Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 31 авг 2012 11:29

Ivo-Chernomoretz написа:
Bourgas написа:Какви разногласия има между Черноморец и Нефтохимик, я ми кажи, че нещо не ми става ясно? И тогава ще ти обясня, че говориш глупости. Това, че 30 лумпена искат Бургас да заприлича на Пловдив или София, не значи, че отборите имат разногласия. Та, слушам?

Да точно за това , че искат да заприличаме на Пловдив или София , това е ! А омразата ще си я има

Каква омраза, те питам? Или си пишеш ей така?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 авг 2012 11:32

xapdyep написа:Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.

За това ще се събираме я. :) Във форумите можем да си "дрънкаме" много. Трябват дела...
ПС: Аз не съм против спортната злоба и съперничество. Напротив. Аз осъждам САМО омразата, вандалщината и физическите посегателства.
Нека си я има закачката, но трябва час по-скоро да бъдат определени границите на толерантност и да се спазват от всички.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 31 авг 2012 11:34

Bourgas написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Bourgas написа:Какви разногласия има между Черноморец и Нефтохимик, я ми кажи, че нещо не ми става ясно? И тогава ще ти обясня, че говориш глупости. Това, че 30 лумпена искат Бургас да заприлича на Пловдив или София, не значи, че отборите имат разногласия. Та, слушам?

Да точно за това , че искат да заприличаме на Пловдив или София , това е ! А омразата ще си я има

Каква омраза, те питам? Или си пишеш ей така?

Омразата между феновете - обиди , псувни , какво няма такова нещо ли ?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 авг 2012 12:12

Alvarez написа:
калпазанчо написа:
dsn написа:Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....

Нормално е да му се нерви. Наглостта и лицемерието на натрапника са несъразмерни с никой друг, освен с този Alvarez. Тези двамата когато и да ги ступаш, все ще е късно ;)

Интересно мнение имаш, другарю. Обсоновка нещо?
Защото и аз мога да кажа, че съм учуден от умствената ти инертност и когато и да те приберат в специализирано заведение със звукоизолирани стаи все ще е късно, но в крайна сметка това си е твой проблем и на лекуващия те лекар. ;)

Желаеш ли да дойдеш да ми го кажеш лично :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 авг 2012 12:13

xapdyep написа:Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.

Ти конкретно имаш ли намерениер да направиш нещо по въпроса? Щото ние имаме...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 авг 2012 12:16

kartago написа:Бартоломея го предупреждавам! Ако се опита да влезе за този период с "японския" ник, отиваме на IP! Както зелените от "Нефтохимик" носят отговорността си за глупостите, така и той ще си ги носи! Нещо много зачести в последно време, "най-врЪлия" фен на "Черноморец"! Да се успокои малко!

Без да претендирам да съм адвокат или секретарка на някого - то БАртоломей е най-малко виновен в случая ;) Не е ли прав, че извършителите са лайна :roll: Не е ли прав, че замазаха очите на всички, като предадоха само един :roll: Не е ли истина, че за пореден път им се разминава :?:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2012 14:20

kartago написа:Аре спри са малко и ти бе!!!!! Ти и Иво, най-кардиналните виждаш ли! Ами ако беше се случило с вашата(нашата) агитка?! Имаше да мрънкаш тука, ма как ти не си такъв, как никога, не нам ко си.....! Еййййййййййй, почвам да побеснявам! Ти, ама ЛИЧНО ТИ, нещо направи ли да почистиш агитката на "Черноморец" от пияни, дрогирани, псуващи фенове?! Аз за себе си имам отговор, питам тебе! А, съм повече от сигурен, че ако на тебе ти се наложеше да ходиш до Езерото, ти нямаше нито веднъж да стъпнеш там! Ти толкова рядко на наши мачове идваш, на уредения ВЕЧЕ стадион "Лазур"! С нищо не оправдавам ИДИОТИТЕ, които са направили това, но пак повтарям! За мен не трябва да ОТГОВАРЯ ЦЯЛАТА АГИТКА на "Нефтохимик" и отбора!!! Много взе да ги разбираш нещата! Много трудно се прави едно приятелство, много лесно се губи! Запомни го това!!!

