Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот Делибаш » 30 авг 2009 22:39

plamenst7 написа:...Сърмов, който е наказан срещу Виляреал?

[offtopic]Леле, голямо черпене ще черпя, че Оня няма да ми вдига кръвното /и без това е високо/! ;)[/offtopic]

От поне половин година ви казвам: "ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!"...
Нещата отиват точно натам... Аз ще трупна първият камък, щото ми писна някакъв смолянски Андрешко да ме прави на Бирника, да ме държи в калта на европейският футбол и да се мисли за собственик на "Левски"!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 30 авг 2009 22:40

В състава трябва да виждаме Йордан Милиев,Виктор Генев,Николай Димитров,Лъчезар Балтанов,Мариян Огнянов,Александър Киров,Боян Табаков също така да си върнем Иван Цачев!Не ми пука,че 1-2 години няма да имаме успехи.Искам след 2-3 години да имаме отбор който ще ни радва истински.....Не такъв от залязващи "звезди"!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 22:45

Делибаш написа:
plamenst7 написа:...Сърмов, който е наказан срещу Виляреал?

[offtopic]Леле, голямо черпене ще черпя, че Оня няма да ми вдига кръвното /и без това е високо/! ;)[/offtopic]

От поне половин година ви казвам: "ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!"...
Нещата отиват точно натам... Аз ще трупна първият камък, щото ми писна някакъв смолянски Андрешко да ме прави на Бирника, да ме държи в калта на европейският футбол и да се мисли за собственик на "Левски"!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На мен пък ми омръзна от хора с комунистическо мислене ! Явно 20 години не стигат за да почнат да мислят нормално.
Батков е собственик на отбора . Левски като клуб не е мой и твой, няма на всеки му по равному и разни такива глупости от Маркс и Енгелс. Когато и каквото собственика на клуба реши това ще става. Ти ако искаш някаква промяна вади пари и купувай отбора. Като нямаш пари си дъвчи палеца и не се прави на велик .... С приказки и с "герои около софрата" 5 века сме ......
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 авг 2009 22:48

elit написа:През последните дни и седмици се начетох на най-различни анализи на
псевдоспециалисти, касаещи трансферната политика в Левски. Едно е пре-
делно ясно - тя е сбъркана. Но е елементарно да обвиняваме само Батков, а
да даваме индулгенция на ръководители, треньори и множеството съветници.
Та Батков ли подбра "титаните" Бистрон, Киш, Тиберканин, Да Коща, стру-
ващи като трансфер и издръжка не по-малко от 1.5 млн. евро. Нали същите
умове го посъветваха да закупи Жеан Карлос, а в последствие дори не му
дадоха възможност да се докаже. Ами спомняте ли си уважаеми левскари,
че пак същите специалисти включиха Жоазиньо и Зе Соареш в трансферния
списък като непереспективни. Сега много плачат, че нямаме достойни хал-
фове, а забравят, че прехвалени треньори налагаха Миро Иванов в основния
състав. Щях да изпусна "вездесъщите" Велев и Боримиров. Не бяха ли те хора-
та, които трябваше да набележат необходимите футболисти, да персона-
лизират и перфеционират договори с тях. Колко пъти сте виждали Велев и
Боримиров на мачове на други отбори или да пътуват в чужбина и да търсят необходимите им попълнения. Забравете. Те дори и с доведени футболисти,
не искаха да разговарят. Интересно ми е Велев и Боримиров, да кажат колко пъти са контактували с Кривия, Макриев, Ивелин Попов или някои друг бъл-
гарин, необходим на Левски. Ами за прословутия камерунец, който бе поканен
да изгледа тренировката на Левски с Черно море. Ако не са били съгласни с
неговото привличане, защо въобще той беше доведен. Имам още един въ-
прос към Кокала - нали е много близък с Чорни и със собствениците и тре-
ньорите на ведущите еврейски отбори - какво той лично стори за привлича-
нето на Макриев или някаква негова алтернатива от Израел.
Не искам да оневинявам Батков. Той носи основна вина за липсата на
организация на процесите. В Левски няма селекционери, менаджери
и елементарни съгледвачи или по-точно скаути. И докато този процес
в Левски не се организира от специалисти, винаги ще сме недоволни от
селекцията.

+1
Евалата, страхотен аргументиран пост. Много истини казваш. И на мен ми е интересно Кокала и Борето колко пъти са били в чужбина да гледат играчи, които бихме купили?
Единственото хубаво, което направиха е че взеха Гаджев и изгониха Шуменския Деко. И дотам - може да са със синя кръв, ама не разбират грам от селекция на играчи, трениране( аз толкова слаба физическа подготовка не съм виждал). Друг е въпроса Ратко и Гонзо какво ще направят... Поне сърбина се закани да подобри физическото състояние, дано се справи. Защото Левски винаги е бил най-добре подготвения откъм физика отбор в БГ.
За нови попълнения може само да си мечтаем, Батков няма да даде и стотинка. Гонзо ще му слугува като верно куче и въбоще не ми се говори. Не знам дали пресилено звучи, но ТРЯБВА по някакъв начин ДА СЕ ОКАЖЕ НАТИСК ВЪРХУ БАТКОВ. Иначе само да се оплакваме по форумите не става... :( Никой няма да ни чуе. :!:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2009 22:50

OBI4AM LEVSKI написа:Мислете малко-ако нямахме тези3,5млн. в касата,Батков щеше да закрие Левски ли?Немал пари,ами 3млн. малко пари ли са или той си мисли,че Левски е само негов!?Ако е така,значи е свръхнаглец,а ако няма пари и въпреки това не прави нищо по въпроса с нови спонсори и т.н.,то тогава е и лъжец!Батков,не си решавай проблемите(ако имаш такива) чрез Левски,това ще ти се върне като бумеранг на тъпата глава,Гонзо,кажи истината,за да те уважаваме завинаги и изцяло,не слугувай на Батков!Особено,ако той ни води по пътя на Ботев!!!Няма ли един мъж на място в Левски,който да каже истината,ами това вече не се търпи!!!С отстраняването на Баку ли ще се хвалим,това ли ни е тавана,къде са парите,Левски ЕАД ли е???Някой да отговори!!!

