Ливърпул - Хартс (30 Август 2012)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Ливърпул - Хартс (30 Август 2012)
наште цял мач се лигавеха и като рейна я изтърва се стреснаха и тръгнаха масирано напред...добре,че суарес я вкара и ни отърва от ненужни продължения.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- we are the champions
- Контакти:
Рейна направо да ми дава екипа срещу Арсенал да паза аз .............
The Crow написа:КЪДЕ СТЕ ХЕЙТЪРИТЕ НА СУАРЕЗ? НАЛИ БИЛ ЛАКОМ ??!!?
Браво на момчето,браво! Тоя боклук мазен на врата замалко да ни закопае с/у тия анонимници
Някакъв проблем ли имаш?Направи си форум и си пиши сам там.
еххх мъка мъка... да ги дадат тея пари малко хамреканските боклуци, че ни трябват спешни две попълнения. Вратар с главно "В" и нападател с още по-главно "Н" 
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
john barnes
liverpool96 написа:На тоя палячо трябваше да му вземем 20-те млн., които Арсенал предлагаха, ама нейсе...
длъжни бяхме да го дадем! добри вратари има бол...щяхме да вземем някой за 8-10 млн. и друг играч.тоя рейна всеки мач ни дъни.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
aks75 написа:The Crow написа:КЪДЕ СТЕ ХЕЙТЪРИТЕ НА СУАРЕЗ? НАЛИ БИЛ ЛАКОМ ??!!?
Браво на момчето,браво! Тоя боклук мазен на врата замалко да ни закопае с/у тия анонимници
да с теб имам проблем. И нямаш право да пишеш,щот така нареченият грешник се превърна в герой отново
А Рейна не искам да му споменавам и името,джони крайно време е да му измислиш и на него прякор,нещо като НЕВИДИМИЯТ,де да знам
Последна промяна от The Crow на 30 авг 2012 23:58, променено общо 1 път.
- IvanAtanasov
- Контакти:
бах тоя тъп Рейна ..
много се лигавиха всички през целия мач и за малко да се изложат. чакаме жребия утре 
The Crow написа:aks75 написа:The Crow написа:КЪДЕ СТЕ ХЕЙТЪРИТЕ НА СУАРЕЗ? НАЛИ БИЛ ЛАКОМ ??!!?
да с теб имам проблем. И нямаш право да пишеш,щот така нареченият грешник се превърна в герой отново
А Рейна не искам да му споменавам и името,джони крайно време е да му измислиш и на него прякор
И къв ти е проблема?
- Neftochimic1892
- Контакти:
Видяхте ли какво пише на тениската на Суарес ?
[offtopic]Be strong Lucas[/offtopic]
[offtopic]Be strong Lucas[/offtopic]
-
john barnes
The Crow написа:aks75 написа:The Crow написа:КЪДЕ СТЕ ХЕЙТЪРИТЕ НА СУАРЕЗ? НАЛИ БИЛ ЛАКОМ ??!!?
А Рейна не искам да му споменавам и името,джони крайно време е да му измислиш и на него прякор,нещо като НЕВИДИМИЯТ,де да знам
едни наши фенове от друг форум му бяха измислили прякор-ПЛЕШИВАТА РЪКАВИЦА...ама нещо е много дълъг и не ме кефи.ще го измисля,ама утре.