Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Къде ще играе Бербатов ?
А Сърмов къде ще играе? 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red thunderstorm
Sardukar написа:lud5r написа:Rofles написа:Дембеле пък кога са го продали ? Къде е отишъл ?
Мисля че го шитнаха на Тотнъм.
А относно Митко, ще избере отбора, в който ще бъде твърд титуляр - Фулъм.
Само да не стане резерва на Младен Петрич и Уго Родаега
Ммда, той ще е резерва, а те ще му носят сака.
- Red thunderstorm
Red Warrior написа:А Сърмов къде ще играе?
[offtopic]Той си е намерил мястото отдавна!

- barca4ever
- Контакти:
Бербатов ще взема да се свържа с агента му да го привлечем за моя отбор къде играем вечер, трябват ни резерви.

[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
barca4ever написа:Бербатов ще взема да се свържа с агента му да го привлечем за моя отбор къде играем вечер, трябват ни резерви.![]()
![]()
Ех каква смешка бе...да те заболи корема от смях.....аман от остроумници тука

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Иначе за мен добре направи, че избра Фулъм. Въпреки, че ако бях аз щях да избера Флоренция пред Лондон, най-малко заради времето дори! но едно е ясно, той не е за Юве, там има огромна вероятност пак да търка пейката. Ако не този сезон, то поне другият. В Ювентус нападателите ги сменят като носни кърпички. И по-добре на спокойно във Фулъм, от колкото да се печеш на огъня в Ювентус! Аз съм на мнението, че просто Бербатов не става за отбор борещ се за титла всяка година. Още в ЦСКА го показваше това, Бербатов е уникален футболист, но му липсва онова психическо качество и тази непримирима ярост и борба да играеш за такъв отбор! За него са отбори от типа на Леверкузен, Тотнъм и сега Фулъм където индивидуалните му качества винаги блестят. Но там не се иска винаги победата и психически един футболист е винаги освободен и ненапрегнат, и рядко гори в мача. Докато в един отбор в който победата и купите са всичко е друго, всеки иска да покаже, че става за този отбор. Напрежението е в огромно количество повече, феновете са в пъти по-взискателни, както и шефовете и треньорите. Там не се чака и не се правят компромиси, и при малка неувереност във формата гориш и се лепваш на скамейката. За съжаление Бербатов я няма тази мая в себе си, както да речем един Рой Кийн който беше пълен дървар но умираше на терена за успеха и победата на своя отбор. Рой Кийн нямаше и 1/10 от футболните качества на Бербатов, но компенсираше всичко това с воля и себе раздаване и адски спортна злоба. А Бербатов ги няма тези качества, още от времето си в ЦСКА, където също се криеше в най-важните мачове на отбора си, така беше и в Юнайтед. Така ще е и ако направи грешката да играе за Ювентус. За това най-доброто за него е Фулъм. Там ще се отпусне напълно и ще разкрие изцяло невероятни футболни качества, които той винаги е притежавал!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Ейййййй, много прост народ, плюйте го, плюйте го, пък после защо не играел за националите. Всички отбори чакаха до последно, сега за 2 дена 100 оферти, ми и той е човек бе. И каквото и да реши ще е прав, а ние само трябва да го подкрепяме, освен ако от вас няма някой по успял от него, само той може да критикува.
Аман от компютърни герои. Аз лично искам Фулъм , само ме е яд че им мина мача с Юнайтед, ще чакаме 2-ят полусезон да им напълни кошарата искам, че тоя пенсионер изкукуригал такава гавра си направи с него, забатачи целият отбор.
Аман от компютърни герои. Аз лично искам Фулъм , само ме е яд че им мина мача с Юнайтед, ще чакаме 2-ят полусезон да им напълни кошарата искам, че тоя пенсионер изкукуригал такава гавра си направи с него, забатачи целият отбор.
- raZorblade
Че аз да не съм жена му или мениджъра му ,че да знам къде ще играе Бербатов и какъв ми е зора да имам предпочитания къде да порита в края на кариерата си ?!
За мен е глупак, който е неспособен да вземе едно важно решение в живота си сам.
Тифозите го чакаха във флоренция, а той слезе от самолета, при все че се бяха договорили на ниво клуб-клуб и клуб-играч.
