ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Видях настроение, дух и видим прогрес вчера, няма как да не съм доволна. Видях и едно ръкостискане между Мъри и Батков в ложите. 
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
lazio1997
- Контакти:
blue avalanche написа:На "стената на срама":от lazio1997 на 25 Авг 2012 19:10
1:1
------------------------------------------------------------------------
от Santiago Munezz на 25 Авг 2012 20:40
Черно Море имат стабилна защита,а последните 2 мача м/у двата отбора,Паломино се гавреше с нашите защитници...трябва много да се внимава с него и да се възползваме максимално от положенията,които ще имаме..очаквам труден мач победа най-много с 1 гол разлика...друг знак освен 1 също няма да ме очуди!
-------------------------------------------------------------------
от palio_morqka на 25 Авг 2012 21:10
0-1 Левски са "разкрити"
---------------------------------------------------------------------------
от ralimavridov на 25 Авг 2012 21:17
palio_morqka написа:0-1 Левски са "разкрити"
+1
--------------------------------------------------------------------------------
от KIL на 26 Авг 2012 13:32
1:1 (Ако няма странични фактори,разбира се! "Организацията" около вас го потвърждава-царе сте!!!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от we are the champions на 28 Авг 2012 07:51
1:2
------------------------------------------------------------------------
от Ron Jeremy на 29 Авг 2012 14:52
Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
------------------------------------------------------------------------------------
от MORSKI на 30 Авг 2012 16:41
и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие лиАйде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика
Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите"
И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете
Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...
Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"...
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе...
Само не разбрах мене що ме слагаш. Аз поне си имам причина - дам ли прогноза да биеме и падаме, така, че съм длъжен да давам хиксове, за да биеме.
Много интересна песен се е подхванала от определени хора тук . Излиза , че се палят свещи ,Левски да падне , разбира се и моето "име" се спряга в "списъка" с хората .
Ами ето господа , къде ви куца версията специално за мен :
1- Никога не изричам нещата при свършен факт , а точно обратното .Винаги съм се стремял да дам мнение преди каруцата да се обърне.
2- Не съм ненормален , че да си късам нервите покрай отбора и след тва да седна да паля свещи да падат , че да си ги късам тройно .
3-Прекрасно начало (очаквано за мен) след резила в Сараево , но това не означава нищо , т.е. победите над монтана , ботев , черно море и черноморец няма да измият срама от босна , нито пък простотията която направи ръководството с НЕпривличането на поне двама класни централни защитници преди мачовете от ЕКТ.
4-За разлика от повечето , аз не бих се поддал на емоции , по простата причина , че сме едва 4-я кръг и не се знае какво ще стане при една евентуална загуба .
5-Ако аз съм критикар или незнам какъв още , както "определените" хора ме изкараха , какво ли трябва да кажем за едни други хора , дето ритаха , псуваха и замерваха момчетата с банани ? .....те левскари ли са или ?
ПП На един футболист можеш да му кажеш "некадърник" , "дърво" , "менте" и т.н . , но не и да го псуваш на майка или пък да го риташ заради това че "толкова може" , да го унижаваш заради цвета на кожата още по малко . ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ТАРА И ТОНЬО СА ВРЕДНИ ЗА ЛЕВСКИ .
1- Никога не изричам нещата при свършен факт , а точно обратното .Винаги съм се стремял да дам мнение преди каруцата да се обърне.
2- Не съм ненормален , че да си късам нервите покрай отбора и след тва да седна да паля свещи да падат , че да си ги късам тройно .
3-Прекрасно начало (очаквано за мен) след резила в Сараево , но това не означава нищо , т.е. победите над монтана , ботев , черно море и черноморец няма да измият срама от босна , нито пък простотията която направи ръководството с НЕпривличането на поне двама класни централни защитници преди мачовете от ЕКТ.
4-За разлика от повечето , аз не бих се поддал на емоции , по простата причина , че сме едва 4-я кръг и не се знае какво ще стане при една евентуална загуба .
5-Ако аз съм критикар или незнам какъв още , както "определените" хора ме изкараха , какво ли трябва да кажем за едни други хора , дето ритаха , псуваха и замерваха момчетата с банани ? .....те левскари ли са или ?
