Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво стана с Животното?
мдааааа, само че от г-н Белия нищо не зависи 

- david_villa
- Контакти:
Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?
ПС: Ако в Пд градяха стил, то нямаше всеки сезон умишлено да играят слабо през втория полусезон и да правят всичко възможно да не влизат в "А" гр.
ПС: Ако в Пд градяха стил, то нямаше всеки сезон умишлено да играят слабо през втория полусезон и да правят всичко възможно да не влизат в "А" гр.
Последна промяна от david_villa на 31 авг 2009 11:13, променено общо 1 път.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
david_villa написа:Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?
Не го пускаме в Енерги.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
[quote="david_villa"]Тоя Аргиров на какъв пост се изявява най-силно или като е Животно маже навсякъде? Сега четох, че Веско Минев е бил пред трансфер при Ст. Ангелов - Пелето, ама Гонзо не го пуснал. Да не би да са искали замяна на Минев с него?
Ами защитник е,но прави много добри включванив в атака и има не малко голове именно тогава и най-вече при ъгловите,има повече голове от някои от нападателите
Ами защитник е,но прави много добри включванив в атака и има не малко голове именно тогава и най-вече при ъгловите,има повече голове от някои от нападателите

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
-
- Контакти:
Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........
Напълно съм съгласен с колегата,че трябва Милиев да се налага в състава,а не сега да се питаме как и дали ще се отрази Рамазана на мароканците,защото и Милиев и Генев са много добри за първия състав,така че аз мисля да им се дава шанс и да започнат постепенно да се налагат.САМО ЛЕВСКИ!!!
Re: КЪДЕ "КУЦА" ЛЕВСКИ!!!!!
Левски куца в оправлението на Батков най-вече
Още една мега звезда. На кого на мястото ще играе той, ако не е тайна?
Re: До кога ще търпиме Батков
moonlight написа:Честно казано , никога ,за съжалениеАма какво да се прави . Аз все се надявам, че ние сме Левски и ще излезем от групата в ЛЕ ,макар и трудно и без селекция
Все пак такава няма да ни е необходима , ако целия отбор излезе и играе от сърце
(нещо ,което за съжаление ,също няма как да стане )
Много малко са играчите, които играят от сърце, а не за премии нали знаеш? Всеки гледа да лапне няколко хилядарки. Относно селекцията аз изгубих надежда тая година за нови играчи - да видим какво ще направим с тия. А тоя глупак баткофф да ходи да се разстреля някъде - прибира парите от всичко и нищо не дава след това за Левски - ЛАКОМ ......

- levskarinvt
- Контакти:
Fichango написа:Още една мега звезда. На кого на мястото ще играе той, ако не е тайна?
Сигурен съм,че ако Миланов си отиде няма да мислиш така.Просто защото се вижда,че Бензукан не става за тоя пост,на който го налагат сега.А и какво лошо има да има конкуренция.Нито ще му плащаме голяма заплата на Аргиров ,нито ще дадем много пари за него.Какъв е проблема?
Re: Левски с апетит към Миро Маналов!
Това е просто контра в медийте на привличането на Платини в ЦСКА.