Това няма да го коментирам. Аз не съм фен за подражание. Не ходя на гостувания,не правя нищо за отбора и останалите фенове,но аз лично на мач не съм те виждал от доста време. А да имаш съмнения за мача с Локо(Сф) без да си го гледал е меко казано несериозно. Ако аз и Бартоломей сме виновните за думите в този форум-ОК. Аз обаче ,ЛИЧНО АЗ не помня подобни думи да са отправяни към Натрапника,Малдина и останалите зелени герои. Аз приятели имам достатъчно. Надявам се и от този форум,поне 2-ма,3-ма. Това,че си модератор в този форум и имаш карта за мачовете не те прави повече фен от мен.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2012 14:29

Най-вероятно няма да се появявам скоро в тоя форум. Явно тровя обстановката. Имате ми телефона,ако ви трябвам. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 31 авг 2012 14:34

subzero написа:Най-вероятно няма да се появявам скоро в тоя форум. Явно тровя обстановката. Имате ми телефона,ако ви трябвам. ;)

Ее недей така бе човеко ... стига с тия дразги , моля те ! ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 авг 2012 14:39

НА ВНИМАНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ

Понеже не всеки е наясно с материята , ще се опитам да ви обясня какво се случва в момента по въпроса с пожара . И какви са възможните варианти .
1. Въпросния подпалвач е направил ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ . На прост български - той е съдействал на компетентните органи , следователно една евентуална присъда ( ако въобще се стигне до дело ) която той би получил , ще е ПОД МИНИМАЛНАТА предвидена в закона . Но най-вероятно ще се размине само с глоба за хулиганска проява .
2. Нефтохимик се ангажира с изплащане на щетите по стадиона . Което означава че за тези щети на подпалвача няма да му бъде потърсена отговорност ( освен ако някой не смята че клуба ще тръгне да съди този фен ;) ) .
3. Нефтохимик се е ангажирал да покрие и евентуални щети причинени на ПСФК Черноморец . Което означава , че Черноморец няма правен интерес да води дела срещу подпалвача .
4. Подпалвача НЯМА да бъде задължен да възстанови щетите върху фенските артикули и атрибути в рамките на следствието което сега се води срещу него .
Обяснявам . Преди да направи самопризнанията , подпалвача и Нефтохимик са ползвали правна помощ . Изработена е единна стратегия при която да има възможно най-малко последствия за клуба и за извършителя . Самия извършител , така или иначе е разпознат . Но му е даден съвет , как да постъпи за да спести неприятности на клуба , на дружките си с които е извършил престъплението ... и същевременно с най-малко последствия за самия него .
Пак повтарям - нито полицията , нито съда ( ако се стигне дотам ) , на базата на повдигнатите обвинения НЕ МОГАТ да го накарат да плати унищожената фенска собственост . Което означава , че ако феновете на Черноморец искат да бъдат изплатени щетите им ... на базата на самопризнанията на подпалвача срещу него трябва да бъде заведен граждански иск от страна на всички засегнати от деянието което той сам е признал че е извършил . На прост български - за всеки унищожен транспарант , знаме , плакат , тъпан , мегафон ... въобще за всяко едно нещо за което има документ срещу подпалвача ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАВЕДЕНО ОТДЕЛНО ДЕЛО . Подчертавам - ОТДЕЛНО . Не че не може с един общ иск - може , дори е по-лесно ... но когато исковете са отделни , по всеки един иск ще бъде образувано отделно дело . Така ще има образувани няколко дела които подпалвача ще загуби ( защото вече си е признал че той е извършителя ) . Така освен щетите ще бъде принуден да заплати и разноските по всяко загубено дело . ;) Така де , след като е решил да се прави на герой и да поеме цялата вина ... нека му се даде възможност да прояви максимална храброст ( откъм финансова гледна точка ) 8-)

Върни се в “Черноморец”