ultrasblue написа:Спокойно и лудите ще треснем. Най ми хареса от днешният мач, че Владо и Прохазка си взеха борбата в средата на терена.А атмосферата отново беше на ниво
Лудите имат още 1- 2 сезона в А група.Идват избори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ultrasblue написа:Спокойно и лудите ще треснем. Най ми хареса от днешният мач, че Владо и Прохазка си взеха борбата в средата на терена.А атмосферата отново беше на ниво

YoTheReal написа:Ей, направо ги сгазихме. Единственото, за което съжалявам е че Жоао не вкара това с глава - виждах го как влиза вече, и целия стадион избухна адски силно, но... шанс. Всичко друго - туш. Имаше един период от 10-ина минути в които просто не ми се искаше да съм играч на Черно море, топката буквално не минаваше центъра.
Много силна публика, макар и отново разпръсната, голям смях беше с Ицето. :D Наистина не знам и аз защо го пускат, но бели кахъри де. Силва беше адски надъхан, щеше да е епично ако беше влезнал, взел топката и вкарал, както се беше насочил, но няма. Публиката твърдо зад него, евала и на двете страни.
Головете на Рамос, Марсиньо и втория на Карвальо - страшни. И Райков можеше да вкара, но се позавъртя прекалено.
Обаче е голяма глупост да завършим едва ли не с повече картони от тях, след като варненците направо ни убиха от ритане. Жълтия картон, за дето вкара гол нашия беше направо ебавка, при положение че после варненци си заритваха топката от центъра при спряна игра...
ralka_levskarka написа:Lazio с твоето 1:1 ме разби
Мистри написа:
Че ти кога си виждал нещо от играта на Левски?![]()
Само виденията в ку-ата ти глава виждаш.Тоньо и Доньо днес играха ли при теб?
lazio1997 написа:ralka_levskarka написа:Lazio с твоето 1:1 ме разби
От сега натам ще давам само песимистични прогнози, белким вземем само да бием![]()
п.С: Между другото, винаги, когато залагам за мач на Левски не познавам, не знам защо, дори резултата , който съм казал да е в наша полза.
Svetlio написа:Не мога да разбера защо при резултат 4-0 влиза Йовов вместо да се обиграва някой от юношите ни... Ако и при това развитие не играят, то кога ????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта