Реал - Барса, реванш за Суперкупата 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Re: Реал - Барса, реванш за Суперкупата 29.08.2012 23:30

Мнениеот frostbite » 30 авг 2012 12:05

Не ми е ясно, защо първото полувреме всяка атака на Реал завършваше с опасен шут към вратата при това сигурно 10 такива, а второто не можаха да прбоият :roll: :roll: Не знам какво става, но не ми харесва, къде са пасовете тики-така и тактиката с обърнатата пирамида?! Та ние не минахме центъра първата част, Меси не пипна топката, както и Педро и Алексис. С пеп сме играли с Пике и Маск и не се уцеща толкова липсата на капитана :? Бе, дупка си бяхме снощи, направо трап :evil: Второто живнахме, но не ми стана ясно защо Сонг за Буси, а не Вия за Педро, какво му беше серхио, че го сменя, да не би да водихме с 5-0, че да го сменя??!! :evil: :evil: ОК, Алвеш е имал контузия, Монтоя беше на ниво в сравнение с Адриано. Когато ние атакувахме защитата на Реал беше топ, а те като атакуваха наще се чудеха къде да отидат, един назад, друг напред, така и не се организираха, а тяхната ясно се виждаше подредбата :evil: Сега за мача с Валенсия искам хубава игра и победа и ест издънка на Реал :twisted:
П.П Почвам да правя темата за мача с Валенсия :)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 авг 2012 12:08

Липсва ми Пеп : ( , самото му присъствие е друго : (
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 30 авг 2012 13:44

Като се замислиш, отбора игра страхотно. Просто факторът "човек по-малко" си каза думата не веднъж.
Помните ли ситуацията второ полувреме, когато Игуаин остана сам между Пике и Маскерано и уцели греда? Това е, защото пропорциите са грешни, няма как всеки да пази всеки, защото едните са по-малко. И не е само това ситуацията. Като цяло, който тръгнеше с топката, нямаше на кого да я даде. Педро /много силно представяне/ тръгна вдясно, мина и Рамос и реши да я бие в Касияс от 0 градусов ъгъл, понеже никой не му я искаше. А после Меси се разрева, що не му я бил дал, след като вече беше минала ситуацията.

Нямаше никой, който да не е на познатото ниво. Знам, че е налудничево да се говори, какво щеше да е положението с пълни 11, но мисля че щяхме да спечелим.
Не знам дали някой от вас е гледал втория мач на Удинезе и Брага, когато Брага продължи в групите на ШЛ. Не знам също дали някой е гледал същия този мач до края. Брага вкараха 5/5 дузпи, а Удинезе 4/5 и знаете ли защо? Защото някакъв нещастник, никому неизвестен, реши да бие дузпа, като на Пирло от Европейското, но вратарят не помръдна. След това президентът на Удинезе каза, че разбира да изтървеш дузпа, но да си я бил като хората, а не да се правиш на Роналдиньо. Аз мисля, че такива футболисти като този /не му помня името, но беше цигане/ и Адриано трябва да се изгонят на момента! Те са анти-футболисти. Те оставят отбора в най-трудния момент!

Респект пред футболисти като Пуйол, Шави, Иниеста, Меси, Валдес и т.н.

Отново, честита победа на Реал, получи се един хубав мач.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 авг 2012 13:47

frostbite написа:Не ми е ясно, защо първото полувреме всяка атака на Реал завършваше с опасен шут към вратата при това сигурно 10 такива, а второто не можаха да прбоият :roll: :roll: Не знам какво става, но не ми харесва, къде са пасовете тики-така и тактиката с обърнатата пирамида?! Та ние не минахме центъра първата част, Меси не пипна топката, както и Педро и Алексис. С пеп сме играли с Пике и Маск и не се уцеща толкова липсата на капитана :? Бе, дупка си бяхме снощи, направо трап :evil: Второто живнахме, но не ми стана ясно защо Сонг за Буси, а не Вия за Педро, какво му беше серхио, че го сменя, да не би да водихме с 5-0, че да го сменя??!! :evil: :evil: ОК, Алвеш е имал контузия, Монтоя беше на ниво в сравнение с Адриано. Когато ние атакувахме защитата на Реал беше топ, а те като атакуваха наще се чудеха къде да отидат, един назад, друг напред, така и не се организираха, а тяхната ясно се виждаше подредбата :evil: Сега за мача с Валенсия искам хубава игра и победа и ест издънка на Реал :twisted:

