Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Г-н Премиер, до кога???
Проблема се решава много лесно от раз.Обявява се фалит и се започва от селските групи.Стига сте ревали а действайте.
Рейнджърс дето е многократно по-голям и титулуван клуб на всички равнища, с много повече фенове може и възприе съдбата си, а ЦСКА - не можело, е*ем ти витрината на социалистическия спорт, "синьото" бфс дрънка фалирал клуб вече почти 10 години! Кои сте вие, че нямало право така да се гаврят с МАРКАТА ЦСКА? Каква марка, какви 5 лева . Да не сте спали зимен сън след 1989та и чак сега да се събуждате. Когато един клуб фалира се изпраща в 3та - 4та дивизия и това е абсолютно нормална практика. Най ми е смешно като почнете и да заплашвате колко сте големи, да направим една лека справка. Школа - 0, База - 0, Финанси - под 0. Ама щяло да стане страшно, къде? От 2000-3000 хиляди фена дето с мъка ги събирате от уж милионите си фенове ли? Айде стига вече с това запазено право един отбор да не може да бъде изхвърлен по никакъв начин защото бил еди какъв си преди еди колко си години.
bravo wolf.
- Neron
- Контакти:
wolf написа:Рейнджърс дето е многократно по-голям и титулуван клуб на всички равнища, с много повече фенове може и възприе съдбата си, а ЦСКА - не можело, е*ем ти витрината на социалистическия спорт, "синьото" бфс дрънка фалирал клуб вече почти 10 години! Кои сте вие, че нямало право така да се гаврят с МАРКАТА ЦСКА? Каква марка, какви 5 лева . Да не сте спали зимен сън след 1989та и чак сега да се събуждате. Когато един клуб фалира се изпраща в 3та - 4та дивизия и това е абсолютно нормална практика. Най ми е смешно като почнете и да заплашвате колко сте големи, да направим една лека справка. Школа - 0, База - 0, Финанси - под 0. Ама щяло да стане страшно, къде? От 2000-3000 хиляди фена дето с мъка ги събирате от уж милионите си фенове ли? Айде стига вече с това запазено право един отбор да не може да бъде изхвърлен по никакъв начин защото бил еди какъв си преди еди колко си години.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
wolf написа:Рейнджърс дето е многократно по-голям и титулуван клуб на всички равнища, с много повече фенове може и възприе съдбата си, а ЦСКА - не можело, е*ем ти витрината на социалистическия спорт, "синьото" бфс дрънка фалирал клуб вече почти 10 години! Кои сте вие, че нямало право така да се гаврят с МАРКАТА ЦСКА? Каква марка, какви 5 лева . Да не сте спали зимен сън след 1989та и чак сега да се събуждате. Когато един клуб фалира се изпраща в 3та - 4та дивизия и това е абсолютно нормална практика. Най ми е смешно като почнете и да заплашвате колко сте големи, да направим една лека справка. Школа - 0, База - 0, Финанси - под 0. Ама щяло да стане страшно, къде? От 2000-3000 хиляди фена дето с мъка ги събирате от уж милионите си фенове ли? Айде стига вече с това запазено право един отбор да не може да бъде изхвърлен по никакъв начин защото бил еди какъв си преди еди колко си години.
Ми марка бе брат ЦСКА!Не всеки може да го разбере!А кой каза,че сме фалирали!?
Абе тя държавата гние, вие за ЦСКА сте почнали да плачете? Тиквата на сапун! А ЦСКА ще го има дори и да почне догодина от селските групи, не виждам кво ревете. Щом Рейнджърс го може, които са по-голям клуб от ЦСКА във всяко едно отношение, значи и ЦСКА го може. Мисълта ми е за Тиквоча - стига сте гледали на тая отрепка като на месия! Та всичките ви проблеми тръгнаха точно от него и политическия натиск върху Титан да продадат предизборно отбора, за да може Тиквоча да среже още една лентичка!!! Някои цска-ри май забравят, че миналия сезон до последно се бориха за титлата. Забравиха и кой и най-вече КАК ТОЧНО им я отне - клуба покровителстван от Тиквоча и собственост на десния му та**к!!! Ей това последното е много важно да се разбере и осмисли от всеки един привърженик на ЦСКА 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
За нас решение като на Ботев няма, разберете го най-накрая. Темата е с такова заглавие, защото не всеки може да стане собственик на ЦСКА, а и нали Боко трябва да каже - "ето и на вас намерих собственици, аз съм Господ, който се грижи за вас, затова гласувайте за мен!".
-
- Контакти:
За какви фалите, за какви 5 лева ми говорите драги фенове на други отбори??? Решението на проблема е един и то е изритване на Титан от клуба и поставянето на кадърни хора да го ръководят. Едно цялостно преструктуриране на клуба и започване по етапно покриване на задълженията. Да, определено не малко са задълженията, но ако се инвестира най-накрая в тази школа то през година, ако не всяка година, може да се изкарват по 2-3ма играчи, които да бъдат продадени и от там да се набавят нужните средства за погасяване на стари задължения. Сигурен съм, че ако се започне да се работи както би трябвало Лудогорец няма да е единственият отбор в България, който си пълни стадиона почти всеки мач и може да пласира билети на по-бисоки цени. Ако се види, че се инвестира то на стадиона ще идват поне двойно-тройно повече фенове. Нужни са разбира се и малко саможертви от сорта на по-ниски възнаграждения и за компенсация по-големи бонуси при постигане на определени цели за сезона. СЕГА най-важното е да махнем БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
Само не мога да разбера, защо в заглавието се споменава Премиера, какво общо би трябвало да има той с неуредиците в ЦСКА?
Нали ви подсигури силен спонсор като Газпром, който би трябвало да започне да ви спонсорира след няколко месеца, какво трябва да направи друго, че обръщението е към него?
Нали ви подсигури силен спонсор като Газпром, който би трябвало да започне да ви спонсорира след няколко месеца, какво трябва да направи друго, че обръщението е към него?
W84me написа:BRF написа:gentlemanxxx написа:Обясних Ви го в 10 теми вече..Когато последвате примера на Ботев, тогава ще сте свободни..Тоест..Титан обявяват фалит на ЦСКА, а новия ЦСКА започва на чисто..Това е единствения шанс да се оправи отбора..А и мисля ,че ще обедини феновете Ви..С новите собственици по пътя на Ботев може да стигнете далеч!
Нека ти го кажа и аз!При фалит отбора спира съществуването си,освен ако не започне отначало от най-долното ниво което в България е Б окръжна.Не може да започнем директно от В група,освен ако не вземем лиценза на друг отбор.Ако го направим означава,че ЦСКА е спрял съществуването си,а друг отбор използва името му.По тази логика кво да правим във В група,купуваме лиценза на Пирин ГД и сме си в А.Пример с Ботев не ми давай,защото този отбор го няма или поне не развива дейност.Новият отбор е Сопот,който в момента се казва Ботев Пловдив.Празнуването на 100 години беше невярно,но пък хората така го чувстват така го правят.В същия ред на мисли,безмислено е да се спори да Локо Пд са 1926 или 1936,понеже около 2003 и този отбор спря дейнос и сега е Велбъжд който се нарича Локомотив Пловдив.Същото се отнася за Черноморец 2007 (Айтос),Берое не помня кога Олимпик Тетевен.За други в момента не се сещам.
Обаче според разпоредбите на БФС нямате право да купите лиценз на професионален отбор!
Ми аз кво казвам!А Б В няма значение,вземе ли се лиценза на друг клуб ЦСКА спира съществуването си или поне отбора създаден 1948 с 31 титли!