Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: Г-н Премиер, до кога???
Дори да се сменят собствениците, което лично мен ме съмнява, няма как да се оправите..неможе над 20години да Ви управляват без да ги е грижа за отбора и изведнъж идват "Apple" и наливат 500 милиона и всичко е наред..Осъзнавате ли, че нямате база, нямате стадион, нямате НИЩО! Като включим към това и дълговете Ви, които са МНОГО се очертава, че някой или ненормален милионер трябва да Ви купи, или да тръгнете от селксите групи! Питам Ви вас като толкова обичате отбора си..Ако имахте 500 милиона щяхте ли да купите ЦСКА? 
gentlemanxxx написа:Дори да се сменят собствениците, което лично мен ме съмнява, няма как да се оправите..неможе над 20години да Ви управляват без да ги е грижа за отбора и изведнъж идват "Apple" и наливат 500 милиона и всичко е наред..Осъзнавате ли, че нямате база, нямате стадион, нямате НИЩО! Като включим към това и дълговете Ви, които са МНОГО се очертава, че някой или ненормален милионер трябва да Ви купи, или да тръгнете от селксите групи! Питам Ви вас като толкова обичате отбора си..Ако имахте 500 милиона щяхте ли да купите ЦСКА?
50 милиона са достатъчни за да се покрият всички дългове и отбора да се издържа 5 години. Все пак отборът също печели от ТВ права, билети, спонсори и разни глупости.
[center]ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА![/center]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Udoji90
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
bobonikolov написа:danko_sot написа:"Преустановяваме контактите с настоящите собственици на клуба", обяви бизнесменът Красимир Георгиев
По всичко личи, че скоро няма да се стигне до споразумение между босовете на ЦСКА от "Титан" и Комитетът за възраждане на клуба, който иска да влезе в управлението на 31-кратните шампиони.
След като Димитър Борисов и Иво Иванов забраниха на футболистите да отсядат на лагер в хотела на бизнесмена Красимир Георгиев, лидерът на Инициативния комитет беше побеснял и обяви, че той и неговите колеги от сдружението ще преустановят контактите си с "Кралете на боклука".
"Всичко беше уредено около лагера на тима преди мача с Миньор. В последния момент обаче настоящите собственици са решили друго. Нямам обяснение. Контактите ни с тях са преустановени. Насила хубост не става", отсече видимо ядосаният Георгиев.
Той намекна, че двете страни трудно ще стигнат до сделка и най-вероятно босовете на ЦСКА няма да приемат техните предложения.
"До понеделник "ЦСКА Възраждане" няма да дава никакви изявления. Ще се съберем всички членове на Инициативния комитет и ще решаваме какво да правим оттук нататък. Какви са бъдещите ни планове ще обявим в понеделник", добави Георгиев.
Интересно защо това не го виждам никъде в други спортни сайтове.
[offtopic]И аз това се питам, ама се пусна цяла нова тема по тази статия...[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- delqnski47
- Контакти:
Левскарите са прави тука,ще кажа защо:
По принцип повечето хора са устроени така-те не приемат критики,защото са твърдолглави!Или се оправдават със самите критици и им казват ''ми погледнете се вие бе''(тоест сравняват се с тях) или пък се оправдават с нещо друго...или почват да обвиняват тоя и оня за нещастието си!Това,което казвам не звучи клиширано,защото още не е ОСЪЗНАТО от мнозинството!
Всичко,което е казано като критика дотук е така:
От ЦСКА не остана нищо:няма база,няма читав стадион,няма играчи,няма пари,няма успехи!Само остана съкращението,което не е валидно повече от 20 години(но хората го оставиха,за да не се променя реално самият отбор и няма абсолютно нищо лошо в това!Просто това е едно име!!)!
За съжаление ЦСКА е собственост на Титан и Титан може да се разпорежда както си иска!Това е лошото в случая и няма закон,който да накара насила Титан да си продаде свой бизнес,какъвто е ЦСКА!На мене лично ми се ще да напиша нещо позитивно,но нищо не ми идва на акъла!Единственото,което мога да напиша е,че където и да играе ЦСКА,аз от друг отбор НЕ мога да стана!И аз ЦСКА няма да го обичам по малко,ако ще да играе в Н или в О група!Много отбори вече не са тези,които бяха преди години(Ботев е друг,Локо е друг,Левски е друг и т.н...)!Защо не и ЦСКА?Какво пречи да се направи нов отбор на чисто!Пак ще е червен,със звездата и името!**** съм ти титлите и успехите!Колкото и страшно да звучи,нека да ги занулим!Това е просто една СТАТИСТИКА!Нека Левски стане най-титулован,ок!Все пак ние за какво сме АРМЕЙЦИ:ЗА ТИТЛИТЕ ИЛИ ЗА ОТБОРА???
