до небесата,нещо,което се отразява негативно и на самите футболисти на ЦСКА.Давам и два примера:след предното влизане в групите на УЕФА червените ресорни журналисти създадоха свръхочаквания към отбора,че едва ли не ще вземе УЕФА,вторият е миналото първенство,в което величаеха тима на Пенев и той се сгромоляса в дербитата.Дано не стане същото и сега в групите на Лига Европа,като българин ценя успехите и на двата гранда,зад които стои името на България.Проблемите в Левски идват от ръководството,а на ЦСКА от свръх надутите очаквания и величаене от ресорните журналисти.Не се имам за супер специалист,но изказвам наведнъж мнението си по някои въпроси,за които много хора дори не се и замислят.

Един от тези журналисти и коментатори е Ивайло Ангелов - той коментира Динамо Москва - ЦСКА София. Когато повториха положението на дузпата, той веднага каза "Ще си замълча". Ще мълчиш я, няма да си признаваш пред хората. Да те знаят що за стока си.

Най-тъпото при Ивайло Ангелов е,че не си признава клубната принадлежност и нещо повече,лъже за нея.И той,както и изброените от мен журналисти,трябва да разберат,че с тези си коментари не помагат,а напротив,дори пречат на любимия си отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 31 авг 2009 14:04

Popcorn - смешен си ти ! И ще те оборя с факти !!! Според тебе Левски никой не го обича , а виждаш ли пич ЦСКА я обичат ???? Що за глупост е това. И защото я обичат и подаряват подаръци :) А бе бате вие некакви любовници ли сте какви сте :) Тука не става въпрос за любов бе , а за футбол , бизнес и пак повтарям прозрачност. Моля те , смях голям :)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 31 авг 2009 14:06

kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????

*** ли цитираш ???
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 авг 2009 14:07

kempesmario написа:Popcorn - смешен си ти ! И ще те оборя с факти !!! Според тебе Левски никой не го обича , а виждаш ли пич ЦСКА я обичат ???? Що за глупост е това. И защото я обичат и подаряват подаръци :) А бе бате вие некакви любовници ли сте какви сте :) Тука не става въпрос за любов бе , а за футбол , бизнес и пак повтарям прозрачност. Моля те , смях голям :)

Аз може съм смешен ама ти си много пвоече от мене.само с пускането ти на такава тема и ставаш смешен разбираш ли?Защото ти не си никой, камоли да дръжиш на някой сметка как да си управялва клуба и къде си дават играчите.Говориш на изиус, ЦСКа ,не си плаща , дават на ЦСКа ей така играчите и какви ли не твой щуртии.Разбирам, че те е яд, ама все пак никой не ти е виновен, че вашия президент е смешник!и къв си ти , че някой да ти казва на тебе за колко е купил тоя или ка кго е купил>?
Последна промяна от POPCORN на 31 авг 2009 14:08, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 31 авг 2009 14:08

kempesmario написа:Popcorn - смешен си ти ! И ще те оборя с факти !!! Според тебе Левски никой не го обича , а виждаш ли пич ЦСКА я обичат ???? Що за глупост е това. И защото я обичат и подаряват подаръци :) А бе бате вие некакви любовници ли сте какви сте :) Тука не става въпрос за любов бе , а за футбол , бизнес и пак повтарям прозрачност. Моля те , смях голям :)

собствениците избират къде да продадат играчите, ако толкова сте ги искали да сте ги купили, имали сте пари, а наскоро получихте и от ШЛ

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Какво е всъщност късмет?

Мнениеот Lord VOODOO » 31 авг 2009 14:10

4400 написа:Ти знаеш ли Удинезе откъде идват в турнира на УЕФА, отпадат като трети отбор в групата си с Барса, Вердер и ПАО, а след това елеминират Ланс с 3:0 във втория мач, ако са слаби според теб щеха ли да постигнат тези резултати и щеха ли изобщо да играят в групите на ШЛ :?:

То по старият регламент беше много "трудно" да влезеш в групите на ШЛ, ако си отбор от Италия, Испания или Англия...
Ако си забравил да ти напомня, че те тогава почваха от трети квалификационен кръг на ШЛ (който тогава беше последен) и заради огромният коефициент на страната си отборите винаги бяха поставени и срещаха лесни и преодолими отбори! ПАО не ми ги хвали, него сезон бяха жив зял, така че е нормално Удинезе да се класират за УЕФА като трети в групата си в ШЛ..., а проблемите на отбора започнаха точно тогава - когато се намърдаха в групите на ШЛ!

Не видях да коментираш ФАКТА, че когато Левски игра с Удинезе жабарите бяха последни в калчото!!! Според теб един отбор дали е добър, щом е последен в първенството си?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 авг 2009 14:12

Айде престанете бе левскари-се при нас гледате-Черноморец държи правата на футболиста и ако иска и без пари ще но го даде-къде е проблема.Да знам че ви боли,че всичко читаво идва при нас-но за това ние вина нямаме!А за това че никой президент не иска да продава играчите си при вас-еми замислете се защо е така-явно никой не ви обича-и това не е заради самия ви клуб, а заради тези които ви управляват.Ние каква вина имаме,че искахте Силва а той дойде при нас,че искахте Стоянов и Чнев-но и те са при нас,че ви се изплъзна и Делев,че и Платини го пратиха при нас!Тези въпроси не ги задавайте на нас,а на г-н БаткоФ!
Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 14:12

shumnaliq написа:*** ли цитираш ???

Ааа друг от потребителете (който пише в този форум ) коментира ( а може и да е и на работа там ) в *** и пише статии... Изображение Ама познайте кой ??! Изображение
Последна промяна от aloha^guy на 31 авг 2009 14:14, променено общо 1 път.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 авг 2009 14:13

cska_90 написа:Айде престанете бе левскари-се при нас гледате-Черноморец държи правата на футболиста и ако иска и без пари ще но го даде-къде е проблема.Да знам че ви боли,че всичко читаво идва при нас-но за това ние вина нямаме!А за това че никой президент не иска да продава играчите си при вас-еми замислете се защо е така-явно никой не ви обича-и това не е заради самия ви клуб, а заради тези които ви управляват.Ние каква вина имаме,че искахте Силва а той дойде при нас,че искахте Стоянов и Янев-но и те са при нас,че ви се изплъзна и Делев,че и Платини го пратиха при нас!Тези въпроси не ги задавайте на нас,а на г-н БаткоФ!
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 31 авг 2009 14:14

Поредната шурубадженащина....ако наистина е вярно че без пари им го дават

Върни се в “Архив”