Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Не виждам нищо обидно в моя пост. Просто предложих да спрат да се обвиняват хора или организации без да има за какво. Не съм тук за да се карам с никой. Не мисля обаче, че е правилно да се спира достъпа на публика до стадионите на хора само, зашото не са като нас. ОК, вие сте ги премахнали, но представете си, какво би станало, ако в агитките на Левски, ЦСКА, Ботев или Локо, послушат вашия съвет. Та там има дори присъпници, наркодилъри и всякаква измет. Въпроса е, когато си на стадиона да подкрепяш отобра си, независимо от политически или социални настроения. Между другото, това е първото такова действие, на член на ГФ, за което аз чувам по време на мач. Не е рецедив, а и там също има хубави и умни момчета , които смятам ще вкарат ред, за да няма подобни случки за вбъдеще. Казах, че обвинявате незаслужено хора, като имах в предвид не само това, което се случва в момента, а и случката преди месец, когато във форумите се появиха заплахи и обвинения към хора, които са далеч от хулиганизма, момчета с образование и мозък в главата си.
hristo1306 написа:калпазанчо написа:[offtopic]Страницата е 1111 - пожелайте си нещоМОже да е на късмет
[/offtopic]
Утре Луната ще е синя
Дано "Черноморец" да бие, че ще е жалко, ако няма Бургаско дерби на ниво А "РФГ". Успех !
Що , вие да не се отказахте от промоцията

xapdyep написа:Не виждам нищо обидно в моя пост. Просто предложих да спрат да се обвиняват хора или организации без да има за какво. Не съм тук за да се карам с никой. Не мисля обаче, че е правилно да се спира достъпа на публика до стадионите на хора само, зашото не са като нас. ОК, вие сте ги премахнали, но представете си, какво би станало, ако в агитките на Левски, ЦСКА, Ботев или Локо, послушат вашия съвет. Та там има дори присъпници, наркодилъри и всякаква измет. Въпроса е, когато си на стадиона да подкрепяш отобра си, независимо от политически или социални настроения. Между другото, това е първото такова действие, на член на ГФ, за което аз чувам по време на мач. Не е рецедив, а и там също има хубави и умни момчета , които смятам ще вкарат ред, за да няма подобни случки за вбъдеще. Казах, че обвинявате незаслужено хора, като имах в предвид не само това, което се случва в момента, а и случката преди месец, когато във форумите се появиха заплахи и обвинения към хора, които са далеч от хулиганизма, момчета с образование и мозък в главата си.
Идеята е да пресечем вандализма и физическото посегателство върху хората с друга клубна принадлежност. Вчера бяха бити наши деца, утре може да са вашите. Които и, каквито да са - те са наши бургаски деца. Злобата или омразата според мен се насаждат, а след това наследяват. Дори и да ги има - вандализма и физическото посегателство са вече престъпления. Не се ли спрат в началото, не се ли "обсадят" от по-разумните привърженици на отборите ни ще става страшно...И това страшно ще добие израз на тотално безхаберие и незаинтересованост към мачовете на стадиона и респективно отборите в града ни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.
-
- Контакти:
xapdyep написа:Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.
За съжаление винаги ще я има тази омраза както между Левски и Цска ..
Ivo-Chernomoretz написа:xapdyep написа:Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.
Пишеш само и само да се намираш на приказка ли? Какви Левски и ЦСКА има, щом говорим за Черноморец и Нефтохимик? Иди и се прегледай! И спри да пишеш глупости!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Bourgas написа:Ivo-Chernomoretz написа:xapdyep написа:Но трябва да се разбере, че злобата и омразата не се насажда само от феновете на Нефтохимик! Има я и от двете страни.
Пишеш само и само да се намираш на приказка ли? Какви Левски и ЦСКА има, щом говорим за Черноморец и Нефтохимик? Иди и се прегледай! И спри да пишеш глупости!
Давам пример , че винаги ще има разногласия между Черноморец и Нефтохимик , както и при Левски и Цска - какви глупости ?
Какви разногласия има между Черноморец и Нефтохимик, я ми кажи, че нещо не ми става ясно? И тогава ще ти обясня, че говориш глупости. Това, че 30 лумпена искат Бургас да заприлича на Пловдив или София, не значи, че отборите имат разногласия. Та, слушам?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

калпазанчо написа:dsn написа:Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....
Нормално е да му се нерви. Наглостта и лицемерието на натрапника са несъразмерни с никой друг, освен с този Alvarez. Тези двамата когато и да ги ступаш, все ще е късно
Интересно мнение имаш, другарю. Обсоновка нещо?
Защото и аз мога да кажа, че съм учуден от умствената ти инертност и когато и да те приберат в специализирано заведение със звукоизолирани стаи все ще е късно, но в крайна сметка това си е твой проблем и на лекуващия те лекар.

НЕФТОХИМИК БУРГАС
-
- Контакти:
Bourgas написа:Какви разногласия има между Черноморец и Нефтохимик, я ми кажи, че нещо не ми става ясно? И тогава ще ти обясня, че говориш глупости. Това, че 30 лумпена искат Бургас да заприлича на Пловдив или София, не значи, че отборите имат разногласия. Та, слушам?
Да точно за това , че искат да заприличаме на Пловдив или София , това е ! А омразата ще си я има