Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Челси - Атлетико Мадрид, Петък - 31.08.2012г., 21:45ч.

Мнениеот marmi52 » 01 сеп 2012 07:29

8-)

Хубав шамар получихме от Атлетико снощи. Отидохме с голямата кошница в Монако и .... ни я напълниха. Аз като ви разправях, че Радамел Фалкао е колумбийска хала, с която трябва да се внимава, не говорех на шапката си. :lol:
В живота има и такива моменти. Разочарован съм, но и обнадежден, че Ди Матео ще си извади необходимите изводи от злополучния мач. Не може да отидеш на финал в Европа и да играеш така безотговорно и отпуснато. Просто бяхме подценили противника, а Ди Матео помисляйки се за велик треньор е казал на момчетата: "Забавлявайте се !" преди мача ...
Подобно високомерие винаги се наказва в Европа ! Виждали сме го и от по-именити отбори срещу далеч по-скромни от Атлетико Мадрид.
Нищо фатално не се е случило. Животът продължава.
Даже мисля, че тази тежка загуба ще отрезви момчетата и ще им помогне да продължат с успешното си представяне във Висша лига и ШЛ.

Все пак да не забравяме и фактора "ТОТО" .... Снощи поведението на Челси ми изглеждаше дооооста странно като цяло ... :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2012 09:52

Можем само да поздравим Атлетико за начинът, по-който търсиха и постигнаха победата си.

Умишлено започвам с испанците, защото го заслужават !

За разлика от тях, за Челси неможе да се кажат каквито и да било добри думи ...
Така или иначе, толкова тежка загуба аз лично не се сещам да се е случвала на "Сините" от Лондон.
Както писах и в основната тема за Челси - Резултатът с който лондончани загубиха не е от такова значение ...
По-лошото е, че загубиха с много вяла, слаба и безлична игра.
Това наистина трябва да послужи за поука !
Особено моментът с подценяването !

Иначе конкретно за мача ...
Получи се добър и динамичен мач, най-вече заради Мадридчани.
Имаха далеч по-ясен план и подход за провеждането му ...
Съответно, знаеха чудесно във всеки един момент от срещата, какво и как да направят.
Така или иначе, далеч по-голямото желание и мотивировка на Атлетико лесно може да се обясни - В този мач, винаги отборите спечелили по-слабият турнир са по-навити.
Челси като спечели този трофей през 1998-ма година, също беше в ролята на аутсайдер ... И изненадаха неприятно Реал М.

След снощи, за Атлетико от Мадрид остават суперлативите и славата, за Челси от Лондон, поуките и срамът от начинът, по-който подходиха към мача и съперникът си. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 сеп 2012 10:04

СПОКО ;) Няма всеки мач да правим такива грешки в защита и няма всеки мач Джон Тери да е наказан. Нищо не е станало. Всеки отбор е имал тежки загуби. Изводи за сезонът не може и не трябва да се правят толкова рано! Та сега сме 1 септември :lol: Не мисля, че е редно да сочим персонални виновници. Целият отбор игра слабо, а футболистите, които играха надменно и с повече от нужното самочувствие ще се стегнат (или поне се надявам). Жалко, че има пауза за националните отбори и ще трябва да чакаме следващите срещи на ЧЕЛСИ. Лошото е, че са гостуване на КПР (където миналата година се сринахме) и домакинство на ЮВЕ :|
Image
Image
Image

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 сеп 2012 10:20

marmi52 написа:8-)

Хубав шамар получихме от Атлетико снощи. Отидохме с голямата кошница в Монако и .... ни я напълниха. Аз като ви разправях, че Радамел Фалкао е колумбийска хала, с която трябва да се внимава, не говорех на шапката си. :lol:
В живота има и такива моменти. Разочарован съм, но и обнадежден, че Ди Матео ще си извади необходимите изводи от злополучния мач. Не може да отидеш на финал в Европа и да играеш така безотговорно и отпуснато. Просто бяхме подценили противника, а Ди Матео помисляйки се за велик треньор е казал на момчетата: "Забавлявайте се !" преди мача ...
Подобно високомерие винаги се наказва в Европа ! Виждали сме го и от по-именити отбори срещу далеч по-скромни от Атлетико Мадрид.
Нищо фатално не се е случило. Животът продължава.
Даже мисля, че тази тежка загуба ще отрезви момчетата и ще им помогне да продължат с успешното си представяне във Висша лига и ШЛ.

Все пак да не забравяме и фактора "ТОТО" .... Снощи поведението на Челси ми изглеждаше дооооста странно като цяло ... :roll:

Коментарите ти като цяло ми харесват само едно не мога да разбера каква е тая твоя мания да си от "бутикови "отбори??
Benfica Lisboa

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 01 сеп 2012 11:12

Несериозно отношение на Челси.Нищо не ги оправдава за този разгромен резултат.Атлетико играят много успешно за този трофей.Преди три години отупаха Интер.С безразличието и нехайството си в този мач,сините от Лондон могат да си имат неприятности с УЕФА за в бъдеще.Изводи за отбора е неправилно да се правят,защото Челси и в края на миналия сезон показа две различни лица.Срещу Нюкасъл и Ливърпул за лигата играха както снощи,а срещу Наполи,Барса и Байерн.......знате какво стана.Проблемът до зимата е,че Черси няма втори нападател.Само с Торес и двете крила като заместници-Моузес и Стъридж ще е трудно.Виждам много злоба се лее тук,но това показва,че миналата година доста хора са се понаакали от яд ,след последната дузпа,бита от Дрогба.Спокойно,тази година може да дублираме ШЛ,пак с автобус или без автобус,както искате.Турнирните мачове са нещо много различно и непредвидимо.
,

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 сеп 2012 11:53

хаха ще паркираме яхтата на шефа и готово ;)
Image
Image
Image

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 01 сеп 2012 11:58

Челси бяха разкрити какъв посредствен отбор са , и че късмета бе това което им донесе титлата , то и Наполи ги разкри в първия мач , и пак късмета спаси Челси да не си тръгнат с 4+ гола в своята кошница

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 01 сеп 2012 11:59

Sardukar написа:БТВ искам да поздравя всички фенове на ЧЕЛСИ, за коректния тон към съперника (дано не се дължи само на категоричната загуба). Надявам се да го демонстрираме, но когато печелим. Купите не дават класа или ценности! Важно е отношението! Днес загубихме категорично, но това не е повод да се съмняваме в отбора. Миналата година почна ужасно, а на края взехме две страхотни купи. Нека не отвръщаме на провокации към Нас. Както викаха на Батман: "Защо падаме?" :lol: За да се изправим, разбира се :)

ПП Не се поддавайте на провокации :)

+1

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 01 сеп 2012 12:10

By the way отдавна се видя ,че английски отбор не може се надиграва с Барса и Реал, и че единственият им шанс е с 10 човека в защита , явно такава тактика трябва да почнат да прилагат вече и срещу Атлетико Мадрид , Атлетик Биобао и другите ....

Върни се в “Челси”