Щях да питам какъв очаквате да е състава, но сега четох една статия с последните стартови състави на Лудогорец ( http://www.temasport.com/news/view/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC+%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82+%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/news:18140 ) и май няма основание да очакваме промяна в полевите титуляри:
Минев, Барт, Гулдан, Кайсара, Генчев, Дяков, Ив. Стоянов, М. Иванов, Марселиньо, Гъргоров
Остава въпросът кой ще пази и кои ще са резервите, които ще играят.
Според мен ще пази Чворович, а в игра ще влязат Моци, Безяк и Гела. Допускам все пак да пази Голубович и вместо Безяк да влезе друг, но другите двама смятам, че ще играят. Ясно е, че Петев иска да наложи Диди (както наричат останалите Гела).
IV-ти кръг, Лудогорец - Локомотив Сф, 31.8.12, FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Локомотив Сф, IV-ти кръг, 31.8.2012
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Щях да питам какъв очаквате да е състава, но сега четох една статия с последните стартови състави на Лудогорец ( http://www.temasport.com/news/view/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC+%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%82+%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/news:18140 ) и май няма основание да очакваме промяна в полевите титуляри:
Минев, Барт, Гулдан, Кайсара, Генчев, Дяков, Ив. Стоянов, М. Иванов, Марселиньо, Гъргоров
Остава въпросът кой ще е пази и кои ще са резервите, които ще играят.
Според мен ще пази Чворович, а в игра ще влязат Моци, Безяк и Гела.
И да ни питаш и да не ни питаш, мисля че тази статия може да се напише и от мненията ни тук. На всичко ни е ясно с какъв стартов състав ще започнем. Щом до сега не е имало изненади, значи и сега няма да има. Единствената надежда, която виждам е някой от новите да направи добър мач/мачове през паузата и да впечатли. Това им е шансът при този треньор. Много голям недостатък е това на Петев, просто минусите на в пъти повече от плюсовете. Имаме страхотни играчи на пейката, който губят игрови ритъм и ще си отидат за без пари. След това ще покажат качества, ще се наложат в новите си отбори и ще ни е яд.

От друга страна тази трябва да е срещата, която изглежда най-лесна (преди да е започнала). Защото в предишното домакинство играхме с Берое, а с Пирин имаше гостуване с жега и лош терен. Така, че може и тук да видим някоя промяна. Още от мача за Купата насам, това е най-добрата възможност за някой експеримент в официален мач.
Вариативността наистина я няма, но тези 10 човека на терена се напасват перфектно един към друг. Резервите се въртят, като Гела влиза най-редовно. Когато наближат мачовете за Купата ще е нужно да има смени в титулярите. Дотогава само някоя контузия или наказание може да обърка сметките на отбора. А на играчите, които не играят редовно е ясно, че не им е перфектно положението.
Вариативността наистина я няма, но тези 10 човека на терена се напасват перфектно един към друг. Резервите се въртят, като Гела влиза най-редовно. Когато наближат мачовете за Купата ще е нужно да има смени в титулярите. Дотогава само някоя контузия или наказание може да обърка сметките на отбора. А на играчите, които не играят редовно е ясно, че не им е перфектно положението.
[center]
[/center]

3:0
А относно стартовия състав,аз лично очаквам и мисля,че ще има изненади.Мача няма да е от изключителна трудност,а предстоят мачове и на националите.Та ако сега Петев не пусне някой от резервите за титуляри-кога?
От друга страна се опасявам от подценяване на противника,но пък честно казано с тези страхотни играчи на пейката се очаква не само ротация в отбора с цел обиграване,но както и за заблуда на противника,все пак наистина сме доста разпознаваеми и "предвидими"
Довечера ще видим.
До сега Петев не се е дънил,като изключим мачовете за групите на ШЛ,но там наистина липсата на опит му изигра шега.
Вярвайте му повече!
А относно стартовия състав,аз лично очаквам и мисля,че ще има изненади.Мача няма да е от изключителна трудност,а предстоят мачове и на националите.Та ако сега Петев не пусне някой от резервите за титуляри-кога?
От друга страна се опасявам от подценяване на противника,но пък честно казано с тези страхотни играчи на пейката се очаква не само ротация в отбора с цел обиграване,но както и за заблуда на противника,все пак наистина сме доста разпознаваеми и "предвидими"

