Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Bartolomej написа:Когато го направят група хора инициализиращи се като "грийн файтърс" и същевремнно са членове на националния ви фен клуб , отговорността вече не е персонална
Нито един от "Грийн Файтърс", не е член на "Клуб на привържениците на Нефтохимик (Бургас)"!!! Двете организации са корено различни, с различни убеждения и виждания. Това, което ги обединява е любовта към Нефтохимик! Спрете да говорите на изуст и да обвинявате хората както ви падне.
kartago написа:Определено, нямам идея защо се изтриха теми за този случай от модератора на подфорум "Черноморец", след като въобще е почти забранено да се трият теми, особено с толкова много мнения! Идея нямам защо не се посъветва поне с мене и да ми каже мотивите си! Но, това е въпрос на друг разговор между нас, а до сега слава Богу винаги сме намирали общ език! В момента тази "Всекидневна", която е направена за съвсем други неща, се "натоварва" с този въпрос!
Петьо. Визираш мен. Ясно е. Това, че е забранено да се трият теми - сега го научавам, колкото и зле да говори това за мен.
Иначе ме накара да се чувствам, като първокласник на първи чин... Подобни усещания отдавна не съм имал и определено не ме карат да се чувствам комфортно...и то на 42 години.

Форум, в който показваме назидателни пръсти заради изкази, мнения или решения вече не е...форум. Губи му се идеята...Поне аз си мислех, че тук трябва да демонстрираме уважение и да развиваме среда приятна за комуникация. Що се касае за Бартоломей. Не съм му адвокат, но форумът ни без него ще жертва "ходилата" си. Той има поне 10 виртуални опции за форумни изяви ( не са свързани с Гонг), докато ние имаме само една за да бъде той сред нас. И тя е тук в този подфорум. Твърдя всичко това, като човек, познаващ го ВЕЧЕ и извън "клавиатурния свят"...
Петьо. Прецизирай написаното от мен и вземи адекватно решение относно "статута" ми тук. Каквото и да е то - аз ще го уважа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
xapdyep написа:Bartolomej написа:Когато го направят група хора инициализиращи се като "грийн файтърс" и същевремнно са членове на националния ви фен клуб , отговорността вече не е персонална
Нито един от "Грийн Файтърс", не е член на "Клуб на привържениците на Нефтохимик (Бургас)"!!! Двете организации са корено различни, с различни убеждения и виждания. Това, което ги обединява е любовта към Нефтохимик! Спрете да говорите на изуст и да обвинявате хората както ви падне.
Ами, какво дирят тогава сред вас ? Те ви компрометират. Давайте тогава заедно да запретнем ръкави и да го изстискаме този цирей. С ваша помощ ще ни бъде по-лесно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
xapdyep написа:Bartolomej написа:Когато го направят група хора инициализиращи се като "грийн файтърс" и същевремнно са членове на националния ви фен клуб , отговорността вече не е персонална
Прости ни, че не сме наясно със организациите ви. Да кажеш, че обвиняваме хората "както ни падне" също е повече от нагло изказване

[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
ntodorov написа:xapdyep написа:Bartolomej написа:Когато го направят група хора инициализиращи се като "грийн файтърс" и същевремнно са членове на националния ви фен клуб , отговорността вече не е персонална
Ами, какво дирят тогава сред вас ? Те ви компрометират. Давайте тогава заедно да запретнем ръкави и да го изстискаме този цирей. С ваша помощ ще ни бъде по-лесно.
Абсолютно е прав Нейчо! Те имали различни убеждения и виждания. Отбора ги сплотявал. Ама едните вредят и на отбора, и на другите. Ако съм разбрал правилно - нямате способи и лостове за контрол над тези, ами дайте да се заемем заедно да свършим тази задача. Колегата е прав - такива циреи трябва да се изстискат о време!
- калпазанчо
- Контакти:
dsn написа:Да бе не виждаш ли че това му е целта да те изнерви ко му се връзваш то детето още памперса не е свалил....
Нормално е да му се нерви. Наглостта и лицемерието на натрапника са несъразмерни с никой друг, освен с този Alvarez. Тези двамата когато и да ги ступаш, все ще е късно

- калпазанчо
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:Когато го направят група хора инициализиращи се като "грийн файтърс" и същевремнно са членове на националния ви фен клуб , отговорността вече не е персонална
Пак си в грешка.Не съм запознат с фракциите,но доколкото знам нито един от групировките и фракциите не е член на фен клуб Нефтохимик.А ти откъде си сигурен че това което е извършено е "организирано" от група хора.а не е самостоятелно действие? А дори да е и от група-тази група е от 10-20 или 30 души примерно.Ако Нефтохимик бъде изгонен от града-се наказват стотици и хиляди хора(не фенове на отбора,а обикновенни зрители-семкаджии ако щеш ги наречи) които искат да гледат мачове на още един отбор от Бургас-те с какво са виновни?
Добре де 10-20-30 човека - ами озаптете си ги бе. Хилядите семкаджии все могат да измислят нещо, преди да е станало късно

п.п. Помниш ли зимата когато се видяхме на Духа на тигъра какво ти обяснявах за грешната пропаганда и че резултатите ще се обърнат среу вас

Съгласен с накамурата, съгласен и с нтодоров, че и съгласен с калпазанина съм аз.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Добро утро акули ! Още един ден остава до тръпката , страстта , вярата , която всички ние изпитваме! Напред Херо !