ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Честито левскари! На мен много ми хареса играта на Вутов. Момчето има много добра техника. Лошото е, че е малко слабичък и лесно го бутат, но надявам се с годините да натрупа и физика. Относно Силва - трябват му няколко мача да си настрои мерника според мен. Как не влезе тоя удар с глава не знам.
Само ЛЕВСКИ!

- Santiago Munezz
- Контакти:
blue avalanche написа:Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"...![]()
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе...
Kaзах си мнението и не познах...проблем??
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
А бе ставаше мача.. все пак за мен най-интересното беше:
Голът на Рамос!
Финтът на Йовов!
Играта на Вутов. ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ ЗА ТОВА МОМЧЕ!!!
Голът на Рамос!
Финтът на Йовов!
Играта на Вутов. ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ ЗА ТОВА МОМЧЕ!!!
Kryten написа:Ето малко по-подробен репортаж от мен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNhAt3kB8T4&hd=1[/youtube]
Голям(а) си!!
AN71 написа:Мистри това че злоби е много скептичен и си има своите основания не го прави по малко умен и интелигентен.А ти си младо момче и ако прекаляваш с алкохола мозъчните ти клетки бавно и сигурно ще намаляват .Не съм съгласен и аз с песимистичните прогнози на злоби но не съм аз човека който да дава оценка на интелекта на даден човек така ,че и ти препоръчвам и на теб ако алкохола ти е замътил съзнанието да се спреш.
+1
- metodito
- Контакти:
Голям гол на Рамос! Тепърва набираме скорост. Сигурно ще прозвучи кощунствено, но не знам, ако преди два дни бяхме играли плейоф за влизане в ЛЕ и го бяхме загубили как щяха да го изиграят този мач, докато сега от репортажа се вижда освободена игра и все едно мислят само за настоящия мач. Така че...всяко зло за добро. Понякога сякаш схващам това, което имаше предвид Сирака, като казваше, че на първо място е първенството...
О те ще продължат до края. Ти ще видиш преди мача с ЦСКА или Лудогорец какво ще е. Даже и там да не успеят, ще се надяват на нов резил в Европа и така до...
Засега Илиан е Човекът. Браво на Карвальо. На тези години как търчи само. А моя човек (Симо) пак май е играл силно...
Гледам стандарти за Черно море - груби влизания.
Иначе, досега: Ботев не били отбор, Черноморец били слаба ракия, Черно море никакви не били... Някой май е почнал да гледа бг футбол от вчера. Айде за Монтана - ок, ама, нали щеше да си покаже, ако нещо... все пак... Резултатите говорят. Сега кой бил правилния треньор, ма сбъркали ли са с трансферите...Седи споко - гледай мача, бе!
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе...
О те ще продължат до края. Ти ще видиш преди мача с ЦСКА или Лудогорец какво ще е. Даже и там да не успеят, ще се надяват на нов резил в Европа и така до...
Засега Илиан е Човекът. Браво на Карвальо. На тези години как търчи само. А моя човек (Симо) пак май е играл силно...
Гледам стандарти за Черно море - груби влизания.
Иначе, досега: Ботев не били отбор, Черноморец били слаба ракия, Черно море никакви не били... Някой май е почнал да гледа бг футбол от вчера. Айде за Монтана - ок, ама, нали щеше да си покаже, ако нещо... все пак... Резултатите говорят. Сега кой бил правилния треньор, ма сбъркали ли са с трансферите...Седи споко - гледай мача, бе!
Последна промяна от metodito на 01 сеп 2012 09:48, променено общо 2 пъти.
blue avalanche написа:Мачкамее-е-е-е-е-е--е...Лавина-а-а-а-а-а-а!!!
Утрепахме зелените фанатичета!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ-Е-Е!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!
Лавина, ето такъв "Левски" исках да гледам
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
blue avalanche написа:На "стената на срама":от lazio1997 на 25 Авг 2012 19:10
1:1
------------------------------------------------------------------------
от Santiago Munezz на 25 Авг 2012 20:40
Черно Море имат стабилна защита,а последните 2 мача м/у двата отбора,Паломино се гавреше с нашите защитници...трябва много да се внимава с него и да се възползваме максимално от положенията,които ще имаме..очаквам труден мач победа най-много с 1 гол разлика...друг знак освен 1 също няма да ме очуди!
-------------------------------------------------------------------
от palio_morqka на 25 Авг 2012 21:10
0-1 Левски са "разкрити"
---------------------------------------------------------------------------
от ralimavridov на 25 Авг 2012 21:17
palio_morqka написа:0-1 Левски са "разкрити"
+1
--------------------------------------------------------------------------------
от KIL на 26 Авг 2012 13:32
1:1 (Ако няма странични фактори,разбира се! "Организацията" около вас го потвърждава-царе сте!!!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от we are the champions на 28 Авг 2012 07:51
1:2
------------------------------------------------------------------------
от Ron Jeremy на 29 Авг 2012 14:52
Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
------------------------------------------------------------------------------------
от MORSKI на 30 Авг 2012 16:41
и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие лиАйде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика
Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите"
И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете
Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...
Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"...![]()
Zlobul е критичен левскар, не е критикар като други. Има разлика между едното и другото и го знаеш много добре. На всички ни се иска да играем като "Реал" Мадрид, но това ще стане много трудно. Пък кой знае с времето, ако се работи правилно, може и да заприличаме на тях
Има много запалянковци, които чакат първия провал, и почват... Казах, че през този сезон няма да кажа лоша дума за момчетата и няма да го направя. Каквото и да стане, ще ги подкрепя тях и Илиан, както и Ники. Последните двама знаят какво искат и ще го направят.
Честита победа на всички левскари! Следващият мач в Стара Загора няма да е лесен, но ще бъде важна стъпка към утвърждаване на първото място.
- metodito
- Контакти:
На всяка цена е нужно да сме първи, когато дойде мача с разградчани. И на него да се разбере кой къде е. Не трябва да се подценяват и децата на Литекс и Ицата. Но най-важното сега е да играем, както казват: мач за мач. 
metodito написа:На всяка цена е нужно да сме първи, когато дойде мача с разградчани. И на него да се разбере кой къде е. Не трябва да се подценяват и децата на Литекс и Ицата. Но най-важното сега е да играем, както казват: мач за мач.
За първи път от доста години програмата на "Левски" е благоприятна през есенния полусезон. Трябва да бъде максимално използвано това, за да триумфираме в края на сезона. Само едно ще ви помоля от тук пишещите - оставете анализите за представянето на отбора за по - нататък! Може би след края на есенния полусезон, след това към края на сезона. Нещо такова. Както казва Методи, играем мач за мач и така...
"Литекс" не са случаен отбор, "Берое" също, софийските дербита, в които ще бъдем символични гости, също няма да са леки. Ние обаче сме "Левски". Имаме история, имаме и бъдеще. Трудно ще извървим пътя от опустошителния ураган "Гонзо - Батков", но ще го преодолеем с времето. Трябва да го направим и ще станем ОТБОР. Почивката е добре дошла за момчетата.