Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде ще играе Бербатов ?
Накрая ще финтира и Фулъм и тогава от Барса ще забележат перфектните му финтьорски умения и ще го вземат за партньор на Меси! 

-
- Контакти:
Не ми се вярва Бербатов да е отказал на Юве и да приеме оферта на Фулъм, заради жена си. На този свят няма нормална жена която да предпочете мъгливия Лондон пред слънчевите Флоренция и Торино. Преди 10-12 години Пош спайс като разбра за интерес на Реал Мадрид към Бекъм, хвана на часа самолета за Испания. Голяма част от футболистите напускат Острова и поемат за слънчевите Испания или Италия точно заради половинките си.
BORN TO RUN
Едва ли някой вече го интересува,то това стана като турски сериал!Той нашия все нещо не му е угодно все се цупи,да е жив и здрав къде иска там да ходи! 

- Jorkorazporko
Да не е луд да ходи в най - манипулираното първенство?! В Италия 80% от мачовете са уредени, там е по голямо тото и от българското първенство! За това им се рина футбола последните 7,8 години! Фулъм е идеален вариант за него! На 31 е, там ще е звезда, ще играе всеки мач, няма нужда да прави голяма промяна, няма какво да се адаптира!
- Jorkorazporko
Rofles написа:Дембеле пък кога са го продали ? Къде е отишъл ?
В Ботев Враца, при новите италиански собственици, които "не" се занимават с черно тото

Голяма звезда щял да е във Фулъм по голяма щуротия не бях чувал.Така е по добре пръв на село,то си трябва и характер да се пребориш за нещо голямо.
Rofles написа:Дембеле пък кога са го продали ? Къде е отишъл ?
Мисля че го шитнаха на Тотнъм.
А относно Митко, ще избере отбора, в който ще бъде твърд титуляр - Фулъм.
MagicMoments написа:Берое написа:Браво на Митко-отново показа, че освен гениален футболист е и умен човек!
Да не е луд, че да ходи в Жаберландия? Какъв ли футбол се играе там-мамма миа, симулации, катеначета, цигании, общо взето това!
Фулъм е отбора за Бербатов! И само едно му пожелавам-като срещне любимите печки на шотландския алкохолик, да ги накаже с хеттрик! Да гледаш как тоз неадекватен дъртак си глътва дъвката от яд-безценно!!!
Браво.И аз това си пожелавам да наказва наглия дъртак,който съсипа кариерата му и го отдели от клуба в който разкри пълния си потенциал-Тотнъм.А и Фулъм продадоха и Погребняк и Дембеле,Демпси и той може да не остане, така че ще е титуляр и отново с помоща на Мартин Йол може да си припомни сезоните в които вкара по 23 гола за Тонъм и играеше всеки мач
За Демпси съм съгласен, но Дембеле и Погребняк не са продадени .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- MagicMoments
- Контакти:
tatusindo написа:MagicMoments написа:Берое написа:Браво на Митко-отново показа, че освен гениален футболист е и умен човек!
Да не е луд, че да ходи в Жаберландия? Какъв ли футбол се играе там-мамма миа, симулации, катеначета, цигании, общо взето това!
Фулъм е отбора за Бербатов! И само едно му пожелавам-като срещне любимите печки на шотландския алкохолик, да ги накаже с хеттрик! Да гледаш как тоз неадекватен дъртак си глътва дъвката от яд-безценно!!!
Браво.И аз това си пожелавам да наказва наглия дъртак,който съсипа кариерата му и го отдели от клуба в който разкри пълния си потенциал-Тотнъм.А и Фулъм продадоха и Погребняк и Дембеле,Демпси и той може да не остане, така че ще е титуляр и отново с помоща на Мартин Йол може да си припомни сезоните в които вкара по 23 гола за Тонъм и играеше всеки мач
За Демпси съм съгласен, но Дембеле и Погребняк не са продадени .....
Погребняк май със свободен трансфер отиде в Рединг,а към Демпси има сериозен интерес от Ливърпул,така че Бербатов ще бъда със сигурно място в отбора(дай боже да няма контузии)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Интересен обрат с тоя негов трансфер ако това е вярно дето се пише, действително Бербатката ми падна в очите. Да предпочете Фулъм пред Ювентус си е направо знак, че не му се играе повече. Тия приказки, че искал шампионска лига и да играе май си остават плод на неговата фантазия