KIL написа:
Хайде,кажи за какво става въпрос тогава? А и за съдиите ако ми отговориш твоята гледна точка - поздрави!
[offtopic]Искам да видя повторение на положението, в което можеше да се отсъди дузпа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KIL написа:
Хайде,кажи за какво става въпрос тогава? А и за съдиите ако ми отговориш твоята гледна точка - поздрави!
moreto vn написа:Ралче,говори по-ясно,че нищо не ти се разбира.Нещо си объркана май.Колкото до мача,ако вземем и точка ще е много добре,а тайно се надявам и на три.
![]()
Sole написа:Циркът в българския футбол продължава: На отбори от София свирят съдии от София![]()
![]()
![]()
Ако, във Варна на Левски свирят съдии от Варна, то тогава сараевските евробойци ще реват докато не сменят цялата съдийската комисия,дори няма да се явят във Варна за срещата. Не знам защо сега Ръководството мълчи,а после ще реват и ще пускат пак жалби.Порязването от Кабаков в 1-ия кръг ще ни се види като розова приказка, в сравнение с това което за замислили сега софийските чернодрешковчета.
ebvkoko10 написа:Ами Радан Мирянов например.
blue avalanche написа:ebvkoko10 написа:Ами Радан Мирянов например.
И какво смятате,че ще се случи,ако свири Мирянов?При положение,че заплатата му идва от София?
Че той цял шеф на съдийската комисия беше от Варна и пак си ви биехме...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта