Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

northbg
Контакти:

Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?

Мнениеот northbg » 31 авг 2012 00:59

Вижте на каква "информация" се натъкнах - http://football24.bg/novina/85740-ofici ... leche-kaka . Възможно ли е според Вас в близките по малко от 24 часа да се осъществи подобен трансфер

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Кака се завръща в Милан. Според Вас възможно ли е ?

Мнениеот pesho_1913 » 31 авг 2012 01:16

Ето какво са написали на фейсбук страницата си.

Football24.bg
Корекция: Информацията за Кака не отговаря на истината...
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2012 01:16

Защо не? За 24ч. всичко може да се случи, стига разбира се нещата тристранно да вървят гладко и да се разберат по всички параметри на сделката. Само тези 20млн. ми се виждат странни,но...! Дано се върне в Милано! Вижда се, че злобарчето няма да разчита на него, ами поне да не му прави спънки!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 авг 2012 01:22

Аз съм сигурен, че до затварянето на прозореца Кака ще напусне Реал. Но ще видим къде ще отиде. :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 31 авг 2012 02:15

Кака е безполезен за отбора на Реал,просто не виждам смисъл да го държат още ... 100% ще го махнат ... а за Милан не ми се вярва да се върне ...
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 31 авг 2012 10:19

Възможно е разбира се , взима трамвая , после метрото и право в Милано.... ;) ;) ;) ! Шегувам се , разбира се ! Иначе , по темата : Напълно е възможно !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2012 21:02

С оглед на случилите се събития в последно време мисля, че трансфер на Кака няма да е лошо решение. Просто така, за да има някой да помага от резервната скамейка, който да дава самочувствие на момчетата. Големият въпрос е с квотите за чужденците извън европейския съюз. Възможно ли е от тази гледна точка такъв трансфер? Логиката казва "Не", но кой знае какво ще се случи до края на вечерта?
Важни са естествено всички параметри по една такава сделка да удовлетворяват "Милан".
Берлускони е много прав, когато казва, че Галиани в последните години е най- добре справящият се човек в клуба. Треньорът трябва да сглоби отбор. И с неособено качествени състезатели може да се направи силен състав. Анчелоти да не би да разполагаше с милионите и чак толкова големи имена. Имаше такива, но пред останалите предстоеше доказване и го постигнаха.
Ще видим какво ще стане, със сигурност ще бъде интересно до последно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 31 авг 2012 22:00

daniel875 написа:С оглед на случилите се събития в последно време мисля, че трансфер на Кака няма да е лошо решение. Просто така, за да има някой да помага от резервната скамейка, който да дава самочувствие на момчетата. Големият въпрос е с квотите за чужденците извън европейския съюз. Възможно ли е от тази гледна точка такъв трансфер? Логиката казва "Не", но кой знае какво ще се случи до края на вечерта?
Важни са естествено всички параметри по една такава сделка да удовлетворяват "Милан".
Берлускони е много прав, когато казва, че Галиани в последните години е най- добре справящият се човек в клуба. Треньорът трябва да сглоби отбор. И с неособено качествени състезатели може да се направи силен състав. Анчелоти да не би да разполагаше с милионите и чак толкова големи имена. Имаше такива, но пред останалите предстоеше доказване и го постигнаха.
Ще видим какво ще стане, със сигурност ще бъде интересно до последно.

+++

Върни се в “Милан”