"А" група със собствена телевизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tst
Контакти:

"А" група със собствена телевизия

Мнениеот tst » 30 авг 2012 18:23

“А” група пуска своя телевизия до месец?

30 август 2012, 17:49

БГ Футбол

София, България

Така ще разберем колко точно струва продуктът ни, обяви Венци Стефанов
Отборите от “А” група са на финалната права да създадат своя собствена телевизия, по която да предават мачовете, научи БЛИЦ. Амбициозният проект може да стартира още следващия месец.

“Аз съм изненадан защо Вальо Михов продължава да внася оферти за тв правата. Първо не знам на каква база го прави при положение, че договорът му с БФС вече е изтекъл, и второ, за последните две години клубовете са ощетени със страшно много пари. Славия има да получава още 300 000 лева, ако за друг това не са пари, за нас са 300 000 лева. И когато един човек се е доказал като неизряден платец се чудя с какви очи продължава да прави нови предложения”, коментира пред БЛИЦ президентът на Славия Венци Стефанов.

“Не знам за новата оферта на Вальо Михов, но често казано мисля, че тя няма значение. В момента подготвяме нова спортна телевизия, която може да тръгне и до един месец. Целта е по нея да се предават мачовете. Става дума за платен канал с 60 лева годишен абонамент. По него ще се предават не само двубоите от “А” група, но и репортажи от подготвителните лагери, контроли, всичко. Ще бъде направено професионално и на ниво. Тогава ще видим, колко точно струва продукта ни. Може да изкараме 14 лева, може да вземем и 14 млн. Всичко ще решат зрителите, но поне няма да има хора, които да ни лъжат с парите. Да ни обещават едно и да не го дават и после да ни обясняват, че никой не се интересува от продукта ни. Аз съм убеден, че ще се намерят 200 000 човека, които да дават по 5 лева на месец за “А” група и които ще се интересуват от нашето първенство”, разкри още Стефанов

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: "А" група със собствена релевизия

Мнениеот malchev » 30 авг 2012 18:32

Ами ако за 5лв. на месец получавам всичките мачове от А група бих ги дал, не е много. Гостуванията на Левски, мачовете на Етър, другите завързани мачове на ЦСКА, Литекс, Ботев, Лудогорец, Черноморец.. бих ги гледал - мазохист съм ;)

Друг е въпроса, че се съмнявам толкова бързо и лесно клубовете да се разберат кой какъв процент да взема от тези пари.. ще поживеем и ще видим.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 30 авг 2012 18:35

Няма лошо, но да направят възможност и за абонамент за мачовете само на определен клуб. Малко хора ще платят 60 лв за всички мачове. Но примерно 10-15 лв за мачовете на един отбор звучи далеч по-приемливо и ще има по-голям интерес съотв. приходи за телевизията.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Мнениеот Milen84 » 30 авг 2012 18:37

Така е не е много 5 лв ама да видим наистина какво ще предложат !

За едно са прави босовете че не е толкова жалък БГ футбола колкото го изкарват
и за такива простотий като биг брадър се дават милиони и то за месец два ,а за предаването на мачовете за 9 м не могат да съберат 4-5 млн!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 30 авг 2012 18:41

Той Стефанов ако знае к'во говори.Първо каза,че за новия сезон,после Януари, а сега още другия месец.Ще видим дано се получи.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 авг 2012 18:42

Айде дано да се реши най-накрая този проблем .. то не бяха предположения , гадаенки ! ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2012 18:45

Дано се осъществи тази идея,5 лв. са повече от символична цена,та това е 1 кутия цигари...Скептичен съм,че ще се съберат 200 хил. човека,както мисли дебелия,но пък само времето би показало ;)

Най-важното нещо,обаче е този продукт да бъде защитен.Ако всички мачове се сдобият започнат да се излъчват в интернет,всичко отива на вятъра.Не знам,дали има някаква възможност държавата или който и да е било да контролира това,но има някакви механизми е от изключителна важност да се задействат.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 авг 2012 18:50

дай банкова сметка бате Венци аз веднага ще си платя таксата,колегата който каза за определени мачове да се плаща също е много добра идея.
И трето нали се сещате че няма логика Левски,ЦСКА и Монтана да взимат едни и същи пари-просто нелогично е.
Моите извинения към феновете на Монтана нищо лично.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 30 авг 2012 18:51

r.h. написа:Няма лошо, но да направят възможност и за абонамент за мачовете само на определен клуб. Малко хора ще платят 60 лв за всички мачове. Но примерно 10-15 лв за мачовете на един отбор звучи далеч по-приемливо и ще има по-голям интерес съотв. приходи за телевизията.

+1
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 авг 2012 18:54

На бат Венци звездите му говорят и спокойно може да му се вярва. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”