golqmata zavera
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
golqmata zavera
Offfff,aide stiga s tiq sapunki pri komunistite!!!Na koi vsi6tnost mu puk za tezi svinko-turski bokluci!!!!Molq vi ne ni zanimavaite pove4e s tqh,vidqhme gi:60 godini vse nqkoi im e vinoven i vse konspiracii i zagovori....i nakraq izliza golata istina,koqto boli!!!6te vi se vurne tupkano za vsi4ko,PRASETA!!!!LEVSKI TI SI VSI4KO ZA NAS!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Re: golqmata zavera

dabeda написа::!: пиши на български бре. аман от аборигени тука. не само се мъчат на латиница да драскат, ами и по 2-3 правописни грашки на дума правят. че и глупости пишат отгоре на всичко.
na latinica mi e mn po-lesno,a i ne vijdam,kakvo tolkva ima zna4enie,kak pi6e6.Golemi 6uvinisti ste vsi4ki,ama,kogato trqbva da se nadigneme za ne6to i da si otstoqvame interesite(ne govorq za sport samo),vsi4ki se kriqt,kato mi6ki!!!Tova da pi6e6 na kirilica ne te pravi po bulgarin ili obratnoto.Poprincip ne gledam detailno,kakvo pi6a i kak go pi6a,ima kade da pokazvam,kolko sum inteligenten i Bulgarin,taka,4e.....

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
SAMP написа:dabeda написа::!: пиши на български бре. аман от аборигени тука. не само се мъчат на латиница да драскат, ами и по 2-3 правописни грашки на дума правят. че и глупости пишат отгоре на всичко.
na latinica mi e mn po-lesno,a i ne vijdam,kakvo tolkva ima zna4enie,kak pi6e6.Golemi 6uvinisti ste vsi4ki,ama,kogato trqbva da se nadigneme za ne6to i da si otstoqvame interesite(ne govorq za sport samo),vsi4ki se kriqt,kato mi6ki!!!Tova da pi6e6 na kirilica ne te pravi po bulgarin ili obratnoto.Poprincip ne gledam detailno,kakvo pi6a i kak go pi6a,ima kade da pokazvam,kolko sum inteligenten i Bulgarin,taka,4e.....![]()
![]()
Само в тези няколко реда открих десетина правописни грешки,'българино'-оставям ти за домашно да ги откриеш,макар да се съмнява,че ще се справиш!!!! Не е нужно да си шОвинист,просто на кирилица се пише в тая страна и ако се имаш за неин гражданин,ще го правиш! Не знам къде се правиш на интелигентен,но явно хората пред които го правиш нямат особено високи критерии за това.... И накрая относно 'сапунката'- май се притесняваш,че истината излиза наяве,а?! Естествено,че трябва да се пише и да се дава гласност на всяка несправедливост,без значение дали е по отношение на спорта или да речем, за бития журналист от Fronews,а и това само доказва,че отстояваме интересите си- нещо в което си позволяваш да се съмняваш!!!
Кой е турския отбор не знам, ама да си левскар не е лесно. Много сте зле - абсолютни фанатици - като коне с капаци... Вашия балон много е изтънял и скоро ще Ви оплеска с пумията, скоро....
- ***cska***
- Контакти:
SAMP,толкова си неграмотен,че ще ти отговоря само с това: 

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:SAMP,толкова си неграмотен,че ще ти отговоря само с това:
хахаха хахах ахаха добър отговор хахха

По темата : Вземи , както няколко човека ти казаха да пишеш на кирилица , защото немога да ти разбера 15 мин !?!!? По цял ден само такива теми и то само от левскари , не съм видял до сега един фен на Локо Сф да напише такива глупости , както пишете вие ! Явно само ти и останалите (не казвам всички левскари , само част ) избивате големи комплекси ...

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
-
- Контакти:
ХАхаха
Браво момчета 

Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.
beitman написа:SAMP написа:dabeda написа::!: пиши на български бре. аман от аборигени тука. не само се мъчат на латиница да драскат, ами и по 2-3 правописни грашки на дума правят. че и глупости пишат отгоре на всичко.
na latinica mi e mn po-lesno,a i ne vijdam,kakvo tolkva ima zna4enie,kak pi6e6.Golemi 6uvinisti ste vsi4ki,ama,kogato trqbva da se nadigneme za ne6to i da si otstoqvame interesite(ne govorq za sport samo),vsi4ki se kriqt,kato mi6ki!!!Tova da pi6e6 na kirilica ne te pravi po bulgarin ili obratnoto.Poprincip ne gledam detailno,kakvo pi6a i kak go pi6a,ima kade da pokazvam,kolko sum inteligenten i Bulgarin,taka,4e.....![]()
![]()
Само в тези няколко реда открих десетина правописни грешки,'българино'-оставям ти за домашно да ги откриеш,макар да се съмнява,че ще се справиш!!!! Не е нужно да си шОвинист,просто на кирилица се пише в тая страна и ако се имаш за неин гражданин,ще го правиш! Не знам къде се правиш на интелигентен,но явно хората пред които го правиш нямат особено високи критерии за това.... И накрая относно 'сапунката'- май се притесняваш,че истината излиза наяве,а?! Естествено,че трябва да се пише и да се дава гласност на всяка несправедливост,без значение дали е по отношение на спорта или да речем, за бития журналист от Fronews,а и това само доказва,че отстояваме интересите си- нещо в което си позволяваш да се съмняваш!!!
da imam pravopisni gre6ki naistina,no tova e,za6toto burzam i ot nevnimanie(ne se opravdavam).A ti si pro4eti vnimatelno tvoito mnenie,4e i ti ne si mn gramoten!!!Kogato se diplomira6,kato filolog(s bulgarski ezik)togava moga da ti izslu6am mnenieto,a zasega po-dobre ne se izkazvai nepodgotven,za6toto si jaluk!!!
Върни се в “Футбол - България”