Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KingKenny » 31 авг 2012 23:47

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:На какъв език трябва да се обясни, че смисъл от Керъл няма... Няма как играч, който е добър във въздуха и смешен по земя да се държи в отбор където ще се играе основно по земя. Няма смисъл просто да му се плаща заплата...

така е,ама си длъжен да му вземеш заместник...

има и друга страна. Барселона защо отпаднаха няколко пъти от ШЛ ? защото освен по земя друга алтернатива няма. няма на кой да се центрира, само подавания, само с тва не става. затова аз бях против наема на Каръл щото ако се закучи някой мач накрая едва ли ще искате да гледате как разиграваме в центъра, нали ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 31 авг 2012 23:48

KingKenny написа:
john barnes написа:
Alonso_Massa написа:На какъв език трябва да се обясни, че смисъл от Керъл няма... Няма как играч, който е добър във въздуха и смешен по земя да се държи в отбор където ще се играе основно по земя. Няма смисъл просто да му се плаща заплата...

има и друга страна. Барселона защо отпаднаха няколко пъти от ШЛ ? защото освен по земя друга алтернатива няма. няма на кой да се центрира, само подавания, само с тва не става. затова аз бях против наема на Каръл щото ако се закучи някой мач накрая едва ли ще искате да гледате как разиграваме в центъра, нали ?

ШЛ ? Когато се класираме там ,тогава ще купуваме класни играчи ..

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 31 авг 2012 23:49

КралКени, а ти какво искаш? За един трансферен прозорец, отбора да се промени, да се отърве от "дупките" на Далглиш и Ходжсън и да почне да мачка наред и да е в топ 4. Т,е да е нещо повече от готови отбори като Арсенал, Юнайтед, Сити, Тотнъм, та дори и Нюкясъл? Това ли ти е виждането? Ами няма кка да стане, съжелявам ако те разочаровам. Амбиции - да се изгради състав за години напред. За поне три четири. И това няма как да се случи изведнъж. Не и с това "наследство". На всички е ясно че янките 100 млн за трансфери няма да извадят. На БР му е най-ясно това. Ако дилемата е между:
А/ Даваме пари за Демпси, Стърижд, задъжаме Керъл (само щото нямаме смяна на Суарез) и се надяваме да имаме късмета да влезем в топ 4 и следващата година се чудим пак наново как разкараме Керъл и да извадим още 50 млн за подсилване на състава
Б/ Разкарваме на първи етап ненужните, играем с тези които стават плюс млади надежди като Стърлинг (които трупат опит) и догодина подсилваме състава там където сме видяли че има нужда в съотвествие с тактиката налагана от БР)
ти кое избираш. Аз лично съм съгласен с една нулева ( без ШЛ и ЛЕ) година, но да знам че се работи върху състава, пред една мъчна година в опит да се направи невъзможното с наличните футболисти плюс един два пълнежа на дупки.

Рейна - факт е че формата му е спада. Факт е, че това се случва след смяната на тряньора на вратарите. Не съм твърдо за Рейна, но в едни преходен сезон, може да е използва и след като се намери равностойна смяна, да му се вземат парите. А не да се продаде, да се купи млада надежда на 23,24 години и след първите две грешки, които неминуемо ще последват да му се нахвърлите по същия начин. Нямс мисъл просто на тоя етап да се дават пари за вратар при положение че отбора не е на ниво и проблема не е във вратаря.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 авг 2012 23:49

KingKenny написа:
john barnes написа:

Да ама Керъл няма да се навие да стои резерва и да влиза само когато ще има високи топки за отиграване...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 авг 2012 23:54