Не можеха да пробият ли ? Ти Реал и Барса ли си гледал и Фенербахче - Спартак ?
Второто също имахме положения. ;) Добре че Игуаин ви пожали...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 30 авг 2012 14:31

Без име написа:
frostbite написа:Не ми е ясно, защо първото полувреме всяка атака на Реал завършваше с опасен шут към вратата при това сигурно 10 такива, а второто не можаха да прбоият :roll: :roll: Не знам какво става, но не ми харесва, къде са пасовете тики-така и тактиката с обърнатата пирамида?! Та ние не минахме центъра първата част, Меси не пипна топката, както и Педро и Алексис. С пеп сме играли с Пике и Маск и не се уцеща толкова липсата на капитана :? Бе, дупка си бяхме снощи, направо трап :evil: Второто живнахме, но не ми стана ясно защо Сонг за Буси, а не Вия за Педро, какво му беше серхио, че го сменя, да не би да водихме с 5-0, че да го сменя??!! :evil: :evil: ОК, Алвеш е имал контузия, Монтоя беше на ниво в сравнение с Адриано. Когато ние атакувахме защитата на Реал беше топ, а те като атакуваха наще се чудеха къде да отидат, един назад, друг напред, така и не се организираха, а тяхната ясно се виждаше подредбата :evil: Сега за мача с Валенсия искам хубава игра и победа и ест издънка на Реал :twisted:

Не можеха да пробият ли ? Ти Реал и Барса ли си гледал и Фенербахче - Спартак ?
Второто също имахме положения. ;) Добре че Игуаин ви пожали...

Имахте 2-3, а първото 9-10, колкко пъти ви спряха играчите в атака и колко първото, това имах предвид
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 30 авг 2012 14:56

Между другото, броях правилните отигравания /вкл. пасове/ на Сонг - 9/9
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 30 авг 2012 15:19

Тоя Адриано още от мачовете с Арсенал 2011 не го харесвам! Незнам какво им стана първото полувреме, но въпреки всичко не забравяйте че общият резултат беше 4-4 и ни биха с повече голове на чужд терен, така че според мен си ги испуснахме второто полувреме. Честита купа на Реал! Ще се видим на 7 октомври на Кампа.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 30 авг 2012 15:21

megan fox написа:
Niksh0 написа:
megan fox написа:На някой от феновете на Реал направи ли му впечатление, че никой от нашите фенове не каза нито дума накриво срещу рефера за директният червен картон на Адриано?! Не ми се мисли какви глупости щяхте да дрънкате, ако картона беше за ваш играч, нищо, че бе напълно заслужен! Пак щеше да има ФИФА, УЕФА, Платини, Вияр, Американците, извънземните, ООН, НАТО и какво ли не конспирации!

В таква ситуация, независимо в чия посока, е не мислимо да се успорва червения картон и едва ли някой фен на Реал би скочил на подобно отсъждане.

Прав си, че е немислено и ние не го направихме, но вас сме ви виждали как скачате срещу реферите след такива ситуации!

Ако скачахме за всичко както казваш, досега да ви бяхме засипали за отменения гол на Пепе. Тая ситуация дори е по-спорна от червения картон на Адриано
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 авг 2012 15:45

Middlesbrough написа:
ihalamadrid написа:Сега основния въпрос тука е,да се сърдим ли на Валдес, или да не се сърдим на Валдес ... :lol:

КВо да му се сърдим на тая риба , няма файда : )

Честно да си призная, ако ми предложат един играч от Реал, който искам да видя в Барса, това би бил...Касияс. Валдес е много добър в топките изстреляни от близко разстояние, но по отношение на излизане и центрирания е гола вода. Ужасно е несигурен. Вчера го гледах, че на два пъти тръгва да помага на Пике и Масчерано и се връща, с което всява паника в защита. Мисля, че колкото и да си кривим душата имаме нужда от смяна на поста.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 30 авг 2012 15:57

Тази година според мен ,какво ще играе, какво ще спечели Барселона ,зависи от формата на следните футболисти.
1 Меси- изговорено е предостатъчно за него (кралят на футбола в момента)
2 Иниеста - за мен лично мозъка на отбора, когато не играи или не е в форма мн силно се усеща и вижда, дори блясъка на Меси се крепи на генеалноста на Иниеста, до някаква степен
3 Фабрегас - много може, но досега нищо непоказва, за мен лично мн хитър футболист, при положение че всички наблюдават и дебнат Меси, може да направи мн силен сезон
Мойто скромно мнение че тези футболисти направят ли силен сезон, Барса не само ще бие, но и ще блести

Върни се в “Барселона”