Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Всекидневна на Черноморец
С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил 

Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил
ИдЯлно. Прекрасна идея.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:BRF написа:subzero написа:[Обърнете се за съвет към едни гении рибари, които успяват да ловят шарани в Черно Море?! Как го правят това нещо?! Идея нямам!
Между другото има един рибар между нас,всъщност двама(за толкоз знам),единия фанал една щайга чернокоп,а другия не дойде на срещата заради сафрид.
Та,господа. Петолъчка с акула,червеноперка или друга риба ??? А дали изобщо да има петолъчка или да турим едно чепаре ??
Явно само емблема трябва да се избере!Другото си е ОК!Така ви разбирам!
Ми поне за момента. Докато дойдат Газпром и бат Кирчо....евентуално.

Ми те са тук!Обърни внимание на името на стадиона!
subzero написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил
ИдЯлно. Прекрасна идея.
После ще се заема и ще взема да я направя тази синя емблема с крокодил

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:subzero написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил
ИдЯлно. Прекрасна идея.
После ще се заема и ще взема да я направя тази синя емблема с крокодил!
КЪт каза,че ши прайш нещо,ко стана с онуй за Цоньо дет го мислеше??? Ше стане ли за утре??
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
Ми той като дойде бат Кирчо , тя емблемата ще е ясна - шахматна дъска със сини и червени полета ... И всички фигури отгоре ще имат по една петолъчка ( синя , ако дойде и Газпром ) 

subzero написа:КЪт каза,че ши прайш нещо,ко стана с онуй за Цоньо дет го мислеше??? Ше стане ли за утре??
Ее направих го ама забравих да спомена ... ако трябва да го пратя на някой и да отиде да го направи в рамка.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Искам си Акаунта написа:Ми той като дойде бат Кирчо , тя емблемата ще е ясна - шахматна дъска със сини и червени полета ... И всички фигури отгоре ще имат по една петолъчка ( синя , ако дойде и Газпром )
Прекрасна идея.Ще се отдадемна комерсиализация

- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:С оглед на последните новини ... предлагам да курдисаме на емблемата Мандренския крокодил

[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Аз викам името да е: НФК на ОЧ и ЧХ (Непрофесионалел футболен клуб на обединените чорбари и черномороски хамсии).
Емблемата: Кукичка за въдица и спукана футболна топка на фона на един войник с моряшки дрехи, който сладко сърба рибена чорба
Стадиона: Бира, скара, цаца, кИбапчи Ърена
Екипа: Син със червени ръкави.
Президент: Миро ИСкам си акунта
Фенове: всичките 30 шарана в тигана и всичките 50 чорбара на опашката за социална кухня
Емблемата: Кукичка за въдица и спукана футболна топка на фона на един войник с моряшки дрехи, който сладко сърба рибена чорба

Стадиона: Бира, скара, цаца, кИбапчи Ърена
Екипа: Син със червени ръкави.
Президент: Миро ИСкам си акунта
Фенове: всичките 30 шарана в тигана и всичките 50 чорбара на опашката за социална кухня

[center]Member of Old School Boys [/center]