Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА
Нека тук обсъждаме всичко около Карвальо, който вече вкара 3 гола за Левски в А група и Лига Европа. 

- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Базил де Карвальо- ФЕН ТЕМА
Вчера го целихте с банани ,днес фен тема 

- Levskar_90
Доколкото Базил неговото място е далеч от Герена. 3 гола на слаби отбори, в Европа пълна нула.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
-
- Контакти:
Levskar_90 написа:Тоя е червен провокатор.
Доколкото Бацил неговото място е далеч от Герена. 3 гола на слаби отбори, в Европа пълна нула.
+1
ultrasblue написа:Levskar_90 написа:Тоя е червен провокатор.
Доколкото Бацил неговото място е далеч от Герена. 3 гола на слаби отбори, в Европа пълна нула.
+1
Според мен Черноморец не са много слаб отбор. Все пак миналата година завършиха четвърти.
Според мен ще вкарва още доста и може да стане голмайстор на отбора.

- we are the champions
- Контакти:
percival написа:Само банани и маймунски звуци ,все пак не се смятат за обида и нарушаване на правилата на УЕФА ,според БФС !
"Чернилка" която е готова да продаде достойнството си за пари!
+100000000000000000000000000000000000000000
- batmanlevski
- Контакти:
аз се възхищавам на Базил ,от години не съм виждал някой така да се бори и раздава докрай за Левски ,дава всичко от себе си и това е много добре .ако още 2-3 от отбора се борят както него и раздават титлата не ни мърда !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Чак фен тема... Иначе на фона на толкова недоразумения минали през отбора ни си е направо класа. Според мен е по-добър от нарочения за звезда португалец ,за който дадоха маса пари на Евертън. А,пък wannabe хитлерчетата да се хващат под ръчичка и да си направят арийска хомодружинка някъде по Гренландия. Такива боклуци не ни трябват.
110 години любов!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Абе не е лош нападател, но ЗА БОГА ИЛИЕВ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПУСКА СИЛВА..На него му трябват минути, трябват му мачове...!!!!! Базил ако му намерят място става за нападател, ако не е 2ри избор от скамейката!
Категорично не приемам обидите към Базил, особено в тази насока.
Аз съм бял и съм левскар, но заявявам, че цветът на кожата не определя НИЩО.
Мога да посоча куп ОТРЕПКИ с чисто бяла кожа, които са българи и знам още толкова други с друг цвят на кожата, които заслужават само уважение.
Няма значение какъв си се родил и с какъв цвят на кожата, а какъв човек си станал и какъв си.
Нашият патрон - Васил Левски не би одобрил подобни неща, ако беше жив, трябва да сме достойни за името, което носим и отборът на който симпатизираме.
Ако Базил продължи да играе, така както го прави и дори подобри играта си заслужава нашето уважение.
Аз се радвам, че играе за Левски и го поздравявам.
Аз съм бял и съм левскар, но заявявам, че цветът на кожата не определя НИЩО.
Мога да посоча куп ОТРЕПКИ с чисто бяла кожа, които са българи и знам още толкова други с друг цвят на кожата, които заслужават само уважение.
Няма значение какъв си се родил и с какъв цвят на кожата, а какъв човек си станал и какъв си.
Нашият патрон - Васил Левски не би одобрил подобни неща, ако беше жив, трябва да сме достойни за името, което носим и отборът на който симпатизираме.
Ако Базил продължи да играе, така както го прави и дори подобри играта си заслужава нашето уважение.
Аз се радвам, че играе за Левски и го поздравявам.