BRF написа:tsonpen написа:BRF, извинявай, но видях, че повече от половината ти писания са в раздела на Черноморец и тъй като от там често имаме справедливи и несправедливи упреци от последния мач помежду ни, та затова направих предположението. Нищо против мнението ти, засегнах се от твърдението ти, че Лудогорец нямал фенове. Фактите са, че средната посещаемост на стадиона на Лудогорец е поне 4-5 000 човека и това са активни зрители, не сеирджии. Може да не пишат по форумите, но ги има. Не е комплексарско да се реагира, когато се тиражират неистини.
За завистта визирах успехите на Лудогорец, не треньора. Естествено, че от Черноморец няма как да бленуват по друг треньор, нужна им е финансова стабилност и по-добра траектория в първенството.
Ми от Бургас съм и някои от хората на Черноморец са ми приятели!Това,че сте 4000-5000 средно,няма нищо общо с напрежението което биха направили дори само 1000 фенове на "книжните ни грандове"както ни наричате!Някой сравни вашия треньор с Мауриньо и напрежение та за това коментирах това.Когато домусчиев уволни Петев(когато и да е това) и отиде в друг отбор тогава ще е по-ясно дали може да работи!Щом си го харесвате ОК ваш си е!Нали се сещаш,че няма как да ви завиждам на успехите!Колкото до това какво е нужно на Черноморец-не мислиш ли,че взехте да прекалявате със съветите към другите отбори?Та вие сте на 1 година!Какво сте видели във футбола?
Никой не те кара да завиждаш на успехите ни. Какво искаш да кажеш с това, че сме на една година? Това изобщо не е вярно - от една година сме в А група. Били сме в Б, та даже и във В. В това отношение не мисля, че Черноморец се различава кой знае колко от Лудогорец, по простата причина, че Черноморец също е бил в Б група, та даже и там сме ги били. Не ми се иска да пиша толкова остро, но ме подразни начина, по който се изказваш за футбола в Разград - едва ли не там някакви си току-що проходили във футбола селяни.