Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Димитър Бербатов - Фен тема

Мнениеот bilyaletdinov » 31 авг 2012 15:45

Жалко за Бербатов , за пореден път се убеждавам , че кинтите са най-важни за него ... :( Изтърпя гаврата на САФ да не в групата на Юнайтед за финала , остана да му търка пейката още един сезон , отказа на отбори като ЮВЕ и Фиорентина , които са доста по-големи от Фулъм само и само да взима двойно отгоре и накрая се оправда с жена си . Междувременно реши да се връща в национала след като Глобул (спонсор на националите) стана спонсор в Юнайтед... :( :oops: Но кой съм аз , че да го съдя Бербата...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 31 авг 2012 15:47

Абе вие луди ли сте..Кво само повтаряте,че Фулъм щял да се бори за оцеляване..Фулъм миналата година завърши на осмо място и тази година ще се бори за Лига Европа..Пак не е много,но пък няма да се бори за оцеляване...стига сте се правили на интересни...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 31 авг 2012 15:52

Те Фулъм преди 2 години премазаха Ювентус с 4 на 1 и играха на финал на Лига Европа. Да по-малък отбор са, но изобщо не са слабаците, които ги изкарват, все едно са дебютант във висшата лига.

Ама сега някакви слухове за Тотнъм се появяват, ако накрая Бербатов подпише с Тотнъм, ще е върха на обратите. За друг такъв трансфер не съм чувал.

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 31 авг 2012 15:53

bilyaletdinov написа:Жалко за Бербатов , за пореден път се убеждавам , че кинтите са най-важни за него ... :( Изтърпя гаврата на САФ да не в групата на Юнайтед за финала , остана да му търка пейката още един сезон , отказа на отбори като ЮВЕ и Фиорентина , които са доста по-големи от Фулъм само и само да взима двойно отгоре и накрая се оправда с жена си . Междувременно реши да се връща в национала след като Глобул (спонсор на националите) стана спонсор в Юнайтед... :( :oops: Но кой съм аз , че да го съдя Бербата...

Не се заяждам, но на тези години вече човек трябва да помисли за парите. виж дрогба ето'о бекъм анри и т.н и т.н. списъка е дълъг.
тия изброените заминаха за къде ли не, а той остана в Лондон :) пак добре че не замина за Дегестан :)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 31 авг 2012 15:55

LyuboKov написа:Те Фулъм преди 2 години премазаха Ювентус с 4 на 1 и играха на финал на Лига Европа. Да по-малък отбор са, но изобщо не са слабаците, които ги изкарват, все едно са дебютант във висшата лига.

Ама сега някакви слухове за Тотнъм се появяват, ако накрая Бербатов подпише с Тотнъм, ще е върха на обратите. За друг такъв трансфер не съм чувал.

премазали, а колко дузпи биха и с/у колко човека от ЮВЕ играха? Фулъм е несравним с ЮВЕНТУС! Не знам, защо се търся оправдания за изборът на Бербатов? Като му се играе там да си цъка!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 31 авг 2012 15:59

Тоя имал и фен тема ? БравУ! Ай да рита дет си иска :!:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 31 авг 2012 16:03

Sardukar написа:
LyuboKov написа:... Да, по-малък отбор са, но изобщо не са слабаците, които ги изкарват, все едно са дебютант във висшата лига.

Аз не съм ги приравнявал на легендарен отбор като Ювентус, а пък и няма какво да оправдам чужди избор. Той е най-наясно къде трябва да играе и какво иска. Просто масово хората изкарват Фулъм за много по-слаби, отколкото са, а подозирам, че и си нямат представа какви точно са Фулъм. Мисля, че голяма част от коментиращите трансфера на Бербатов (не визирам този форум) знаят по 3-4 отбора от държава и явно си мислят, че Фулъм се борят за изпадане. Затова и казах мача с Ювентус, скорошен финалист в ЛЕ и 8-ми в Англия няма как да се бори за изпадане.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 31 авг 2012 16:10

Сапунката продължава :arrow: Истина е! Тотнъм дърпа Бербатов от Фулъм :arrow: Представител на играча преговаря с "шпорите" тази сутрин :)

Подхвърлените от сър Алекс думи, че Димитър Бербатов може да отиде в Тотнъм коренспондират с истината, твърди авторитетният "Goal.com". Сайтът разполага с информация, че тази сутрин представител на нападателя е преговарял с лице от Тотнъм. Фулъм остава фаворит да подпише с българина, но не се знае какви ходове е подготвил президентът на "шпорите" Даниел Леви, който продаде Бербатов на Юнайтед през 2008 година за рекордните 30 750 000 паунда.

Според "Goal.com" пречка за завръщането на играча на "Уайт Харт Лейн" може да се окаже само нежеланието на феновете да приемат Бербатов, когото смята за предател и не могат да му простят, че напусна отбора преди 4 години.

Сагата със звездата на българския футбол е напът да се превърне в сапунен сериал. Както е известно, Бербатов бе определян за ново попълнение на Фиорентина. Той обаче отиде да преговаря с Ювентус в последния момент, след което заряза "бианконерите", за да акостира във Фулъм. Изглежда още нищо не е сигурно... http://www.goal.com/en-ng/news/9/englan ... tov-fulham
Последна промяна от damageplan на 31 авг 2012 16:15, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 31 авг 2012 16:11

Чудя се закво ли си губих времето тук-ай да драсна 5 букви и аз.Некой си щял да зима 1 000 000 лв на месец заплата-ми хубу да е жив и здрав!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 авг 2012 16:20

В български форум се скъсват доста хора да го плюят, дори и бг феновете на Юнайтед празнуват, че най-после се е махнал, а ето какво пишат хората в redcafe, които нямат никаква връзка с Бербатов и не са му сънародници, а чисто и просто фенове на Ман Юнайтед:

I'd rather Dimitar Berbatov in our shirt than Wayne Rooney

All the best to Berbatov. One of the good guys in fotball. If God was slightly better (and existed) it would be Rooney going to Fulham and Berbatov staying.

He's one of the few things in which I disagree with SAF over. Berbatov was more of an artist. I think he'd link superbly with RVP and Kagawa

Good luck, and thanks for fond memories Berbs.

One of the very few players I actually feel has been slightly unfairly treated by the club, but even then he has always been a model professional.

Hattrick against Liverpool and that assist to Ronaldo after that insane piece of skill against West Ham? come to mind as the fondest memories

I don't know why I feel so sad about this transfer, the guy is such a great professional and never troubled us once.Dimitar Berbatov is the definition of class.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”