Ние ''на хартия'' няма да имаме успехи,но те винаги ще останат в сърцата ни!И титлите,и успехите,а това е най важно!Даже защо да не направим като Ботев:те празнуват 100 години,ние пък от своя страна ще си зачитаме успехите и готово!Не знам обаче как ще стане това и едва ли червените фенове ще го приемат(както и аз,колкото и да си противореча с горното)
По принцип повечето хора са устроени така-те не приемат критики,защото са твърдолглави!Или се оправдават със самите критици и им казват ''ми погледнете се вие бе''(тоест сравняват се с тях) или пък се оправдават с нещо друго...или почват да обвиняват тоя и оня за нещастието си!Това,което казвам не звучи клиширано,защото още не е ОСЪЗНАТО от мнозинството!
Всичко,което е казано като критика дотук е така:
От ЦСКА не остана нищо:няма база,няма читав стадион,няма играчи,няма пари,няма успехи!Само остана съкращението,което не е валидно повече от 20 години(но хората го оставиха,за да не се променя реално самият отбор и няма абсолютно нищо лошо в това!Просто това е едно име!!)!
За съжаление ЦСКА е собственост на Титан и Титан може да се разпорежда както си иска!Това е лошото в случая и няма закон,който да накара насила Титан да си продаде свой бизнес,какъвто е ЦСКА!На мене лично ми се ще да напиша нещо позитивно,но нищо не ми идва на акъла!Единственото,което мога да напиша е,че където и да играе ЦСКА,аз от друг отбор НЕ мога да стана!И аз ЦСКА няма да го обичам по малко,ако ще да играе в Н или в О група!Много отбори вече не са тези,които бяха преди години(Ботев е друг,Локо е друг,Левски е друг и т.н...)!Защо не и ЦСКА?Какво пречи да се направи нов отбор на чисто!Пак ще е червен,със звездата и името!**** съм ти титлите и успехите!Колкото и страшно да звучи,нека да ги занулим!Това е просто една СТАТИСТИКА!Нека Левски стане най-титулован,ок!Все пак ние за какво сме АРМЕЙЦИ:ЗА ТИТЛИТЕ ИЛИ ЗА ОТБОРА???
Ние ''на хартия'' няма да имаме успехи,но те винаги ще останат в сърцата ни!И титлите,и успехите,а това е най важно!Даже защо да не направим като Ботев:те празнуват 100 години,ние пък от своя страна ще си зачитаме успехите и готово!Не знам обаче как ще стане това и едва ли червените фенове ще го приемат(както и аз,колкото и да си противореча с горното)
Последна промяна от delqnski47 на 30 авг 2012 18:32, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
baerba1995 написа:Тази гавра ще струва изборите на Бойко! Помнете ми думата!
Ще се наложи феновете да гласуват по съвест, тъй като няма как в изборната година шампиони да са едновременно ЦСКА и Левски
Sleepwalker написа:Е, виж сега, двете неща са различни. Всеки фен е в пълното си право да подкрепя любимия отбор и винаги е кофти, когато той е в лошо положение, както в случая ЦСКА. Това си е трагедия за тях самите и е обяснимо. Обаче е съвсем различно постоянно за несгодите да се търси вината другаде, да се обвинява винаги някой страничен, да се натяква, че ЦСКА е над всички и всичко, щото по една или друга причина са спечелили повече титли при един друг строй и затова бил емблемата на страната...Това последното се кове с постоянно доказване и успехи в международни мачове, а подобни успехи не е имало от 25 години...През тоя период отборът върви все по инерцията от социализма и общо взето тя го крепи.
Виж сега!На всеки трезво мислещ фен е ясно, че основната вина се дължи на тези, които са начело на клуба!То си е и логично да е така..За това кой, как и колко титли е спечелил през социалистическия строй не ми се спори, въпреки че според мен не е редно да се отписват с лека ръка постигнатите успехи..Любимецът на строя или не, тези футболисти са играли за името и честта на отбора, успехите им не могат да бъдат заличени!Както и да е..За инерцията, по която се движи ЦСКА в последните 25, съм склонен да се съглася донякъде, но пък това е тенденция, която се наблюдава при всеки български отбор.
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Пак премиера ли търсите бе?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ФУТБОЛА?! ПРЕМИЕРА ДА СИ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗАЩОТО ОТ НЕГОВАТА НЕКАДЪРНОСТ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Държавата помогна ли на Ботев и Пирин ? Какви сте вие , че да искате помощ ?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ей, простолюдие... Защо все някой Ви е виновен бе?! Каква е вината на държавата ? Знаете ли какво са 70 млн дългове ?! Това е цената на цялата "А" група ! Защо някой трябва да Ви е длъжен ? Постъпете като Ботев ! Ако имахте капка интелект, да го направите преди няколко години, сега щяхте да сте отново в елита ! Вместо само да ревете, форумни мишоци, действайте !