Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 01 сеп 2012 14:46

styopa написа:
Karsa Orlong написа:
styopa написа:
Иначе ... щял да се бори за мечтата на Джерард да взмем накрая титлата.Той с неговите иксаитинг трансфери в топ 10 да ни вкара ... пак добре.

Ами да, добре ще е, щото Далглиш с 5 пъти повече похарчени пари за малко да не успее :lol:

С Краля играхме финал за ФА,взехме КК,а и ако махнем простотиите около Суарес и мачовете с по няколко греди и изпуснати една камара положения влизахме в борбата за зона ШЛ.
Ще го видим Брено до къде ще я докара.Ако изкара сезона де...

Ходи и си пиши в другия форум, който от високомерие дори не пожела да споделиш. Тук сме хейтъри, разбирачи и прочие. Върни се там и си плюйте на воля Брендо, а величайте Краля. А това, че тоя Крал ни го начука отзад много яко, а вие се кефите, че го получавате, си е друг въпрос.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 01 сеп 2012 14:54

Керълчо за няколко минути и полудя.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 15:02

liverpool96 написа:Ходи и си пиши в другия форум, който от високомерие дори не пожела да споделиш. Тук сме хейтъри, разбирачи и прочие.

Явно е имало защо...
Макар и онзи форум да не съществува вече де,но това е друг въпрос.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 сеп 2012 15:05

styopa написа:
liverpool96 написа:Ходи и си пиши в другия форум, който от високомерие дори не пожела да споделиш. Тук сме хейтъри, разбирачи и прочие.

Явно е имало защо...

Нали си от т.нар. "висша класа". Интересно ми е как си позволяваш да пишеш с простолюдието? :mrgreen:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 сеп 2012 15:07

Сега не е момента в който трябва да желаем БР да се се провали.Все пак тепърва започва тестът за него и новите играчи.А ако наистина собствениците имат вяра в него , ще го гледаме начело на любимият ни отбор поне още 2 сезона.Затова горе главите и без паника :) Y.N.W.A :!:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 15:08

liverpool96 написа:
styopa написа:

Явно е имало защо...

Нали си от т.нар. "висша класа". Интересно ми е как си позволяваш да пишеш с простолюдието? :mrgreen:

Е спрямо някой хора... да така е.Спрямо други не.Така е в живота.. не може всички да сме еднакви. ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 15:17

Avrameca написа:Сега не е момента в който трябва да желаем БР да се се провали.Все пак тепърва започва тестът за него и новите играчи.А ако наистина собствениците имат вяра в него , ще го гледаме начело на любимият ни отбор поне още 2 сезона.Затова горе главите и без паника :) Y.N.W.A :!:

Е бъди сигурен,че никой не иска да се проваля.Всеки иска любимия му отбор да побеждава или поне до колкото е възможно.Въпроса е,че шансовете за добър сезон са ни сведени до минимум.
Ето давам ти пример.Барселона при първия сезон на Рийкард.Рийкард направи горе долу същата глупост и Барса си вървяха около средата на класирането.През зимата взеха Давидс и Албертини под наем и .. поеха доста нагоре.В края на сезона за малко и в борбата за титлата да влязат.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 сеп 2012 15:22

Не, просто някои тук наистина желаят провал на Брендо, за да може евентуално да върнат спящата Кралица, но това НЯМА да стане!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 сеп 2012 15:43

styopa написа:
Avrameca написа:Сега не е момента в който трябва да желаем БР да се се провали.Все пак тепърва започва тестът за него и новите играчи.А ако наистина собствениците имат вяра в него , ще го гледаме начело на любимият ни отбор поне още 2 сезона.Затова горе главите и без паника :) Y.N.W.A :!:

Е бъди сигурен,че никой не иска да се проваля.Всеки иска любимия му отбор да побеждава или поне до колкото е възможно.Въпроса е,че шансовете за добър сезон са ни сведени до минимум.
Ето давам ти пример.Барселона при първия сезон на Рийкард.Рийкард направи горе долу същата глупост и Барса си вървяха около средата на класирането.През зимата взеха Давидс и Албертини под наем и .. поеха доста нагоре.В края на сезона за малко и в борбата за титлата да влязат.

до декември ще се види за какво ще се борим през този сезон.Имам предчувствие че БР ще успее да ни вдигне ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2012 15:57

liverpool96 написа:Не, просто някои тук наистина желаят провал на Брендо, за да може евентуално да върнат спящата Кралица, но това НЯМА да стане!

Колкото повече мнения пишеш толкова по-смешен ставаш. Аз искам пък Рафата да върнат и с Роджърс да изпаднем. Айде да те видя ся многознайко. Искали сме провал....
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”