Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 17:47

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:+2 :mrgreen: Макар.че аз на мач на Нафтата вече не стъпвам.

То тва е идеята ... Отиваме със сини фланелки , скандираме Черноморец , файтърите идват , става меле . На нас ни забраняват да посещаваме мачове на Нафтата за 1 година , а тях ги гонят от стадиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И понеже се обединяваме,ние играем на стадиона!ЦСКА Бургас! :lol: :o

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 авг 2012 17:52

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:

То тва е идеята ... Отиваме със сини фланелки , скандираме Черноморец , файтърите идват , става меле . На нас ни забраняват да посещаваме мачове на Нафтата за 1 година , а тях ги гонят от стадиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само че на Вас ако ви забранят да посещавате мачове 1 година-това означава че ПСФК то ще го закрият щото всичките му фенове ще бъдат наказани :mrgreen: ............ Ай стига глупости,толкова ли много Ви "мътим водата"?

Това е една от целите Ванка. ПСФК - то да бъде закрит...Можем да вмъкнем и сценарий. Що да не заблудим власт имащите.
Ай на бас, че Миро туЙ цели ?
Прав ли съм Миро ? :| :mrgreen:
[offtopic]Миро нашата работа става, като: " Ти солена риба ядеш ли ? "[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 18:00

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:

И понеже се обединяваме,ние играем на стадиона!ЦСКА Бургас! :lol: :o

Аз съм за ... После можем си обединим и спонсорите ... От нас Илюмжинов като собственик , от вас Газпром като генерален спонсор . Заради Газпром обаче отбора ще трябва да играе със сини екипи ... Ще трябва да се промени и логото . Примерно акула играе шах срещу красноармеец :mrgreen:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 авг 2012 18:01

Искам си Акаунта написа:

Хахах,и на мен ми мина нещо такова през главата.Отива се на техен мач,разните му там файтъри и други бабаити идват на крака,за да бъдат разпознати от пострадалия,а след това да си получат заслуженото :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 18:09

ntodorov написа:Това е една от целите Ванка. ПСФК - то да бъде закрит...Можем да вмъкнем и сценарий. Що да не заблудим власт имащите.
[offtopic]Миро нашата работа става, като: " Ти солена риба ядеш ли ? "[/offtopic]

Тъй ... разбрал си значи . Схемата е следната - След мелето ПСФК-то се закрива , че много дългове име , Нафтата в знак на протест и те се разпускат , взима се клуба на Дражев , който направо участва в "А" група с лиценза на ЦСКА . Събира се от трите отбора най-доброто - клуба получава името ЦСКАН ( Централен Спортен Клуб на Акули и Нефтохимици ) . В близко бъдеще се реализира проекта Бургас Арена и отбора започва да играе мачовете си и на двата стадиона - за "А" група на стадион "Армески Нефтохимик" в Лазур , а евротурнирите на стадион "Черноморска Армия" в Акациите 8-)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 18:10

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:

Само че на Вас ако ви забранят да посещавате мачове 1 година-това означава че ПСФК то ще го закрият щото всичките му фенове ще бъдат наказани :mrgreen: ............ Ай стига глупости,толкова ли много Ви "мътим водата"?

Чешем си пръстите Ванка , майтап да става ... то и без това от цялата работа само ПР за кмета се получи накрая . ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 авг 2012 18:15

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Това е една от целите Ванка. ПСФК - то да бъде закрит...Можем да вмъкнем и сценарий. Що да не заблудим власт имащите.