По принцип парите се дават след като завърши участието на даден отбор в ЛЕ! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2009 22:55

ТаралежВгащите написа:
stg333 написа:леле, голямо плачене , между другото парите от турнирите се вземат следващата пролет, ако не знаете или по скоро следващото лято, аз на Батков не му знам бизнеса нито парите, знам че се купуват футболисти за конкретни постове с определени качества , според мене трябва или да правим трансфери над 500 000 или хич, политиката на ЦСКА си е тяхна работа, само дето още не е платено за Пиетробон и никой нито вие нито аз нито цесекарите знаят при какви условия са привлечени новите им футболисти, да не се окаже че са дадени при условие че им се намери отбор по време на европейските турнири да се делят приходите защото според мене е точно така. Е ако ще са футболисти за половин година мисля че Левски може да мине и без такива. И последно посочете ми отбор който привлича всяка година по 12-15 футболисти, вземат се по 2-3 свестни ако ще правим нов отбор всяка година благодаря.

Всички фенове на цска, футболистите и ръководството на клуба им живеят с една мисъл, да продадат повече играчи в чужбина. Всеки отива там да рита с мисълта 10-12 мача и се махам някъде навън. С такива играчи успехи не се постигат, те не се вълнуват от клуба а от парата .... Браво на Батков, че се опитва да задържа играчите в отбора и не ги разпродава на всяка цена, само и само да изкара пари за семки и бонбонки......Видяхме панчаревци как с великата си трансферна политика го докараха до фалит, парите ги няма.

Добър играч в България повече от 3 години горе долу за съжаление не остава!Мисълта на същия играч отива някъде в чужбина,при големите отбори,при големия футбол!Такива бяха и играчите в ЦСКА!Всеки добър играч иска да играе в ЦСКА и след като натрупа опит отива в чужбина да играе за Манчестър и т.н.!Дано този отбор който го има в момента да се запази още дълго време,в това обаче съм сигурен ще разбереш защо!
Аз казвам евала на Любо Пенев че дава шанс на младите,че не залага на пенсионери,че гради млад отбор и че привлича класни играчи! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот valkata_levski » 30 авг 2009 22:58

Айде бан за тоя беееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това е национална светиня бе модератори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
БАН ЗА ТОЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ще позволите ли да се гаврят с Апостола бе???????????????????

Потребителски аватар
Blue_World_Order
Контакти:

Мнениеот Blue_World_Order » 30 авг 2009 23:00

не знам докога тая гавра с Левски ще продължава... как може тва банкрутирало отборче от Панчарево да прави селекция и винаги да обира каймака на футболистите в А група,а ние да не можем да вземем НИКОЙ... друг е въпроса,че на тех им ги дават за смешни пари,а когато ние поискаме някой - цената му веднага удря милион :!:
СИН ТЕРОР!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 23:04

delqnski47 написа:
ТаралежВгащите написа:
stg333 написа:леле, голямо плачене , между другото парите от турнирите се вземат следващата пролет, ако не знаете или по скоро следващото лято, аз на Батков не му знам бизнеса нито парите, знам че се купуват футболисти за конкретни постове с определени качества , според мене трябва или да правим трансфери над 500 000 или хич, политиката на ЦСКА си е тяхна работа, само дето още не е платено за Пиетробон и никой нито вие нито аз нито цесекарите знаят при какви условия са привлечени новите им футболисти, да не се окаже че са дадени при условие че им се намери отбор по време на европейските турнири да се делят приходите защото според мене е точно така. Е ако ще са футболисти за половин година мисля че Левски може да мине и без такива. И последно посочете ми отбор който привлича всяка година по 12-15 футболисти, вземат се по 2-3 свестни ако ще правим нов отбор всяка година благодаря.

Всички фенове на цска, футболистите и ръководството на клуба им живеят с една мисъл, да продадат повече играчи в чужбина. Всеки отива там да рита с мисълта 10-12 мача и се махам някъде навън. С такива играчи успехи не се постигат, те не се вълнуват от клуба а от парата .... Браво на Батков, че се опитва да задържа играчите в отбора и не ги разпродава на всяка цена, само и само да изкара пари за семки и бонбонки......Видяхме панчаревци как с великата си трансферна политика го докараха до фалит, парите ги няма.

Добър играч в България повече от 3 години горе долу за съжаление не остава!Мисълта на същия играч отива някъде в чужбина,при големите отбори,при големия футбол!Такива бяха и играчите в ЦСКА!Всеки добър играч иска да играе в ЦСКА и след като натрупа опит отива в чужбина да играе за Манчестър и т.н.!Дано този отбор който го има в момента да се запази още дълго време,в това обаче съм сигурен ще разбереш защо!
Аз казвам евала на Любо Пенев че дава шанс на младите,че не залага на пенсионери,че гради млад отбор и че привлича класни играчи! ;)

Не мога да ви се начудя. Много сбъркано мислене имате. Защо Съра купи младежа Оуен и той вече вкара купища голове като играе само 15-20 минути като резерва, а нашият Бербалон дето играе редовно едва вткара един гол /дали и толкова имаше/
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот pehopeho » 30 авг 2009 23:12

cekupa написа:Апостола е за ЦСКА!

Що не вземеш да сложиш на апостола и една свастика! Колко си малоумен!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Архив”