Скоростта на автомобилите в населени места ще бъде 30км./час
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Скоростта на автомобилите в населени места ще бъде 30км./час
Споко бре, кво се косите ? Нали нямате на гърба още въздухомери ? Но скоро и това очаквам.
- MainEventer
- Контакти:
Много добре знам какво говоря. То само тази новина да беше проблема, ама не е. Не случайно, който има възможност се маха оттук.
-
Трябва да премахнат автомобилите за лична употреба и да се движим с колелета. Който иска да пътува някъде , нека си хване влака. Хем ще ни е чист въздуха , хем няма да умираме в катастрофи. Нека останат само работни бусове и камиони. Защо изобщо разрешават на обикновенния човек да кара автомобил ? Трябва да разрешат и да можем да си имаме собствено оръжие.
1000 човека умряли, ти луд ли си бе, това даже е благотворно, станахме 7 млрд , скоро 10, ще ядем пасък и камъни
а трябва да станем поне 500 млн за да можем да ядем и ижевеем здравословно, както е еволюирал човек
а знаеш ли колко умират от предотвратими болести, и то не с хапчета - диабет и ссз, само реват за повече пари за здравеопазване и хапчета, а ни тровят с храна (семена за птици, захар и олио, пакетирани химически смеси), мръсна вода и въздух, заседял и затворен живот
аз съм за колела, ама не сред безрбой димящи автомобили
а трябва да станем поне 500 млн за да можем да ядем и ижевеем здравословно, както е еволюирал човек
а знаеш ли колко умират от предотвратими болести, и то не с хапчета - диабет и ссз, само реват за повече пари за здравеопазване и хапчета, а ни тровят с храна (семена за птици, захар и олио, пакетирани химически смеси), мръсна вода и въздух, заседял и затворен живот
-
- Контакти:
Вместо да видят как да намалят горивата поне малко те ще вдигат разхода на автомобилите.Ай сиктир!!!!
- Botevist_1912
- Контакти:
Идиотщината на управляващите минава всякакви граници. И идиотите ми дават за пример Австрия. Това са идиоти на квадрат!
Ако всичко ни беше като в Австрия, съгласен съм и това да стане, както в Австрия. Но Австрия е държава на светлинни години пред нас. Къде ще ни дават за пример Австрия, това е смешно.
Бягайте от България, българи! Тук няма бъдеще за младите хора. Най-вероятно и аз скоро ще емигрирам и ви съветвам и всички вие да бягате от тази скапана и изнасилена наша родина... Тук няма бъдеще за нас обикновените хора, които искаме да живеем спокойно и нормално. Ако беше социализъм нямаше да емигрирам, но сега при този идиотски капитализъм в България за мен изходът е единствено бягство от родината.

Бягайте от България, българи! Тук няма бъдеще за младите хора. Най-вероятно и аз скоро ще емигрирам и ви съветвам и всички вие да бягате от тази скапана и изнасилена наша родина... Тук няма бъдеще за нас обикновените хора, които искаме да живеем спокойно и нормално. Ако беше социализъм нямаше да емигрирам, но сега при този идиотски капитализъм в България за мен изходът е единствено бягство от родината.
Последна промяна от Botevist_1912 на 31 авг 2012 01:43, променено общо 1 път.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Re: В НАСЕЛЕНИ МЕСТА САМО С 30 КМ/Ч
petrof написа:Червени_шампиони написа:Аз ще си карам с колкото си искам докато не оправят пътищата в България, и докато цената на бензина не стане най-много 2 лева! Идват избори..
Пич, не можеш да караш с колкото си искаш, защото ще те скъсат от глоби. На мен примерно тия еба*лници катаджиите за 1 седмица 2 фиша ми пишат - за каране без колан и за неправилно спиране. Крият се като пу*тки по храстите и те дебнат да те хванат в крачка. Държавата винаги ще намери начин да те пре*ебе. Бъди сигурен в това.
Държавата ти е виновна, че караш без колан

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
riff написа:1000 човека умряли, ти луд ли си бе, това даже е благотворно, станахме 7 млрд , скоро 10, ще ядем пасък и камъни
Ами 7млрд са си много но така е докато в индия и африка се множат като мишки ..
- petrof
- Контакти:
Re: В НАСЕЛЕНИ МЕСТА САМО С 30 КМ/Ч
stn написа:petrof написа:Червени_шампиони написа:Аз ще си карам с колкото си искам докато не оправят пътищата в България, и докато цената на бензина не стане най-много 2 лева! Идват избори..
Пич, не можеш да караш с колкото си искаш, защото ще те скъсат от глоби. На мен примерно тия еба*лници катаджиите за 1 седмица 2 фиша ми пишат - за каране без колан и за неправилно спиране. Крият се като пу*тки по храстите и те дебнат да те хванат в крачка. Държавата винаги ще намери начин да те пре*ебе. Бъди сигурен в това.
Държавата ти е виновна, че караш без колан
Да, за какво ми е тоя колан? Само недей да ми развиваш теории, че щял да ми спаси живота

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Абсолютно правилно решение.