Въпроса с Керъл има две страни. Както го пуснаха така можеше и да не го пускат. Оставете това. Продаваш Адам за 5 млн. и тея 5 млн. не можеш да ги дадеш за Демпси ли ? Ето това не разбирам, защо ето тези шибани 500 000 паунда се оказах пречка да вземем Демпси. Няма да ни стане най-великия гол-майстор, но поне дава още една опция в атака, от която имаме крещяща нужда. Затова недоволствам, затова. Не защото е писал 20 000 стр. доклад с визията си или че не си е изрязал ноктите. Получваш 5 млн. дай ги за друг играч. Много сложни прости янки.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 31 авг 2012 23:55

victor__ написа:Б/ Разкарваме на първи етап ненужните, играем с тези които стават плюс млади надежди като Стърлинг (които трупат опит) и догодина подсилваме състава там където сме видяли че има нужда в съотвествие с тактиката налагана от БР)
ти кое избираш. Аз лично съм съгласен с една нулева ( без ШЛ и ЛЕ) година, но да знам че се работи върху състава, пред една мъчна година в опит да се направи невъзможното с наличните футболисти плюс един два пълнежа на дупки.

То добре, само дето си свикнахме всяка година да обиграваме състава и да не се борим за нищо и по ред причини на следващата година същото ... чудя се до колко е основателно да оправдаваме случващото се с наследството на този, онзи и т.н. Виж какво правят Атлетико Мадрид, те да не би да са свръхбогаташи и да нямат лошо наследство? Че те дори изпаднаха в Сегунда преди не чак толкова много време. Просто в Ливърпул не се работи правилно на някое от нивата на веригата от много години насам, а може и на повече от едно.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 31 авг 2012 23:57

Е,Джони,Алонсо... и всички разбирачи кой става и кой не,щастливи ли сте сега.Разкарахме доста народ и сега имаме дълбочина в състава и сме готови за битка на 3-4 фронта.Пък и защо да се контузват нашите,те са железни.БР сгреши само,че не успя да разкара и Хендерсън и Даунинг навреме.Тогава щеше да се повтори 1960 - с 14 футболисти цял сезон ,но пък си има и хубава страна - ще се обиграят и ще си познават и кътните зъби.А.. забравих юношите - що пък да не станем шампиони с тях - те са супер класа и даже няма нужда да използваме по опитни играчи - ще спестим и от заплати и догодина ще има 200 000 000 за да купим целия отбор на Атлетико Мадрид и ще си решим проблемите веднъж завинаги. И БР се оказа тъпа ирландска ОВЦА,но явно си заслужаваме участта - 8 - 10 място и то със зор.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 авг 2012 23:57

Ами той Роджърс още от кога искаше да вземе Демпси, ама му правеха проблем заради възраста му и нищо чудно да не е звисело от него...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 сеп 2012 00:01

Alonso_Massa написа:Ами той Роджърс още от кога искаше да вземе Демпси, ама му правеха проблем заради възраста му и нищо чудно да не е звисело от него...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa стига си писал глупости бе човек. 10 пъти ти казахме проблема не е изцяло в Роджърс. 70-30 са виновни собствениците. Айде разбери го и земи да пишеш някакви адекватни коментари а не 20 пъти едно и също.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 сеп 2012 00:01

victor__ написа: да почне да мачка наред и да е в топ 4. Т,е да е нещо повече от готови отбори като Арсенал, Юнайтед, Сити, Тотнъм, та дори и Нюкясъл? Това ли ти е виждането? Ами няма кка да стане, съжелявам ако те разочаровам. Амбиции - да се изгради състав за години напред. За поне три четири. И това няма как да се случи изведнъж. Не и с това "наследство". На всички е ясно че янките 100 млн за трансфери няма да извадят. На БР му е най-ясно това.

Не си прав.Не може да изринеш половината отбор само защото не ти пасват в начина на игра.На всичкото отгоре да не вземеш никакви заместници и да си играеш с юношките.То така никой няма да те остави.Да сме Суонзи ок,но при нас няма как да стане това.Не постигаш ли резултати си пътник.Даже и да ти е прякора Краля.
В момента една контузия/наказание на Суарес и Борини и.. отиваме в тактиката "отпред за 0:0 отзад каквото стане".

Върни се в “Ливърпул”