Скоростта на автомобилите в населени места ще бъде 30км./час

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Скоростта на автомобилите в населени места ще бъде 30км./час

Мнениеот marmi52 » 30 авг 2012 20:50

8-)

Мислихте си, че управляващото мнозинство от ГЕРБ няма с какво повече да ви изненада ?....
Е, има ! Да ни е честита новата простотия !!! :evil:
С 30 км. може да се движи на дядо ми каручката, но не и съвременен автомобил ! След хилядите светещи "слънца" на постоянно включените фарове, управляващите са на път да ни наложат поредно ограничение, което този път граничи с гаврата. :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: В НАСЕЛЕНИ МЕСТА САМО С 30 КМ/Ч

Мнениеот petrof » 30 авг 2012 20:52

Червени_шампиони написа:Аз ще си карам с колкото си искам докато не оправят пътищата в България, и докато цената на бензина не стане най-много 2 лева! Идват избори.. 8-)

Пич, не можеш да караш с колкото си искаш, защото ще те скъсат от глоби. На мен примерно тия еба*лници катаджиите за 1 седмица 2 фиша ми пишат - за каране без колан и за неправилно спиране. Крият се като пу*тки по храстите и те дебнат да те хванат в крачка. Държавата винаги ще намери начин да те пре*ебе. Бъди сигурен в това.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 30 авг 2012 20:54

petrof написа:
Червени_шампиони написа:Аз ще си карам с колкото си искам докато не оправят пътищата в България, и докато цената на бензина не стане най-много 2 лева! Идват избори.. 8-)

Пич, не можеш да караш с колкото си искаш, защото ще те скъсат от глоби. На мен примерно тия еба*лници катаджиите за 1 седмица 2 фиша ми пишат - за каране без колан и за неправилно спиране. Крият се като пу*тки по храстите и те дебнат да те хванат в крачка. Държавата винаги ще намери начин да те пре*ебе. Бъди сигурен в това.

Не ми пука, само да ми се отвори възможност и се махам от тая държава, но..трябва време. Аз в Люлин сигурно може да им се водя спонсор на тия.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 30 авг 2012 20:58

petrof написа:Тия боклуци с тия постоянни простотии ще ме накарат да изхвърля колата и да си купя колело. Колани, фарове през деня, 30км/ч, винетки, минетки и други тъпотии. Скоро вероятно ще поискат да караме с каски, да се връзваме с въжета за седалките, каране само на първа скорост и с включени дълги светлини, фарове за мъгла и габарити. Ще правим светлинно шоу по улиците. Въобще става рай за тия олигофрени катаджиите. Ще ни дебнат и само ще чакат да ни ебнат.

8-)

Преди 2-3 седмици си продадох колата по подобни причини. Сега знаеш ли колко ми е спокойно ?! :)
Нито ми пука за повишаването на цените на бензин и дизел, нито ме е еня какви нови и нови забрани, ограничения и наказания ще измислят управляващите милиционери.
Мноооого се замислям дали изобщо да си купувам нова до момента, в който на власт у нас дойде едно по-нормално правителство ... :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 30 авг 2012 21:08

Е тва е момчета мислете екологично :)

колела, па и човек пеша да повърви 3-4 км нема лошо.

Докато има откровено некадърни шофьори по улиците требва да има санкции.Изтрепахме се.За година гинат по 1 000 човека !!!

Странно обаче как искаха по магистралите да се движим със 140км/ч ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 30 авг 2012 21:27

Червени_шампиони написа:Не ми пука, само да ми се отвори възможност и се махам от тая държава, но..трябва време. Аз в Люлин сигурно може да им се водя спонсор на тия.

И като се махнеш каво,там където отидеш ще си караш с колкото си искашли,ами прав ти път
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 авг 2012 21:36

ГЕРБ са уникални дебили. Ако спечелят изборите си хващам пътя и се махам оттук.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 авг 2012 21:37

petrof написа:

Пич, не можеш да караш с колкото си искаш, защото ще те скъсат от глоби. На мен примерно тия еба*лници катаджиите за 1 седмица 2 фиша ми пишат - за каране без колан и за неправилно спиране.

Куките са ни ясни на всички, но за това, че са ти писали 2 фиша отново те ли са виновни?
Представям си един немски контрол у нас или американски тогава какво пищене ще е.
MainEventer написа:ГЕРБ са уникални дебили. Ако спечелят изборите си хващам пътя и се махам оттук.

Че са дебили две мнения няма, но кажи ми коя е тази държава в която няма забрани и ограничения за да те последвам?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 авг 2012 21:43

BadBoy написа:Че са дебили две мнения няма, но кажи ми коя е тази държава в която няма забрани и ограничения за да те последвам?

Че има ограничения, има...Ама 30км/ч моля ти се. Аз като бягам ще вдигна толкова.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 авг 2012 21:47

MainEventer написа:
BadBoy написа:Че са дебили две мнения няма, но кажи ми коя е тази държава в която няма забрани и ограничения за да те последвам?

Че има ограничения, има...Ама 30км/ч моля ти се. Аз като бягам ще вдигна толкова.

Преди да изразяваме мненията си е хубаво да видим аджеба как е по белиО свЕт, защото хората където са минали ние те първо ще прохождаме, така че българската ни черта първо да говорим и чак тогава да мислим отново се показва на преден план.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”