ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/

Мнениеот zlobul » 30 авг 2012 10:59

futbolqga написа:Чети всичко - ако не вкараме ранен гол е това, което прави разликата в случая.При положение, че мачът се "закучи", то тогава черноморци имат по-голями шансове първо, защото цялото напрежение ще е върху нашите играчи (а доста от тях са напълно безхарактерни - прекършват се, както видя и в Сараево) и второ, защото Черно море ще могат да си забъркат бетона отзад (а те това го могат) и да ни изчакат на контраатака (а предполагам си виждал нашата защита какво представлява).Това е просто моето мнение, не го натрапвам на никого, но просто предчувствието ми е такова - не вкараме ли гол през първото полувреме, то значи нещата не отиват на добре.

Споко пич , тоньо ще оправи работата :)) . Ще играят същия мач като с монтана , само дето ще вдигнат малко повече пушилка около мача .
Тая година Левски ще е шампиона ...все пак 100 годишнина ала бала , ще има драма накрая , еуфория и всичко както трябва да си е ....като в последен сериал от венецуелска сапунка . Наесен обаче идва "хюсеинович" и главния герой умира .....оппаа обърках се "налято".
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2012 11:11

А такава била работата, докато бием мачовете ще се купени, ама като паднем и няма да е купен :lol: :lol: Сега па излезе и че всичко било нагласено да сме ние шампионите, ама аз като казвах, че си имаме реални шансове ти де беше бе? :lol: :lol: А ДАНО всички мачове да са така купени да ти е драго на сърцето.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 авг 2012 12:51

zlobul написа:
futbolqga написа:Чети всичко - ако не вкараме ранен гол е това, което прави разликата в случая.При положение, че мачът се "закучи", то тогава черноморци имат по-голями шансове първо, защото цялото напрежение ще е върху нашите играчи (а доста от тях са напълно безхарактерни - прекършват се, както видя и в Сараево) и второ, защото Черно море ще могат да си забъркат бетона отзад (а те това го могат) и да ни изчакат на контраатака (а предполагам си виждал нашата защита какво представлява).Това е просто моето мнение, не го натрапвам на никого, но просто предчувствието ми е такова - не вкараме ли гол през първото полувреме, то значи нещата не отиват на добре.

Споко пич , тоньо ще оправи работата :)) . Ще играят същия мач като с монтана , само дето ще вдигнат малко повече пушилка около мача .
Тая година Левски ще е шампиона ...все пак 100 годишнина ала бала , ще има драма накрая , еуфория и всичко както трябва да си е ....като в последен сериал от венецуелска сапунка . Наесен обаче идва "хюсеинович" и главния герой умира .....оппаа обърках се "налято".

Смятай какъв "левскар" си, щом не знаеш кога е 100 годишнината на клуба.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 30 авг 2012 13:07

Ще дават ли мача на Левски утре ?

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 30 авг 2012 13:08

t0bl3ro_bg написа:Ще дават ли мача на Левски утре ?

Не

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 30 авг 2012 13:16

Уважаеми привърженици на "Левски",отговорете честно,как бихте се почувствали и как бихте реагирали,ако съдийската бригада беше от Варна? Като научна фантастика,нали?
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2012 13:33

niki87 написа:Смятай какъв "левскар" си, щом не знаеш кога е 100 годишнината на клуба.

============================================================================
Грешно ги сметнах , не че не знам . Човешко е да се греши , та в случая и аз сгреших , така че тезата ми със 100 годишнината рухва . Догодина ще сме шампиони , НЕ тази !
Последна промяна от zlobul на 30 авг 2012 13:36, променено общо 2 пъти.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2012 13:35

t0bl3ro_bg написа:Ще дават ли мача на Левски утре ?

=========================================================
Питай баждека и тоньо :)))

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 авг 2012 13:52

KIL написа:Уважаеми привърженици на "Левски",отговорете честно,как бихте се почувствали и как бихте реагирали,ако съдийската бригада беше от Варна? Като научна фантастика,нали?

Aбсолютно честно отговарям - въобще няма да ми направи впечатление. Защо, да не би съдията да е софиянец :? Дори не знам кой ще бъде.
Само Левски!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 авг 2012 13:57

И с варненски съдия ще ви бием в София - вие сте си на нивото от миналата година(даже по-зле), ние вече имаме и треньор и отбор. ;)

Върни се в “Архив”