Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........
Скъпи фенове на най- великия отбор в света а това е Левски София как да купим футболисти като педераста Батков не дава пари единствения голям човек в клуба това е Константин Баждеков. Ако не е той досега да сме по зле от прасетата при управлението на Сашо Апашо. Гонзо беше велик футболист но сега се вижда, че за директор не става- " Може да вземем през зимата някои играчи, които сме набелязали и ще гледаме поне няколко пъти”, коментира пред Канал 3 шефът на шампионите. Но втова изказване Гонзо не казва, че става въпрос отново за свободни агенти, Локо Сф подписва с Марчо Дафчев и той ли уважееми Батков и Гонзо не става за Левски, Платини в ЦСКА и за него ли Вие такова мнението, че е посредствен футболист. Друг наболял въпрос от доста години според мен- халфовата линия на отбора НЯМА ТАВА за съжаление нека погледнем халфовата линия на прасетата разиграващи футболисти в лицето на Тимонов, Иван Стоянов, Коста Янев е.........Гонза настоял да бъде преотстъпен Цачев защото щял да търка пейката за сметка на Ортега и Г. Христов отоново безумно изкзаване на Гонзо с какво г-н Иванов Г. Христов е по- добър от Цачев че не мога да се сетя а тоя Ортега на кого вкарва голове на посредствените отборчета. Спас Делев защо като го взе чорбата не го прати да се обиграва някъде а го пускат срещу колос като Динамо Моска просто цялата политика на нашия отбор е тотално сбъркана и накрая да зъврша през зимната пауза да очакваме в Левски мега звезди от ранга на Зимунич Савич и ред такива и въпреки това САМО ЛЕВСКИ И БАТКОВ ВЪН!!!!
Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........
Само искам да добавя към моето предишно мнение ето изказването на Гонзо- " Отборите в България искат огромни суми за футболистите, които искаме. Това не е нормално. По-добре да привличаме добри играчи, които са свободни агенти. Такива има" - допълни той. Само се замислете ако те са добри играчи дали ще са свободни агенти случаят с Бардон е изключение но господата от спортно- техническият щаб си мислят, че ядем доматите с коловете.
-
- Контакти:
На Един отбор му подаряват играчи
Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????
Re: На Един отбор му подаряват играчи
А ти къв си,да ги питаш това?
Хората притежават правата на играчите и си е тяхна работа,къде ще ги пращат и как ще ги договарят.
Аман от нахални хора,като теб
Хората притежават правата на играчите и си е тяхна работа,къде ще ги пращат и как ще ги договарят.
Аман от нахални хора,като теб

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
А на един отбор феновете му са малоумни.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- metodito
- Контакти:
Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!
ЕМИЛ написа:Левски куца в оправлението на Батков най-вече
Браво, Браво! Правописа ти дрънка обаче. Сори за забележката, ама не се стърпях. Забелязвате ли как се отразява липсата на Живко?
kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Какъв е пък тоя Платини,ако е много добър да се е наложил във френското първенство!
- Боримечката
- Контакти:
bobi111 написа:kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Какъв е пък тоя Платини,ако е много добър да се е наложил във френското първенство!
Майко мила!!!!

-
- Контакти:
Чакай бе , кой е нахален ? Защо да не питам ? Ти да си видял някъде по света футболисти да се подаряват ? И после какво да очаквам Черноморец да играе срещу ЦСКА , Пирин също ? Сливен ? Ако нямате пари , няма да купувате . Левски няма и не купува ! Слаб ни е президента ! Ами ЦСКА също няма а взима , защото Лечков бил приятел на пенев , защото Балъков бил приятел на пенев , защото Пирин били приятели с Титан. Е това какво е , нормално ли е ????
Боримечката написа:bobi111 написа:kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Майко мила!!!!![]()
![]()
![]()
Майко,татко вие се обожествихте със отстраняването на Дин.Москва.А тоя Платини първо нека се докаже при вас и тогава се прави на умник.