Мнениеот victor__ » 31 авг 2012 23:49
КралКени, а ти какво искаш? За един трансферен прозорец, отбора да се промени, да се отърве от "дупките" на Далглиш и Ходжсън и да почне да мачка наред и да е в топ 4. Т,е да е нещо повече от готови отбори като Арсенал, Юнайтед, Сити, Тотнъм, та дори и Нюкясъл? Това ли ти е виждането? Ами няма кка да стане, съжелявам ако те разочаровам. Амбиции - да се изгради състав за години напред. За поне три четири. И това няма как да се случи изведнъж. Не и с това "наследство". На всички е ясно че янките 100 млн за трансфери няма да извадят. На БР му е най-ясно това. Ако дилемата е между:
А/ Даваме пари за Демпси, Стърижд, задъжаме Керъл (само щото нямаме смяна на Суарез) и се надяваме да имаме късмета да влезем в топ 4 и следващата година се чудим пак наново как разкараме Керъл и да извадим още 50 млн за подсилване на състава
Б/ Разкарваме на първи етап ненужните, играем с тези които стават плюс млади надежди като Стърлинг (които трупат опит) и догодина подсилваме състава там където сме видяли че има нужда в съотвествие с тактиката налагана от БР)
ти кое избираш. Аз лично съм съгласен с една нулева ( без ШЛ и ЛЕ) година, но да знам че се работи върху състава, пред една мъчна година в опит да се направи невъзможното с наличните футболисти плюс един два пълнежа на дупки.
Рейна - факт е че формата му е спада. Факт е, че това се случва след смяната на тряньора на вратарите. Не съм твърдо за Рейна, но в едни преходен сезон, може да е използва и след като се намери равностойна смяна, да му се вземат парите. А не да се продаде, да се купи млада надежда на 23,24 години и след първите две грешки, които неминуемо ще последват да му се нахвърлите по същия начин. Нямс мисъл просто на тоя етап да се дават пари за вратар при положение че отбора не е на ниво и проблема не е във вратаря.