това е курвенска постъпка , който удря не само по реномето на Бербатов, но и на българите като цяло, защото спомена и от курвенските постъпки на Валери Божилозанов преди време точно във Фио , все още е жив....
Темата "Бербатов" е най-интересна за медиите в БГ, колкото да си чешат езиците и да си пълнят колонките, предаванията и емисиите...
Като слушам и чета какви локуми се разтягат и какви лиги се точат по темата Бербатов, имам чувството,че фамилията му вече е Вибратов...
масово самозадоволяване по темата от страна на българската журналя, която е толкова пропаднала в очите на българския фен, но пък е щастлива сама по себе си,защото едва ли някога ще има толкова акъл,че да го осъзнае....
За мен е глупак, който е неспособен да вземе едно важно решение в живота си сам.
Тифозите го чакаха във флоренция, а той слезе от самолета, при все че се бяха договорили на ниво клуб-клуб и клуб-играч.
това е курвенска постъпка , който удря не само по реномето на Бербатов, но и на българите като цяло, защото спомена и от курвенските постъпки на Валери Божилозанов преди време точно във Фио , все още е жив....
Темата "Бербатов" е най-интересна за медиите в БГ, колкото да си чешат езиците и да си пълнят колонките, предаванията и емисиите...
Като слушам и чета какви локуми се разтягат и какви лиги се точат по темата Бербатов, имам чувството,че фамилията му вече е Вибратов...
масово самозадоволяване по темата от страна на българската журналя, която е толкова пропаднала в очите на българския фен, но пък е щастлива сама по себе си,защото едва ли някога ще има толкова акъл,че да го осъзнае....
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
Интересното на тази тема е, че всички които се изказаха имат своето право , въпреки разнополюсните мнения. Т.е градивна дискусия за един бг. футболист който всички уважаваме. Тук обаче изпускаме нещо много важно, което е черешката на тортата на необуздания характер на Бербатов. Ако приемем , че му е по- добре в Англия, защо часове преди да подпише с Ювентус, се дърпа като ощипана мома . Ако досега е направил много за името на България, вчерашния ден съсипа всичко, защото цяла италия вече го мрази. Точно заради циганския му театър. Ще отдръпне много и от своите почитатели в България, които му простиха че избяга от националния, бяха с него и когато седеше на пейката. Да избягаш уплашен от името на клуб като Ювентус е сигнал, че шотландеца не само му съсипа кариерата, но и го остави без мозък. Никой, ама никой , в която и да е точка на света няма да приеме сериозно отказа на оферта от Юве, което означава , че Бербатов вече се е предал , и изпитва мазохистично удоволствие , да се пошуми оше малко около неговото име , без да съзнава че се пенсионира , петнейки името и на България . И разбира се, ставайки за смях пред света. Ако италианците са жабари, цигани, футбол с черно тото , и трудна държава за адаптиране , чак вчера ли му светна лампичката за това.... Надявам се, че има нещо, което не знаем, и че стои и друг отбор , за който ще се разбере в последния момент, който вече наближава- само ден до кепенцата на трансферния прозорец... а ако е истина че отива във Фулъм, тогава жалко най-вече за него. ние българите сме търпелив народ, ще чакаме да изгреее нова бг. звезда, която няма да бъде със заешки мислене.. Но да почакаме , преди да го съдим ,това което написах бяха само размишления на тема "ако е вярно това което се предполага от медиите"... Надявам се Бербо да ни изненада с добра новина, ако не, сметката си е в неговия джоб. или казано с думи прости - каквото надробила женичката, това ще сърба мъжленцето...
Така размишлява лузърът. Бербатов нали е много класен футболист, звезда, отракан? Какъв отбор е Фулъм, каква и колко публика има, какви традиции има в английския футбол?Ебати глупака
Афишираше да играе в ШЛ, и когато отборът с най-много привърженици в света го поиска, че и му даваше огромна заплата, още повече че и газят всичко наред напоследък - лекето се изсра на целата си мижава репутацийка, дето я имаше...Какъв тъпанар трябва да си за да избереш Фулъм пред Ювентус и слънчево Торино. Има отбори, на които не можеш да откажеш, и Ювентус е сред тях.Чехльовците са на мода явно .