Довечера ще видим.
До сега Петев не се е дънил,като изключим мачовете за групите на ШЛ,но там наистина липсата на опит му изигра шега.
Вярвайте му повече!
[center]
[/center]

Много лесна победа на ЛОКОТО минимум 3 гола разлика ( да се надяваме , че съдията няма да изгони някой играч на ЛОКОТО )
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Помня, че преди една година, по повод същия мач, Петев каза, че Локо София е сериозен отбор и мястото, което заема не е реално. Каза, че очаква труден мач. Сега думите са му, че Локо София е по-силен, отколкото миналата година. За мен това означава, че ще се застрахова и ще видим титулярните 10 без промяна. На вратата сигурно ще е Голубович, за да запише поредни два мача. За смените - задължителния Гела и Моци, защото е важно да се налага в отбора. Въпросът е ще видим ли Безяк или ще видим някой друг - да речем Костадинов, Александров или Витиня (който отдавна не е влизал). Според мен първият мач за Лудогорец на Безяк ще е в контролите.
[center]
[/center]

Локото са сериозен противник,да!Ако може да се каже,че са по-силни,то същото се отнася и за нас.Смятам,че сме една идея по-добри от това което бяхме миналата година.
Петев трябва да се изказва така,за всеки играч,които застава срещу нас,без значение кой е.
Петев трябва да се изказва така,за всеки играч,които застава срещу нас,без значение кой е.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
D.Georgiev написа:Вече окончателно "Локо" ще бъде без Марчо Дафчев и Борносузов в Разград. Това са им основни играчи и смятам, че победата за нас трябва да е абсолютно задължителна. По принцип изненади стават, но при домакинство и проблеми за гостите всичко различно от 3 точки ще си е провал.
От една страна добре че Марчо няма да играе,защото е в много слаба форма и едвам издържа цял мач.
Борносузов е добър, но не е толкова определящ за отбора.Иначе оставя добри впечатления.Надявам се на тяхно място да влязат Гаджев и Велев, които също са костеливи орехи и
горе-долу ще заместят двамата контузени в средата на терена.Ще видим.Много жалко,че Юли Петков е контузен.
Довечера се надявам да стане здрав мач, инициативата да водите двубоя е у Вас, ние ще Ви дебнем на контри !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- D.Georgiev
- Контакти:
favaca8888 написа:D.Georgiev написа:Вече окончателно "Локо" ще бъде без Марчо Дафчев и Борносузов в Разград. Това са им основни играчи и смятам, че победата за нас трябва да е абсолютно задължителна. По принцип изненади стават, но при домакинство и проблеми за гостите всичко различно от 3 точки ще си е провал.
От една страна добре че Марчо няма да играе,защото е в много слаба форма и едвам издържа цял мач.
Борносузов е добър, но не е толкова определящ за отбора.Иначе оставя добри впечатления.Надявам се на тяхно място да влязат Гаджев и Велев, които също са костеливи орехи и
горе-долу ще заместят двамата контузени в средата на терена.Ще видим.Много жалко,че Юли Петков е контузен.
Довечера се надявам да стане здрав мач, инициативата да водите двубоя е у Вас, ние ще Ви дебнем на контри !
И аз се надявам да стане добър мач, явно всички знаем как ще протече, не е ясен само резултатът. Успех ви желая след този мач!

-
- Контакти:
D.Georgiev написа:favaca8888 написа:D.Georgiev написа:Вече окончателно "Локо" ще бъде без Марчо Дафчев и Борносузов в Разград. Това са им основни играчи и смятам, че победата за нас трябва да е абсолютно задължителна. По принцип изненади стават, но при домакинство и проблеми за гостите всичко различно от 3 точки ще си е провал.
И аз се надявам да стане добър мач, явно всички знаем как ще протече, не е ясен само резултатът. Успех ви желая след този мач!
Аз искам Безяк!!!