ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Мнениеот Levski4Ever » 01 сеп 2012 01:48

Честито левскари! На мен много ми хареса играта на Вутов. Момчето има много добра техника. Лошото е, че е малко слабичък и лесно го бутат, но надявам се с годините да натрупа и физика. Относно Силва - трябват му няколко мача да си настрои мерника според мен. Как не влезе тоя удар с глава не знам. :) Само ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 сеп 2012 01:50

blue avalanche написа:Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"... :oops:
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе... :twisted:

Kaзах си мнението и не познах...проблем??
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 01 сеп 2012 03:04

А бе ставаше мача.. все пак за мен най-интересното беше:
Голът на Рамос!
Финтът на Йовов! :lol: :lol: :lol: :lol:
Играта на Вутов. ПОВЕЧЕ ИГРОВО ВРЕМЕ ЗА ТОВА МОМЧЕ!!!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 сеп 2012 03:10

Kryten написа:Ето малко по-подробен репортаж от мен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNhAt3kB8T4&hd=1[/youtube]

Голям(а) си!!

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 01 сеп 2012 06:40

AN71 написа:Мистри това че злоби е много скептичен и си има своите основания не го прави по малко умен и интелигентен.А ти си младо момче и ако прекаляваш с алкохола мозъчните ти клетки бавно и сигурно ще намаляват .Не съм съгласен и аз с песимистичните прогнози на злоби но не съм аз човека който да дава оценка на интелекта на даден човек така ,че и ти препоръчвам и на теб ако алкохола ти е замътил съзнанието да се спреш. ;)

+1

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2012 09:28

Голям гол на Рамос! Тепърва набираме скорост. Сигурно ще прозвучи кощунствено, но не знам, ако преди два дни бяхме играли плейоф за влизане в ЛЕ и го бяхме загубили как щяха да го изиграят този мач, докато сега от репортажа се вижда освободена игра и все едно мислят само за настоящия мач. Така че...всяко зло за добро. Понякога сякаш схващам това, което имаше предвид Сирака, като казваше, че на първо място е първенството...

А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе...

О те ще продължат до края. Ти ще видиш преди мача с ЦСКА или Лудогорец какво ще е. Даже и там да не успеят, ще се надяват на нов резил в Европа и така до...

Засега Илиан е Човекът. Браво на Карвальо. На тези години как търчи само. А моя човек (Симо) пак май е играл силно...

Гледам стандарти за Черно море - груби влизания.

Иначе, досега: Ботев не били отбор, Черноморец били слаба ракия, Черно море никакви не били... Някой май е почнал да гледа бг футбол от вчера. Айде за Монтана - ок, ама, нали щеше да си покаже, ако нещо... все пак... Резултатите говорят. Сега кой бил правилния треньор, ма сбъркали ли са с трансферите...Седи споко - гледай мача, бе!
Последна промяна от metodito на 01 сеп 2012 09:48, променено общо 2 пъти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 сеп 2012 09:46

blue avalanche написа:Мачкамее-е-е-е-е-е--е...Лавина-а-а-а-а-а-а!!!
Утрепахме зелените фанатичета!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ-Е-Е!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!

Лавина, ето такъв "Левски" исках да гледам 8-) Не ходих на мача поради късния час, но от това, което чувам, а и виждам на репортажите, резултатът е заслужен. По радиото Томислав и Вальо бяха много жалостиви към варненци и все искаха да ни вкарат гол, защото заслужавали. Няма нужда от това. Проблемите си ги знаем, но е видно, че се работи. Вярвам в този отбор и най - вече в двамата Илиеви! Те ще ни изкарат от "блатото".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 сеп 2012 09:51

blue avalanche написа:На "стената на срама":
от lazio1997 на 25 Авг 2012 19:10
1:1
------------------------------------------------------------------------
от Santiago Munezz на 25 Авг 2012 20:40
Черно Море имат стабилна защита,а последните 2 мача м/у двата отбора,Паломино се гавреше с нашите защитници...трябва много да се внимава с него и да се възползваме максимално от положенията,които ще имаме..очаквам труден мач победа най-много с 1 гол разлика...друг знак освен 1 също няма да ме очуди!
-------------------------------------------------------------------
от palio_morqka на 25 Авг 2012 21:10
0-1 Левски са "разкрити"
---------------------------------------------------------------------------
от ralimavridov на 25 Авг 2012 21:17

palio_morqka написа:0-1 Левски са "разкрити"

+1 :)
--------------------------------------------------------------------------------
от KIL на 26 Авг 2012 13:32
1:1 (Ако няма странични фактори,разбира се! "Организацията" около вас го потвърждава-царе сте!!!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от we are the champions на 28 Авг 2012 07:51
1:2
------------------------------------------------------------------------
от Ron Jeremy на 29 Авг 2012 14:52

Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
------------------------------------------------------------------------------------
от MORSKI на 30 Авг 2012 16:41

и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие ли :lol: Айде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика :lol: Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите" :lol: И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете :lol: Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...

Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"... :oops:
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе... :twisted:

Zlobul е критичен левскар, не е критикар като други. Има разлика между едното и другото и го знаеш много добре. На всички ни се иска да играем като "Реал" Мадрид, но това ще стане много трудно. Пък кой знае с времето, ако се работи правилно, може и да заприличаме на тях ;)
Има много запалянковци, които чакат първия провал, и почват... Казах, че през този сезон няма да кажа лоша дума за момчетата и няма да го направя. Каквото и да стане, ще ги подкрепя тях и Илиан, както и Ники. Последните двама знаят какво искат и ще го направят.
Честита победа на всички левскари! Следващият мач в Стара Загора няма да е лесен, но ще бъде важна стъпка към утвърждаване на първото място.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2012 10:16

На всяка цена е нужно да сме първи, когато дойде мача с разградчани. И на него да се разбере кой къде е. Не трябва да се подценяват и децата на Литекс и Ицата. Но най-важното сега е да играем, както казват: мач за мач. :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 01 сеп 2012 11:53

metodito написа:На всяка цена е нужно да сме първи, когато дойде мача с разградчани. И на него да се разбере кой къде е. Не трябва да се подценяват и децата на Литекс и Ицата. Но най-важното сега е да играем, както казват: мач за мач. :mrgreen:

За първи път от доста години програмата на "Левски" е благоприятна през есенния полусезон. Трябва да бъде максимално използвано това, за да триумфираме в края на сезона. Само едно ще ви помоля от тук пишещите - оставете анализите за представянето на отбора за по - нататък! Може би след края на есенния полусезон, след това към края на сезона. Нещо такова. Както казва Методи, играем мач за мач и така...
"Литекс" не са случаен отбор, "Берое" също, софийските дербита, в които ще бъдем символични гости, също няма да са леки. Ние обаче сме "Левски". Имаме история, имаме и бъдеще. Трудно ще извървим пътя от опустошителния ураган "Гонзо - Батков", но ще го преодолеем с времето. Трябва да го направим и ще станем ОТБОР. Почивката е добре дошла за момчетата.

Върни се в “Архив”