Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 11:55

Devian
[

Някой изненадан от решенията спрямо държавните отбори :x Предполагам,че човекът с многото прякори се е извинил,че е болен от бяс :lol: :lol:[/quote]
[quote="Bartolomej написа:
2 бона глоба: за „Черноморец“ – ужилване, за ЦСКА – помилване
Хората на Боби налагат еднакво наказание за различни по тежест прегрешения
БФС се дискредитира за пореден път с неадекватно решение на дисциплинарната си комисия за мача „Черноморец-Бургас“ – ЦСКА /1:1/ в неделя вечер на „Лазур“. „Черноморски фар“ прогнозира точно в броя си от 21 август, че „акулите“ ще бъдат глобени с 2000 лв., но не позна, че „червените“ ще отнесат по-солидна санкция. Глобата за тях е в същия размер. Мотивировката на дисциплинарната комисия за наказанията на двата клуба е една и съща: „за хвърлени множество предмети на основание чл. 37, ал.1, т.4, б. А“. Решението беше взето в късния следобед във вторник.

Който е бил на мача, с очите си е видял, че имаше съществена разлика между хвърлените предмети. Феновете на домакините мятаха ленти и пластмасови бутилки, докато агитката на ЦСКА засипа пистата с бомбички и дръжки от изгорели факли. Канонадата в началото на второто полувреме вдигна в бойна готовност полицаи и пожарникари, като предизвика димна завеса, заради която главният съдия Радан Мирянов беше принуден да прекъсне мача за няколко минути, докато видимостта не стане нормална.

Доколко едните предмети са по-опасни от другите е излишно да се дискутира. За хората на Боби обаче разлика явно няма и налагат еднаква санкция за хвърлени бутилки и бомбички. Така двата бона глоба се явяват за „Черноморец“ ужилване, а за ЦСКА – помилване…

BRF,сега предполагам виждаш за какво става въпрос.Отделно отборът е наказан с лишаване от домакинство точно,заради изцепките на публиката и вместо глобите да бъдат по-солидни,заради рецидив,те даже биват намалени.Стойчо също е интересно с каква болест се е оправдал и как тази болест не му влияеше на реакциите по време на мача.За нахлуването на Нанков никой не си е направил труда да го опише,за същото нещо Херо отнесе 3 мача,да не говорим,че Нанков след мача е споменал пред медиите,че Стойчо най-вероятно не е присъствал на пресконференцията,защото бил бесен на съдията.Другото интересно нещо е как така този синдикат на съдиите,който подскача след всяка критика срещу даден съдия въобще не отрази обвиненията в Бургас :x Колкото до другия отбор,не съм го декорирал,защото решенията не са свързани с мача между двата отбора,но да се направиш,че няма нищо,при положение,че има видеозапис и толкова свидетели.Да не говорим,че освен банана,стюардите се опитаха да се саморазправят с футболиста и само намесата на полицията го спаси от такава,което не му спести плюнките.В една нормална държава трябваше да отнесат доста мачове пред празни трибуни,но ръководеното от пластмасовата коса БФС е глухо и сляпо,когато трябва да се наказват строго тези два отбора :evil:[/quote]
Ми да почнем от мача помежду ни!И двете агитки запалиха факли,нашите бяха повече(дали една или десет ква е разликата)Бомбите които цитирате са пиратки и само вдигат шум.С лека ръка казваш "хвърляхме бутилки" :o като добавим и яйцата,май по-опасните предмети са от ваша страна.Колкото до Стойчо да казваш,че е облагодетелстван от бфс след като последните 5 мача беше наказан в два!!!!!Колегите от Подуене няма да ги коментирам за да не излезе като заяждане и все пак за разлика от Нафтата,веднага си наказаха човека,който е виновен за инцидента с Карвальо!Идеята ми е да си реален,а не заядлив ;)
п.п.Парите от глобите отиват в бфс.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 авг 2012 15:25

Черноморец ще търси бърз гол срещу Локо Пд

Помощник треньорът на Димитър Димитров – Херо, Петър Колев, заяви на редовната пресконференция преди предстоящия мач срещу Локомотив Пловдив, че новото попълнение на Черноморец Педро Мендеш е под въпрос за срещата от четвъртия кръг.

„От групата за мача със сигурност ще отпаднат невъзстановените Николай Николов, Румен Трифонов и Борислав Балджийски. Новият футболист Педро Мендеш също е под въпрос, тъй като чакаме жълтата му карта и не знаем дали ще успеем да го картотекираме. Той е португалец, на 22 години, играе като външен халф. Играл е в кипърското първенство. Има още един играч, който подписа с нас. Това е Микаел Таварес – футболист с добра визитка. Играл е 4 сезона за Хамбургер. Има и 15 мача за Мидълзбро през миналия сезон. На 29 години е, играе като полузащитник. Надяваме се с тях да вдигнем нивото. Все пак ни остава още един проблематичен пост – този на десен защитник. За момента нямаме такъв вариант, но ще продължим да търсим свободни агенти и след затварянето на трансферния прозорец“, сподели Петър Колев.

„Наблюдавахме отбора на Локомотив Пловдив в мачовете досега. Това е отбор, който действително имаше доста проблеми последно време. Въпреки това те винаги се раздават докрай на терена и по този начин компенсират някои пропуски, които имат като потенциал. Знаете колко важни хора ги напуснаха. Не можем да мислим за някакво подценяване, напротив. Резултатите им показват именно, че са труден противник, особено на чужд терен.“

„Нормално е да има някакво напрежение при нас с оглед на това, че все още нямаме победа. Все пак смятам, че ако стартираме мача добре в първите минути, играчите ще добият нужната увереност, дано отбележим и рано гол, и това ще бъде преодоляно“, добави помощник треньорът.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 30 авг 2012 15:42

Нефтохимик ще остане да играе на стадиона в квартал„Лазур". Това съобщи кметът на Община Бургас Димитър Николов във връзка с многобройните запитвания, дали отборът ще продължи да играе там след хулиганския акт.както е известно, местен младеж се опита да запали стадиона преди няколко дни.

