Мнениеот sl11sofia » 30 авг 2012 17:00
Кой каквото и да ви говори , знайте че става дума за пари ! - това е истината , нито Елена нито детето нито никой .
Парите са основната и единствена причина да остане в Фулъм , българският манталитет , мисленето как да прецакаме някого , как да надхитрим по бай ганьовски ... Хич не го интересуват феновете нито самият футбол самата игра , ако беше така отдавна да ни радваше с играта си в друг отбор а не да търка пейката. Важно е обаче да имаш фондация , да помагаш на децата - колкото и клиширано и фиктивно да е това. Иначе данъчните ще ти вземат паричките , а така няма данъци. Още си спомням онзи финт на бербатов близо до наказателното поле който дълго време оттеква в съзнанието ми ... невеорятно , невиждано подобно нещо .... Уви - свърши. Дори когато беше с батковците в национала той беше един пълен лигльо ...Сега мислейки само и единствено за джоба си отиде там където е по изгодно само и единствено за него . Надеждите на българите ,че ще имат един велик футболист като Стойчков умряха с преминаването му в Фулъм - се едно от ЛЕвски да отидеш в Септември ...или Академик - смях. И му простихме напускането по един безпардонен начин на националният отбор и стадион ... Но не можем да му простим миговете от който ни лишава ... Сега за него ще пишат - ама друг път . Някоя ирония или статия - ако той си я плати . Отдавна феновете на футбола в България са израснали , умни , и знаещи всичките им задкулисни игри и хватки който по онова време не смеехме да си помислим ,че може да съществуват. Драги футболисти и ти Бербо , време е да престанете да се ебавате с феновете , защото рано или късно идва видов ден . Сега вместо да те запомня с футболната си игра и финтове - до този момент ти си както казват в арабските страни един МЪЧЕНИК ...И повярвай ми в този гранд Фулъм ще си останеш такъв .
Аз съм Левскар , но ти Бербо никога няма да бъдеш по велик от Стойчков и Гунди - никога !