Черноморец пуска билетите за мача с Локо (Пд)
От днес в продажба вече са билетите за предстоящия домакински мач на Черноморец (Бургас) срещу тима на Локомотив (Пловдив). Цените на пропуските остават същите като предходния двубой на стадион „Лазур“. Нормалният билет е на стойност 5 лева. Ученици и деца до 18 години, както и пенсионери, ще влизат срещу 2 лева. Посочените цени и този път ще важат само и единствено до деня на мача. В събота всички пропуски ще бъдат с цена от 10 лева.
Ценните хартийки могат да бъдат закупени от официалния фен магазин на стадион „Лазур“, както и на касата в хотел „България“. От утре ще отвори и клубната каравана, която ще бъде разположена на площад „Тройката“.
Двубоят Черноморец - Локо (Пд) е на 1-ви септември (събота) от 20:00 часа на стадион „Лазур“.
Черноморец-Локо Пловдив FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец-Локо Пловдив 01.09.2012
Земе вече да бием а?Според мен 1ца
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
- Bartolomej
- Контакти:
01.09.2012 Г. /Събота/ 20.00 ч.
Черноморец Бургас /Бс/ - Локомотив /Пд/
Георги Йорданов Гб, Георги Славов Пл, Пламен Хинков Лч,
4-ти Радослав Станев Вн
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
как ще сложат тоя съдия бе ... Пълен цирк
kme7a написа:как ще сложат тоя съдия бе ... Пълен цирк
Е то кой и да сложат все тази,всички са еднакво слаби,но за сметка на това с доста добри умения при подлагането
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Успех,АКУЛИ! 2:0 !!! И "Тича" ви подкрепя! Нямам нищо против Локото,само дето Кокала ми е ужасно противен!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
KIL написа:Успех,АКУЛИ! 2:0 !!! И "Тича" ви подкрепя! Нямам нищо против Локото,само дето Кокала ми е ужасно противен!
Благодарим !
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Единствения начин да вземем точка от този мач е ако играта на Черноморец се закучи и не върви, особено в нападение.
Но си мисля, че чернокожите нападатели на Черноморец ще се възползват от грешките, които прави неориентираната ни в много моменти от мача защита и ще бележат във вратата ни.
Трябва нападателите на бургазлии да нямат ден и да се скъсат да пропускат, та да вземем нещо.
Така поне си мисля, но точка навън срещу Локо Сф в първия кръг, когато нашите се запознаваха преди мача си е постижение...каквито и да са Локо Сф това е шопски отбор.
След това пък срещу Литекс точка и навън точка срещу ЦСКА си е сериозен повод Херо да се притеснява от нас...просто сме непредсказуеми.
Най-вероятно ще стоварим рейса пред нашата врата, а пък вие се мъчете да ни вкарате гол
Но си мисля, че чернокожите нападатели на Черноморец ще се възползват от грешките, които прави неориентираната ни в много моменти от мача защита и ще бележат във вратата ни.
Трябва нападателите на бургазлии да нямат ден и да се скъсат да пропускат, та да вземем нещо.
Така поне си мисля, но точка навън срещу Локо Сф в първия кръг, когато нашите се запознаваха преди мача си е постижение...каквито и да са Локо Сф това е шопски отбор.
След това пък срещу Литекс точка и навън точка срещу ЦСКА си е сериозен повод Херо да се притеснява от нас...просто сме непредсказуеми.
Най-вероятно ще стоварим рейса пред нашата врата, а пък вие се мъчете да ни вкарате гол

Предполагаем състав на Черноморец.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
-
k.dimitrov
- Контакти:
cena62 написа:Предполагаем състав на Черноморец.
Любчо, ако се е оправил Пламен, бих предпочел него като централен, а Гошо на бека. След мача в Пловдив, не знам дали въобще може да се разчита на Венко.