Поговорихме си, това беше, не ми се влиза в подробности сега... идвате и ги питате нещо др-я път, няма проблеми.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеленобелия написа:Явно всички са мълчали на по бира.![]()
![]()
ogrizko написа:виж сега, хората се интересуват ....вие се правите на интересни и луди и го карате с някакви манипулацийки на дребно и мълчание подобно на клуба като цялонека така да е, но мен такива неща много ме дразнят и лично аз само заради това няма да дойда, защото никой нищо не споделя след срещата ...а вие си го карайте с манипулацийките, да видим дали някой от тези дето обичаме откритите неща ще дойде
писна ми вече, всичко все скрито трябва да бъде, баси хората - говоря като цяло не само тук в темата
![]()
![]()
според мен с няколко зарибяващи изречения повече хора биха имали желание да дойдат друг път ..но всеки си има мнение, вече няма да пиша в подобни теми
motion_man2 написа:Следващият път - елате и сами вижте.
Стига с чакане на готово! Нека всеки взима участие в каквото и да е мероприятие. Ясно е, че малка част от хората няма как да присъстват, но останалите нямат никакво оправдание.
Престрашавайте се и идвайте. В противен случай няма да има какъвто и да е напредък...
boys85 написа: Един го бил срам, другия не знаел какво се прави там, третия и той не знам си какво. И това ми го пишат хора на сериозна възраст.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта