Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2012 00:04

TRANSFER OFFICIAL: Clint Dempsey signs three-year deal at Spurs. Fee: 6 million punds.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 сеп 2012 00:05

kadett1 написа:Е,Джони,Алонсо... и всички разбирачи кой става и кой не,щастливи ли сте сега.Разкарахме доста народ и сега имаме дълбочина в състава и сме готови за битка на 3-4 фронта.Пък и защо да се контузват нашите,те са железни.БР сгреши само,че не успя да разкара и Хендерсън и Даунинг навреме.Тогава щеше да се повтори 1960 - с 14 футболисти цял сезон ,но пък си има и хубава страна - ще се обиграят и ще си познават и кътните зъби.А.. забравих юношите - що пък да не станем шампиони с тях - те са супер класа и даже няма нужда да използваме по опитни играчи - ще спестим и от заплати и догодина ще има 200 000 000 за да купим целия отбор на Атлетико Мадрид и ще си решим проблемите веднъж завинаги. И БР се оказа тъпа ирландска ОВЦА,но явно си заслужаваме участта - 8 - 10 място и то със зор.

Tи си уникален малоуник честно... На какъв език трябва да се обясни, че празната ти тиква да поеме малко информация? Керъл и Адам с нищо няма да помогнат на отбора! Чат ли си до тука? Стила им на игра е за някой дървен отбор с центрирания и блъскане. Ние ако искаме да сме по-различни от Стоук, Уест Хем и т.н. трябва да наложим печеливш стил на игра, а не практикувания от средняците. Разбираш ли? Имаме си 4-ма централни бранители! Достатъчни са. Имаме 6-ма халфа. Също достатъчно. Имаме 3 десни бека и сега с налагането на Даунинг по левия бек и 3 леви. Имаме и 4 крила. Имаме само 1 един нападател е тва е проблема, но винаги Морган може да влезе и да помогне. И ще е 100 пъти по-добре от Керъл... Айде помислете малко преди напишете глупостите...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 01 сеп 2012 00:05

...
Последна промяна от Червени_шампиони на 01 сеп 2012 00:10, променено общо 3 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
asfikito
Контакти:

Мнениеот asfikito » 01 сеп 2012 00:06

Клинт Демпси вече е играч на Тотнъм за сумата от шест милиона паунда
We've won it five times
We've won it 5 ti-i-imes
In Istanbul, we won it five times

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 сеп 2012 00:08

Абе вие си спорете колкото си искате, ама някой да ми даде линк за Скай Спортс да гледам последния час на живо :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 сеп 2012 00:09

Гледайте Фалкао моля ви се, стига сте спорили. Е на това му викам аз нападател. 40млн на тоя човек са му малко по днешните цени. А се пръсна да печели европейски отличия тоя човек.
Както неведнъж се показа американците не малко се бъркат в трансферите на отбора, и няма да изненадам и сега да е така.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 01 сеп 2012 00:10

Официално: Тотнъм привлече Уго Лорис от Лион, а новината бе потвърдена от френския клуб. Трансферната цена е 8 милиона паунда, а вратарят е подписал за 4 години.
Ето един ваш любимец взет за 8 мил... :Д
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 01 сеп 2012 00:15

Ако янките искат резултати още този сезон, няма как да съм прав. Факт. Съгласен съм с теб. Но след като не дават пари, БР няма друг път освен с наличните средтсва да се опита да промени коренно състава, дори ако му трябва повече време. Пари или време, при нас избора е ясен. И ако янките искат изграждане на състав това е пътя. Не ме разбирайте погрешно - и аз искам отбора да е всяка година в ШЛ и да се представя добре. Разбирам и нетърпението след толкова провалени сезони това да се случи възможно най-скоро. Но искам да вярвам на БР че знае какво прави и има стратегия. Поне една година сме длъжни да му дадем да си напасне състава и да го съдим от следващия сезон. Това ми е мнението. Отбора е крайно небалансиран и е много трудно за една трансферна кампания да се стабилизира, това е. От години насам си е мъка, ако това е пътя съм съгласен още една година да се лутаме. И все пак - половината отбор не е Керъл, Адамс и Коул, нали? Ако ги беше оставил, щяхте да сте недоволни, като ги разкара или поне положи основите догодина да ги няма, пак недовлни. АЙде не така. Дайте време на човека, една година да си направи отбор по свой стил и тогава да се видят резултати.

Някой има ли ново инфо за Димиао?

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 01 сеп 2012 00:15

Alonso_Massa написа:
kadett1 написа:Е,Джони,Алонсо... и всички разбирачи кой става и кой не,щастливи ли сте сега.Разкарахме доста народ и сега имаме дълбочина в състава и сме готови за битка на 3-4 фронта.Пък и защо да се контузват нашите,те са железни.БР сгреши само,че не успя да разкара и Хендерсън и Даунинг навреме.Тогава щеше да се повтори 1960 - с 14 футболисти цял сезон ,но пък си има и хубава страна - ще се обиграят и ще си познават и кътните зъби.А.. забравих юношите - що пък да не станем шампиони с тях - те са супер класа и даже няма нужда да използваме по опитни играчи - ще спестим и от заплати и догодина ще има 200 000 000 за да купим целия отбор на Атлетико Мадрид и ще си решим проблемите веднъж завинаги. И БР се оказа тъпа ирландска ОВЦА,но явно си заслужаваме участта - 8 - 10 място и то със зор.

Tи си уникален малоуник честно... На какъв език трябва да се обясни, че празната ти тиква да поеме малко информация? Керъл и Адам с нищо няма да помогнат на отбора! Чат ли си до тука? Стила им на игра е за някой дървен отбор с центрирания и блъскане. Ние ако искаме да сме по-различни от Стоук, Уест Хем и т.н. трябва да наложим печеливш стил на игра, а не практикувания от средняците. Разбираш ли? Имаме си 4-ма централни бранители! Достатъчни са. Имаме 6-ма халфа. Също достатъчно. Имаме 3 десни бека и сега с налагането на Даунинг по левия бек и 3 леви. Имаме и 4 крила. Имаме само 1 един нападател е тва е проблема, но винаги Морган може да влезе и да помогне. И ще е 100 пъти по-добре от Керъл... Айде помислете малко преди напишете глупостите...

Те и Хъдърсфийлд имат 3 десни бека,3 леви,4 централни и 6 халфа, ама няма класа драги.Морган е още юноша бледен,Стърлинг като му скочат от Стоук и ще се напикае .Суарез като се контузи ще видиш победа,ама на путкин ден.
п.п. Пък нека да видим Керъл в Уест Хям и да не се окаже ,че може да играе и с крака.
Последна промяна от kadett1 на 01 сеп 2012 00:17, променено общо 1 път.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 сеп 2012 00:16

Аз преди два месеца за пръв път почнах да храня янките. И тогава някои хора ме изкараха както винаги луд, болен мозък и не знам си още к'во. Янките работели правилно, без грешка и к'во ли още не. К'во стана с'я бе?!? К*Р за шибаните американци, най-мръсните и шибани копелета. Ако може всичко да им е на аванта и те да си пълнят търбуха, най-добре ще е. К*Р за тях, да продават Ливърпул, майка им нещастна. Смешна работа да дадеш само 30 млн за трансфери и накрая да не се бръкнеш и да дадеш от джоба си едни скапани 3-4-5 млн паунда, с които да си осигурим един трансфер! Ето това е. Ще се борим за влизане в първата половина на таблицата и ще треперим до зимата Суарес да е здрав, що'т с'я нямаме Белами и Каут, на които да възлагаме надежди, че ще ни измъкнат от лайната...

Върни се в “Ливърпул”