Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?
Вижте на каква "информация" се натъкнах - http://football24.bg/novina/85740-ofici ... leche-kaka . Възможно ли е според Вас в близките по малко от 24 часа да се осъществи подобен трансфер
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?
Ето какво са написали на фейсбук страницата си.
Football24.bg
Корекция: Информацията за Кака не отговаря на истината...
Football24.bg
Корекция: Информацията за Кака не отговаря на истината...
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Защо не? За 24ч. всичко може да се случи, стига разбира се нещата тристранно да вървят гладко и да се разберат по всички параметри на сделката. Само тези 20млн. ми се виждат странни,но...! Дано се върне в Милано! Вижда се, че злобарчето няма да разчита на него, ами поне да не му прави спънки!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Аз съм сигурен, че до затварянето на прозореца Кака ще напусне Реал. Но ще видим къде ще отиде. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- ihalamadrid
- Контакти:
Кака е безполезен за отбора на Реал,просто не виждам смисъл да го държат още ... 100% ще го махнат ... а за Милан не ми се вярва да се върне ...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

- Тони Шумахер
- Контакти:
Възможно е разбира се , взима трамвая , после метрото и право в Милано....
! Шегувам се , разбира се ! Иначе , по темата : Напълно е възможно !

С оглед на случилите се събития в последно време мисля, че трансфер на Кака няма да е лошо решение. Просто така, за да има някой да помага от резервната скамейка, който да дава самочувствие на момчетата. Големият въпрос е с квотите за чужденците извън европейския съюз. Възможно ли е от тази гледна точка такъв трансфер? Логиката казва "Не", но кой знае какво ще се случи до края на вечерта?
Важни са естествено всички параметри по една такава сделка да удовлетворяват "Милан".
Берлускони е много прав, когато казва, че Галиани в последните години е най- добре справящият се човек в клуба. Треньорът трябва да сглоби отбор. И с неособено качествени състезатели може да се направи силен състав. Анчелоти да не би да разполагаше с милионите и чак толкова големи имена. Имаше такива, но пред останалите предстоеше доказване и го постигнаха.
Ще видим какво ще стане, със сигурност ще бъде интересно до последно.
Важни са естествено всички параметри по една такава сделка да удовлетворяват "Милан".
Берлускони е много прав, когато казва, че Галиани в последните години е най- добре справящият се човек в клуба. Треньорът трябва да сглоби отбор. И с неособено качествени състезатели може да се направи силен състав. Анчелоти да не би да разполагаше с милионите и чак толкова големи имена. Имаше такива, но пред останалите предстоеше доказване и го постигнаха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Тони Шумахер
- Контакти:
daniel875 написа:С оглед на случилите се събития в последно време мисля, че трансфер на Кака няма да е лошо решение. Просто така, за да има някой да помага от резервната скамейка, който да дава самочувствие на момчетата. Големият въпрос е с квотите за чужденците извън европейския съюз. Възможно ли е от тази гледна точка такъв трансфер? Логиката казва "Не", но кой знае какво ще се случи до края на вечерта?
+++