ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Мнениеот AN71 » 31 авг 2012 23:22

Мистри това че злоби е много скептичен и си има своите основания не го прави по малко умен и интелигентен.А ти си младо момче и ако прекаляваш с алкохола мозъчните ти клетки бавно и сигурно ще намаляват .Не съм съгласен и аз с песимистичните прогнози на злоби но не съм аз човека който да дава оценка на интелекта на даден човек така ,че и ти препоръчвам и на теб ако алкохола ти е замътил съзнанието да се спреш. ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 авг 2012 23:30

Честита победа ,Левскари! Буквално премазахме Черно Море. В защита отново си проличаха някои слабости ,но се надявам Илиан да реши този проблем. В нападение играем с доста настроение. Райков и Рамос по крилата играят доста силно ,а Карвальо започва да става ключов играч. Марсиньо най-после се записа сред голмайсторите. Освен това игра на доста добро ниво. Средната линия е трудно да определя как се справи ,защото нямаше никаква съпротива от гостите в тази част на терена. Дано продължаваме в същия дух! :)
Само Левски :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 31 авг 2012 23:34

Честито!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2012 23:34

Мистри написа:
ultrasblue написа:Спокойно и лудите ще треснем. Най ми хареса от днешният мач, че Владо и Прохазка си взеха борбата в средата на терена.А атмосферата отново беше на ниво

Лудите имат още 1- 2 сезона в А група.Идват избори ;)

Да и всички в купом за единсвеният работещ премиер на България след 1989г. ( и от части Костов). Разберете Бойко отново ще спечели днес се видя защо

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 авг 2012 23:36

Браво и дано продължаваме така.Не си правя никакви изводи и заключения от тези победи защото вече вярвам само и едниствено на 3те точки а не на обещания кога Левски щял да играе силен футбол и кога ще се оправи всичко.Дано продължаваме така пък накрая ако сме събрали най-много точки ще сме шампиони.Само Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 31 авг 2012 23:37

turbogena написа:Честита победа ,Левскари! Буквално премазахме Черно Море. В защита отново си проличаха някои слабости ,но се надявам Илиан да реши този проблем. В нападение играем с доста настроение. Райков и Рамос по крилата играят доста силно ,а Карвальо започва да става ключов играч. Марсиньо най-после се записа сред голмайсторите. Освен това игра на доста добро ниво. Средната линия е трудно да определя как се справи ,защото нямаше никаква съпротива от гостите в тази част на терена. Дано продължаваме в същия дух! :)
Само Левски :!:

Не трябва да "политаме" след този мач . Прав си че защитата е трагедия , но това не е от сега . Не съм гледал мача , но по думите на коментаторите и тренера на моряците разбирам , че и те са имали положения .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 01 сеп 2012 00:18

Ето малко по-подробен репортаж от мен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dNhAt3kB8T4&hd=1[/youtube]

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 01 сеп 2012 00:40

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2012 00:53

Мачкамее-е-е-е-е-е--е...Лавина-а-а-а-а-а-а!!!
Утрепахме зелените фанатичета!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ-Е-Е!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!!И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2012 01:40

На "стената на срама":
от lazio1997 на 25 Авг 2012 19:10
1:1
------------------------------------------------------------------------
от Santiago Munezz на 25 Авг 2012 20:40
Черно Море имат стабилна защита,а последните 2 мача м/у двата отбора,Паломино се гавреше с нашите защитници...трябва много да се внимава с него и да се възползваме максимално от положенията,които ще имаме..очаквам труден мач победа най-много с 1 гол разлика...друг знак освен 1 също няма да ме очуди!
-------------------------------------------------------------------
от palio_morqka на 25 Авг 2012 21:10
0-1 Левски са "разкрити"
---------------------------------------------------------------------------
от ralimavridov на 25 Авг 2012 21:17

palio_morqka написа:0-1 Левски са "разкрити"

+1 :)
--------------------------------------------------------------------------------
от KIL на 26 Авг 2012 13:32
1:1 (Ако няма странични фактори,разбира се! "Организацията" около вас го потвърждава-царе сте!!!)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
от we are the champions на 28 Авг 2012 07:51
1:2
------------------------------------------------------------------------
от Ron Jeremy на 29 Авг 2012 14:52

Това вече е обективно мнение , за палячовците които мечтаят за 5ци и 6ци да изчакат 15септември и да залягат над уроците ...иначе за мача мисля , че ще го вземете
------------------------------------------------------------------------------------
от MORSKI на 30 Авг 2012 16:41

и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие ли :lol: Айде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика :lol: Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите" :lol: И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете :lol: Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...

Зелените фанатичета ги разбирам,ама така наречените "левскари"... :oops:
А за разните му zlobul-и и др.-да се молят още по-горещо!!!Белким Господ ги чуе... :twisted:

Върни се в “Архив”