Тъй ... разбрал си значи . Схемата е следната - След мелето ПСФК-то се закрива , че много дългове име , Нафтата в знак на протест и те се разпускат , взима се клуба на Дражев , който направо участва в "А" група с лиценза на ЦСКА . Събира се от трите отбора най-доброто - клуба получава името ЦСКАН ( Централен Спортен Клуб на Акули и Нефтохимици ) . В близко бъдеще се реализира проекта Бургас Арена и отбора започва да играе мачовете си и на двата стадиона - за "А" група на стадион "Армески Нефтохимик" в Лазур , а евротурнирите на стадион "Черноморска Армия" в Акациите 8-)

Само пропусна да кажеш какъв цвят ще е екипа-синьо-зелено рае,червени гащи-жълто-черни чорапи
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 18:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Искам си Акаунта написа:

Само пропусна да кажеш какъв цвят ще е екипа-синьо-зелено рае,червени гащи-жълто-черни чорапи

Е , там ще трябва да се съобразим със собственика и спонсора - цвета ще е син заради Газпром . Фланелките ще са като шахматна дъска ( заради Илюмжинов ) на светло сини и тъмно сини квадрати , с тъмно сини шорти и светло си ни гети . Обаче за да има приемственост на всички отбори - едната бутонка ще е червена , а другата зелена ( ще се тегли чоп кой цвят на кой крак ще е ) . :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 авг 2012 19:40

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Изми си ръцете тос "кмет" . Всеки път една и съща песен . Сега и на онзи ще му се размине , а другите 5 въобще няма и да ги потърсят .. боклуци мръсни

Аз викам да отидем да гледаме някой мач на Нефтохимик със сини фланелки ;)

Аз съм за.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 31 авг 2012 09:23

jabcho0 написа:Нефтохимик ще остане да играе на стадиона в квартал„Лазур". Това съобщи кметът на Община Бургас Димитър Николов във връзка с многобройните запитвания, дали отборът ще продължи да играе там след хулиганския акт.както е известно, местен младеж се опита да запали стадиона преди няколко дни.

„Въпреки бруталния вандалски акт, не позволих да се развали договора между Черноморец и Нефтохимик, защото считам, че истинските футболни фенове имат нужда любимият им отбор да играе при добри условия, каквито предлага стадион „Лазур", се казва в обръщението на бургаския кмет.

"Намесих се в този спор, осъзнавайки огорчението от агресията и нанесените щети на най-хубавия бургаски стадион. Смятам, че развалянето на договора щеше да е победа за вандализма, а не за хилядите любители на спорта.

За мен е важно бургаският спорт да се развива и да радва съгражданите си. Не искам те да бъдат потърпевши от агресията на няколко развилнели се вандали.

Обръщам се към феновете на Черноморец:

Знам, че ви е трудно да приемете посегателството над знамената на любимия клуб. Подкрепям ви във всичко и ви поздравявам за интелекта и толерантността, която демонстрирате. Гарантирам, че съсипаното имущество на стадиона ще бъде възстановено и защитено.
Обръщам се към футболната агитка на Нефтохимик:

Ще продължите да гледате играта на любимия си отбор на стадиона в „Лазур", но искам самите вие да покажете, че категорично се разграничавате от вандализма и злобата. В този град има правила и аз държа те да се спазват.

Оттук нататък всяка проява на неспазване на спортсменския дух, унищожаване на материално имущество на стадиона, физическо или психическо насилие ще ме накара да сваля доверието си и ще даде основание за прекратяване на договора", се казва в позицията на Димитър Николов.
http://topsport.ibox.bg/news/id_663142945

Прочетох последващите мнения на хора от форума и не мога да разбера на какво се противопоставят. Смятам, че кметът постъпва по възможно най-правилния начин. Ако всички щети бъдат възстановени (най-вече изгорелите фен артикули), а виновниците - наказани, защо всички нормални привърженици трябва да носят последствията?! Остава от наша страна, както и от тази на феновете на Нафтата да се съберем и да обсъдим как ще действаме за в бъдеще. Не знам за вас, но това е моята позиция и смятам да я отстоявам при днешната среща с тях.
[offtopic]Сега влизам за риба, че семейство трябва да храня ;) Снощи извадихме една каса чернокоп, ама пуста лакомия :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”