„Въпреки бруталния вандалски акт, не позволих да се развали договора между Черноморец и Нефтохимик, защото считам, че истинските футболни фенове имат нужда любимият им отбор да играе при добри условия, каквито предлага стадион „Лазур", се казва в обръщението на бургаския кмет.

"Намесих се в този спор, осъзнавайки огорчението от агресията и нанесените щети на най-хубавия бургаски стадион. Смятам, че развалянето на договора щеше да е победа за вандализма, а не за хилядите любители на спорта.

За мен е важно бургаският спорт да се развива и да радва съгражданите си. Не искам те да бъдат потърпевши от агресията на няколко развилнели се вандали.

Обръщам се към феновете на Черноморец:

Знам, че ви е трудно да приемете посегателството над знамената на любимия клуб. Подкрепям ви във всичко и ви поздравявам за интелекта и толерантността, която демонстрирате. Гарантирам, че съсипаното имущество на стадиона ще бъде възстановено и защитено.

Обръщам се към футболната агитка на Нефтохимик:

Ще продължите да гледате играта на любимия си отбор на стадиона в „Лазур", но искам самите вие да покажете, че категорично се разграничавате от вандализма и злобата. В този град има правила и аз държа те да се спазват.

Оттук нататък всяка проява на неспазване на спортсменския дух, унищожаване на материално имущество на стадиона, физическо или психическо насилие ще ме накара да сваля доверието си и ще даде основание за прекратяване на договора", се казва в позицията на Димитър Николов.
http://topsport.ibox.bg/news/id_663142945

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 авг 2012 15:58

Изми си ръцете тос "кмет" . Всеки път една и съща песен . Сега и на онзи ще му се размине , а другите 5 въобще няма и да ги потърсят .. боклуци мръсни
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 16:25

jabcho0 написа:Нефтохимик ще остане да играе на стадиона в квартал„Лазур". Това съобщи кметът на Община Бургас Димитър Николов във връзка с многобройните запитвания, дали отборът ще продължи да играе там след хулиганския акт.както е известно, местен младеж се опита да запали стадиона преди няколко дни.

„Въпреки бруталния вандалски акт, не позволих да се развали договора между Черноморец и Нефтохимик, защото считам, че истинските футболни фенове имат нужда любимият им отбор да играе при добри условия, каквито предлага стадион „Лазур", се казва в обръщението на бургаския кмет.

"Намесих се в този спор, осъзнавайки огорчението от агресията и нанесените щети на най-хубавия бургаски стадион. Смятам, че развалянето на договора щеше да е победа за вандализма, а не за хилядите любители на спорта.

За мен е важно бургаският спорт да се развива и да радва съгражданите си. Не искам те да бъдат потърпевши от агресията на няколко развилнели се вандали.

Обръщам се към феновете на Черноморец:

Знам, че ви е трудно да приемете посегателството над знамената на любимия клуб. Подкрепям ви във всичко и ви поздравявам за интелекта и толерантността, която демонстрирате. Гарантирам, че съсипаното имущество на стадиона ще бъде възстановено и защитено.

Обръщам се към футболната агитка на Нефтохимик:

Ще продължите да гледате играта на любимия си отбор на стадиона в „Лазур", но искам самите вие да покажете, че категорично се разграничавате от вандализма и злобата. В този град има правила и аз държа те да се спазват.

Оттук нататък всяка проява на неспазване на спортсменския дух, унищожаване на материално имущество на стадиона, физическо или психическо насилие ще ме накара да сваля доверието си и ще даде основание за прекратяване на договора", се казва в позицията на Димитър Николов.
http://topsport.ibox.bg/news/id_663142945

Ми ... какво можем да кажем . К.р за кмета - 2 за ГЕРБ . :evil:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 16:27

Bartolomej написа:Изми си ръцете тос "кмет" . Всеки път една и съща песен . Сега и на онзи ще му се размине , а другите 5 въобще няма и да ги потърсят .. боклуци мръсни

Аз викам да отидем да гледаме някой мач на Нефтохимик със сини фланелки ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2012 16:54

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Изми си ръцете тос "кмет" . Всеки път една и съща песен . Сега и на онзи ще му се размине , а другите 5 въобще няма и да ги потърсят .. боклуци мръсни

+1

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 авг 2012 17:23

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:

+1

+2 :mrgreen: Макар.че аз на мач на Нафтата вече не стъпвам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 авг 2012 17:40

subzero написа:+2 :mrgreen: Макар.че аз на мач на Нафтата вече не стъпвам.

То тва е идеята ... Отиваме със сини фланелки , скандираме Черноморец , файтърите идват , става меле . На нас ни забраняват да посещаваме мачове на Нафтата за 1 година , а тях ги гонят от стадиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 30 авг 2012 17:46

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:+2 :mrgreen: Макар.че аз на мач на Нафтата вече не стъпвам.

То тва е идеята ... Отиваме със сини фланелки , скандираме Черноморец , файтърите идват , става меле . На нас ни забраняват да посещаваме мачове на Нафтата за 1 година , а тях ги гонят от стадиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само че на Вас ако ви забранят да посещавате мачове 1 година-това означава че ПСФК то ще го закрият щото всичките му фенове ще бъдат наказани :mrgreen: ............ Ай стига глупости,толкова ли много Ви "мътим водата"?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”