ПП На един футболист можеш да му кажеш "некадърник" , "дърво" , "менте" и т.н . , но не и да го псуваш на майка или пък да го риташ заради това че "толкова може" , да го унижаваш заради цвета на кожата още по малко . ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ТАРА И ТОНЬО СА ВРЕДНИ ЗА ЛЕВСКИ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
konvoec
- Контакти:
Най-накрая видяхме игрови облик. Направихме доста добър мач, но и Черно Море не са някакъв толкова добър отбор. Не ги подценявам, просто не е редно да им се отдава такова значение, те са си средняк. Без игра, обаче, нямаше как да победим, а тази вечер игра имаше. Имаше и желание. Най-накрая видях борба за всяка топка, преса и много тичане, а не 80 годишни баби, които да се тътрят по терена. Най-накрая и малко бързина при атаките, а не безцелно подаване натам-насам. Безцелните пасове и връщания назад ги имаше в малка доза, след като влезе Йовов. Този "тактически ход", с влизането на Йовов, не го разбирам. В защита продължаваме да сме доста зле и качествен отбор ще ни ощави. Много са бавни, на влизат на противниковите нападатели, оставят ги да центрират от крилата и още куп неща. Надеждата ми е във Везалов, добре се вписа, дано всичко е наред с него и играе! Отделно, по крилата не играем зле, но центриранията на Рамос и Райков не са много добри. Такива, високи и остри, които Силва да вкарва, просто ги няма. Имаше едно вчера и той пропусна, но факт е, че си остана само едно. Райков ползва само ляв крак, Рамос само десен и понякога това ни съсипва атаките. Няма да се научат да ползват и другия крак, в това съм убеден, но дано поне подобрят центриранията, иначе Силва ще се окаже безполезен. Здрав е, може да се пребори за топката, да засече с крак и най-вече с глава, но няма ли точни пасове към него, нищо няма да излезе. Хубаво е, че играчите се сработват, намират се един друг, а грешните пасове са сведени до минимум. Трябва, обаче, много голямо подобрение на играта в защита! Получи се доста добър мач за гледане и много съжалявам, че доста хора не са успели да го гледат по телевизията. Всички губят от това, че не се дават мачовете. Тонев е прав, като казва, че щеше да има същия брой зрители, дори да имаше телевизионно излъчване. В сектор "Б" се почувствах стар. Доста тъпо ми се стори, да гледам как 15-18 годишни правят "пого" в сектора, или каквото там беше... Както и да е, да не захващам и тази тема. Дано продължим да играем с желание, резултатите ще дойдат!
След четвъртия гол отбора заигра зрелищно и за публиката и беше истинско удоволствие. Зареди това испуснахме още няколко гола, но здраве да е. Важното е, че не приспаха мача, а беше интересен до последния момент. Настроението на играчите за игра е 100% отражение на настроението по трибуните. Събираме ли се повече отбора ще продължава да мачка с лекота.
- blue avalanche
- Контакти:
zlobul написа:Много интересна песен се е подхванала от определени хора тук . Излиза , че се палят свещи ,Левски да падне , разбира се и моето "име" се спряга в "списъка" с хората .
30 мача като кажеш,че ще паднем-все някога ще се случи.И тогава ще се покажеш от "дупката" и ще се почне едно:
"Аз нали ви казах"
"Аз предупреждавах"
и т.н.
Ясен си!
blue avalanche написа:zlobul написа:Много интересна песен се е подхванала от определени хора тук . Излиза , че се палят свещи ,Левски да падне , разбира се и моето "име" се спряга в "списъка" с хората .
30 мача като кажеш,че ще паднем-все някога ще се случи.И тогава ще се покажеш от "дупката" и ще се почне едно:
"Аз нали ви казах"
"Аз предупреждавах"
и т.н.
Ясен си!
Пич , ти нормален ли си бе ? Я сега ми кажи къде съм дал прогноза за загуба и на кой мач .
Предупреждавал съм за защитата преди реванша със Сараево .
Казах , че селекцията е боза .
Казах че тоньо е поредното недоразумение и дотам .
Айде стига приказки наизуст .
ПП Нашето първенство е толкова слабо в момента , че тези резултати изобщо не ме учудват , дори напротив ОЧАКВАХ ГИ .
1-Черноморец - нищо общо с отбора от миналата година ,
2-Ботев - има ли смисъл да говоря за отбор идващ от Б-група с Хмариан и станчев в състава си .
3-Монтана - но комент
4-Черно Море - наглед най-стпйностния от четирите . 4-0 е добре . Не искам по никакъв начин да омаловажавам победата . Дано продължат така.
И сега най-важното .....за мен сезонът е ПРИКЛЮЧИЛ , така че се разграничавам от тази пренавита еуфория .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
-
lazio1997
- Контакти:
zlobul написа:И сега най-важното .....за мен сезонът е ПРИКЛЮЧИЛ , така че се разграничавам от тази пренавита еуфория .
Приключил или не, на мен би ми се усладило едно участие в ШЛ, което минава през шампионска титла
lazio1997 написа:zlobul написа:И сега най-важното .....за мен сезонът е ПРИКЛЮЧИЛ , така че се разграничавам от тази пренавита еуфория .
Приключил или не, на мен би ми се усладило едно участие в ШЛ, което минава през шампионска титла
Ако питаш мен , в момента не само че не сме за ШЛ , ами даже и за ЕКТ като цяло . Един читав отбор ще ни спука от бой , бъди сигурен .
Няма как на този етап да повярвам във футболисти като Марсиньо , Старокин , Рамос и така нататък ...да тук могат да бият всеки , но за ЕКТ , са си жив ташак .